HVA ER FORSKJELLEN?

UTROLIG universalsalve

UTROLIG legger seg som en barrière på huden for å beskytte det utsatte området.

Salvens virkestoffer er naturlige planteoljer og eteriske oljer. UTROLIG legger seg som en barrière på huden for å beskytte det utsatte området, noe som gjør det lettere å hindre ytre forstyrrelser og forurensning. Dermed får virkestoffene jobbe uforstyrret.

NATURLIG universalsalve

NATURLIG trekker godt inn i huden.

Har en deilig myk konsistens, som trekker seg godt inn i huden. Salvens virkestoffer er naturlige planteoljer og eteriske oljer. Den er tilsatt de hudgenererende og mykgjørende ingrediensene, sheabutter og solsikkeolje. Anbefales for større hudpartier.

På salg!

Forslag til hva salvene kan hjelpe på:

Kløe
Svie
Kviser
Insektstikk
Lett eksem
Lett psoriasis
Tørre lepper
Tørr og sprukken hud
Lette forbrenninger
Sprukne neglerøtter
Sårtilheling ved mindre overfladiske sår
Lindring ved lette solskader/solforbrenning
Ømme muskler og ledd
Skrubbsår og småsår
Gnagsår
Ømme og slitne føtter
Lindring av munnsår/herpes

Opplevde voldsom svie og kløe etter å ha barbert leggene i dusjen, var så ubehagelig at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg!! 🙁 Tok på Naturligsalven og smurte leggene med et tynt lag salve og irritasjonen roet seg MED EN GANG! 😀

Elsa Marie Lien

Bedre navn enn «UTROLIG» for å beskrive dette produktet finnes ikke! Salven er rett og slett helt utrolig, hjelper mot så å si alt!

Aina Beate Forseth

Bruker UTROLIG til ALT! Vondt i munn, ømme muskler, tørre tær og mye mye mer! Seinest i helga så kutta ei venninne av meg foten sin og jeg fikk henne til å smøre seg inn med UTROLIG.. og kuttet vokste mye fortere! Utrolig!!

Kristin Elise

Andre populære produkter

På salg!
kr 739.00 kr 570.00
På salg!