To salver som utfyller hverandre

UTROLIG universalsalve og NATURLIG universalsalve er to salver som utfyller hverandre. Du kan prøve de på ulike bruksområder og gjerne også om hverandre. Passer perfekt til mange ulike hverdagsplager.

Elma Iren Skjåk jobber med hudpleie og hun sier UTROLIG er suveren på sprekker rundt neglene, harde og sprukne heler, småsår og tørr hud, da salven roer veldig ned og holder området rent.

Sliter du med tørr hud anbefaler hun å bruke NATURLIG universalsalve i kombinasjon, da denne mykgjør huden enda mer.

På salg!
På salg!

Kremene

På salg!

Pakkeløsninger

På salg!
kr 464.00 kr 379.00
På salg!

Hva er forskjellen?

UTROLIG universalsalve

UTROLIG legger seg som en tynn barrière på huden for å beskytte det utsatte området.

Salvens virkestoffer er naturlige planteoljer. UTROLIG legger seg som en barrière på huden for å beskytte det utsatte området, noe som gjør det lettere å hindre ytre forstyrrelser og forurensning. Dermed får virkestoffene jobbe uforstyrret.

NATURLIG universalsalve

NATURLIG trekker godt inn i huden.

Har en deilig myk konsistens, som trekker seg godt inn i huden. Salvens virkestoffer er naturlige planteoljer. Den er tilsatt de hudgenererende og mykgjørende ingrediensene, sheabutter og solsikkeolje. Anbefales for større hudpartier.

Opplevde voldsom svie og kløe etter å ha barbert leggene i dusjen, var så ubehagelig at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg!! 🙁 Tok på Naturligsalven og smurte leggene med et tynt lag salve og irritasjonen roet seg MED EN GANG! 😀

Elsa Marie Lien

Bedre navn enn «UTROLIG» for å beskrive dette produktet finnes ikke! Salven er rett og slett helt utrolig, hjelper mot så å si alt!

Aina Beate Forseth

Bruker UTROLIG til ALT! Vondt i munn, ømme muskler, tørre tær og mye mye mer! Seinest i helga så kutta ei venninne av meg foten sin og jeg fikk henne til å smøre seg inn med UTROLIG.. og kuttet vokste mye fortere! Utrolig!!

Kristin Elise

Andre populære produkter

På salg!
På salg!
På salg!
kr 521.00 kr 379.00
På salg!