GJESTEBOKEN

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

1 516 har skrevet til oss i gjesteboken

 1. Mats skriver:

  Brukt utallige reseptbelagte kremer mot kløe og eksem til guttungen her i huset ,uten noe skikkelig effekt. Etter 1 uke bruk av utrolig salven påsmurt 2 ganger daglig er så og si alle eksem vekk og ingen kløe. Bruker også denne selv mot munnsår , funker rett og slett helt UTROLIG 😁🙏

 2. Lilly skriver:

  Må alltid ha denne salven tilgjengelig 🙂 Mannen i huset forsyner seg også, påstår den er helt suveren etter barbering!

 3. Hege Elise Kringen skriver:

  Jeg vil gjerne gi en tilbakemelding på "Utrolig" salven, da jeg har kjennskap til mange salver og kremer både gjennom jobben min som helsesøster, og som privatperson. Jeg har ikke funnet noen annen naturlig salve, med et så bredt bruksområde som "Utrolig" salven. Jeg er spesielt imponert over å se at familiemedlemmer har kunnet kutte ganske drastisk ned på kortisonsalver, ved bruk av "Utrolig". Salven har, etter vår erfaring, god effekt på atopisk eksem av mild til moderat grad. Som leppepomade her den for meg blitt uunværelig!

 4. Anne skriver:

  Bruker salven til veldig mye forskjellig, bl.a er den god som «nattkrem» i ansiktet. Vasker ned lunkent vann og masserer inn Utrolig. Huden er blitt mykere,friskere og renere.

 5. kirsti skriver:

  hei jeg brukte salven og den funket som smurt den gjorde slik at alle vortene og kvisene mine forsvant. Jeg synes utrolig er den beste salven som funker mot de tingene.

 6. Julie skriver:

  Hei dette produktet har fungert helt fantastisk på min 16 år gamle datter som fikk flatvorter i ansiktet. Hun hadde tre stk under det en øyet og vi gikk til hudlege for å få et middel for det. Det vi fikk beskjed om var at etter en stund vil de forsvinne. Men de forsvant ikke men ble fler og fler. Det ble en ny tur til hudlege hvor han sa at for å bli kvitt de må man skjære dypt ned i huden. På denne tiden hadde hun kanskje 25 flatvorter på hele ene siden av ansiktet. Vi spurte om man kunne bruke laser på de men det ville han ikke anbefale det hjalp nok ikke. Men vi kunne få en krem men den var egenlig til underlivet og kunne lage pigment flekker i ansiktet. Dattern min og jeg var ganske frustrerte og var redd for at ansiktet hennes skulle bli et stort arr. Jeg kom over denne salven her helt tilfeldig og tenkte at det var vært et forsøk . Vi lo litt godt av dette produktet først fordi første gang hun brukte det ble vortene så røde og litt hissige men det roet seg raskt ned to dager senere var de allerede blitt mindre Jeg er litt usikker på hvor lenge det har gått nå kanskje 2 uker. Vortene har nesten forsvunnet Hun renser huden sin hver dag og smører på kun på om kvelden og den har vært UTROLIG he he Jeg har fått en datter som har fått selvtilitten tilbake og en penere hud TAKK TIL ET FANTASTISK PRODUKT litt skummelt egentlig

 7. Else Rønning skriver:

  Hei.Må bare fortelle hvor fornøyd jeg er med utroligsalven, kan nesten ikke beskrives med ord, den må bare prøves, det er ikke en plage den ikke kan brukes på, ingen bivirkninger, prøver stadig ut nye bruksområder. nå som insektene kommer og stikker oss er den helt nødvendig og ha med seg. Denne bokssen er også utrolig drøy 🙂

  Mvh. Else Rønning.

 8. Ann-Christin skriver:

  Fikk kjempe sol eksem i sommer, smurte på og kløe og irritasjon i huden forsvant umiddelbart. Og masse mygg og kleggbitt i Lofoten, smurte på og ikke kløe. Utrolig er virkelig helt utrolig.

 9. Aud Eilertsen skriver:

  Hei , har brukt denne vidunderlige salven på mitt vonde bein , maserer
  den godt inn og etter kort tid blir smertene borte , bruker den til mange ting , Den er uunnværlig 👍😊

 10. Siw Eldhuset Hansen skriver:

  Min hund fikk eksem på bakbena. Smurte henne med utrolig salven 4 kvelder på rad, nå er det nesten ikke synlig lenger:)

 11. Torunn Auvi skriver:

  Jeg må alltid ha en krukke med Utrolig. Den bærer navnet med rette.
  Kan brukes mot alt, myggstikk, stiv nakke, brennesle, sår
  solbrenthet o.s v.
  Veldig bra.

 12. Laila skriver:

  Hei!! Takk og lov for Utroligsalven som reddet ferien. Den hjalp både med myggstikk, solbrenthet, og sår som gutten min fikk av badeputer, og til å med han hadde fått sår i innsiden av lårene for de ble gnidd mot hverandre. Den anbefales på der sterkeste.

 13. Knut Engen skriver:

  Hei, fikk tannverk i ferien. En kompis ba meg smøre Utrolig salven på gommen og det funket som bare det. Slapp unna paralginforte og annet dop! Salven ble smurt på ca annenhver time. Eller ved behov.

 14. Ingvild skriver:

  Har slitt med tørre hæler i mange år, med til tider smertefulle sprekker. Kjøpte hælbalsam, og var skeptisk til det, og tenkte vel at så utrolig kan det ikke være… Så feil kan man ta! Hælbalsamen har endret fullstendig på føttene mine og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd!!

 15. Lillian Solheim skriver:

  Jeg skjærte meg på en fing med en oppskjæring maskin. Smurte med universal salven og det ble fort uten smerte og grodde raskt.

 16. Vivi ann melby skriver:

  Hei. Jeg må bare si at utroligsalven svarte ikke til mine forventninger. Den hjalp ikke på noenting av mine plager desverre.

 17. Anita skriver:

  Brukes på munnsår, lett forbrenning (2 grads) hjalp veldig, sår på legg etter langline til hunden som skar seg inn og det blir bra, hund som har sår på leppe blir borte, på stikk.

 18. Kristin Berg skriver:

  Jeg var litt for ivrig/hardhendt med tanntråden en kveld, og tannkjøttet hovnet opp. Det gjorde vondt, og det gav seg ikke med det første. Smurte på med UTROLIG sakven, og hevelsen og smerten gav seg raskt!

 19. Rakel Helen Andersen skriver:

  Har brukt Utroligsalva litt sånn til og fra i i flere år. Med godt resultat.
  Slitt med betennelse i hoftene i i mange år, kun kortisonsprøyter som har hjulpet på smertene. Etter siste runde kom smerter tilbake etter få uker. Måtte ty til smertestillende for å «overleve». Så prøvde jeg Utrolig en kveld. Sov omtrent hele natta. Smører meg bare av og til og klarer meg godt i forhold til smerter, både i hofter, skuldre, ved insektstikk mm. Ikke rart jeg både anbefaler og gir Utroligsalva i gave.

 20. Ann-Mari Fossheim skriver:

  Kjøpte både Natulig og Utrolig salva,er avhenig av begge to.Natulig er kjæmpebra hvis d bruker den først og så Utrolig ettepå.Har bare godt å si om disse,de er UTROLIG😁👍

 21. Ragnhild By skriver:

  Jeg er veldig fornøyd med Utrolig, den brukes til alt, brannsår, tørr hud, sprekker i huden på hendene,såre lepper, kløe osv osv…

 22. Bethina skriver:

  Syns det er synd ingen negative erfaringer med produktet er nevnt eller blir godkjent,til feks å ligge ute på facebook,det er sykt dorlig reklame,prøvd den over lengre tid uten noe efekt,samme gjeldene flere jeg kjenner alle prøvd å skrive her &på facebook,ingen blir godkjente🙈
  Lukter jo å forferdelig vondt:(

 23. Harieth Larsen skriver:

  For ikke så lenge siden fikk jeg en ny forsendelse med utroligsalven som for øvrig er fantastisk. Men regningen har uteblitt.

 24. Gro s. Saga skriver:

  Har brukt utrolig i flere år , når jeg fikk psoriasis under foten ble det første jeg tenkte på å bruke utrolig . Den holder foten myk i flere timer selv om jeg jo også må ha på sokker etter påsmøring.etter mye prøving med div. Salver har jeg følt at utrolig gjør den beste» jobben»

 25. Margrethe Hansen skriver:

  Har brukt Utrolig salven til forskjellige plager.Senest i går smurte jeg Utrolig salve på skulderen min etter at jeg har vært en del plaget med kløe der.Hadde tidligere Helvetes ild på samme område og var redd for at jeg skulle få det til bake, men kjente lite til kløinga etter at jeg smurte på Utrolig salve.Er veldig fornøyd med produktet

 26. Jan Upsahl skriver:

  Jeg har smørt den på såkalte gammelmanns føflekker ( store og mørke ). Etter 3-4 dager var disse så myke at jeg lett kunne skrape / plukke dem vekk, og huden var helt fin under. Sjekket først med hudlege om dette var noen farlige føflekker, og han sa at det var det ikke, men ufarlige gammelmanns. Litt feil benevnelse på dem, siden jeg bare er 56. 🙂

  Mvh. Jan.

 27. Meg skriver:

  Jeg har brukt Utrolig-salven på kviser, sår og psoriasis i ansiktet nå i godt over tre år.

  Kviser: litt salve på en påbegynnende kvise 1-2 ganger om dagen. Kvisene forsvinner på to-tre dager.

  Sår: salven lindrer irritasjon og rødhet rundt små sår meget effektivt.

  Psoriasis: kronisk tilstand, men salven lindrer kløe, reduserer rødhet og gir god fuktighet/forhindrer tørr hud og flassing pga høyt fettinnhold.

  10/10 produkt, varmt anbefalt

 28. Aida Tremblay skriver:

  I have read so many articles about the blogger lovers except this article is in fact
  a good post, keep it up.

 29. Frank skriver:

  Skeptisk av natur, det er meg . Men etter å ha lest en del kommentarer så måtte vel noen av dem ha en god opplevelse. Jeg kjøpte og hva skal jeg si etter å ha fått boksen hjem. Jeg ville heller kalle den Helt Utrolig. Har kjøpt flere bokser for jeg er redd jeg skal gå tom. Fungerer på alt jeg har prøvd, ikke minst smerter osv..
  Tør ikke åpne boksen å sette den i bilen for da skinner vel bil både innvendig og utvendig.
  Fantastisk produkt til kropp (og sjel).

 30. Hilde Lillehaug Sørvik skriver:

  Hei. Jeg slet med ei fotvorye som ikke ble bedre med medisinsk behandling,tenkte da at jeg prøver utruligsalve,smurte på om kvelden,dekket til med bandasje. Dette holdt jeg på med i en uke og fotvorte forsvant.Hadde da holdt på i 1 år med behandling til ingen nytte.

 31. Debbie skriver:

  Det er bare helt utrolig. Blitt helt avhengig. Har også kjøpt Hælbalsam. Det er lenge siden sist jeg har hatt så blanke føtter. Var også plaget med fot vorter og de forsvant også

 32. Reidun hoff skriver:

  Er enig i alt-Men også» utrolig» fin inni munnen til munnsår
  Barnebarnet mitt med CP var helt avhengig av denne (døde 17 år gammel). Reidun fra Verket i Hurum

 33. Bodil D. Stangeland skriver:

  Utroligsalven er bare helt – UTROLIG!
  Bruker den på tannkjøttet, sprukne hender, sår osv.
  Har alltid en boks tilgjengelig, i veska, på badet, eller i bilen.
  Blir faktisk «mobbet» 🙂 – fordi uansett hva folk sliter med, så anbefaler jeg salven:-):-)
  Barna mine pleier bare å si til de som plages med noe, bare spør mamma, ho har et godt råd… Utroligsalven!
  Anbefales!!

 34. Gunn Kvernenes skriver:

  Nå har jeg gjennomgått 33 strålebehandlinger og smurt meg gjennom hele tiden med utrolig kremen. Har ikke fått sår, helt fin i huden. Det begynte og se litt skummelt ut, men klarte og gjenopprette det. Nå er det sånn at de kan ikke si utfallet, for det er individuelt, men har tro på at kremen hjalp meg gjennom denne behandlingen.

 35. Shanna Ramsrud skriver:

  Kjempefornøyd med Utrolig salve mot eksem, kvise og sår i tannkjøttet. Kameraten min som har hudproblemer merker effekten av salven og bruker det hver dag. Anbefales! ??

 36. Kari Borgersen skriver:

  Da har jeg brukt Serumet i et par uker, og er veldig fornøyd ! Det trekker fort inn i huden, og jeg føler nesten at det jobber… Det virker drøyt oxo 🙂

 37. Kari Gunnerud skriver:

  Jeg har brukt Utroligsalven i flere år og kan ikke unnvære den. Den brukes til sår i munnen og i nesen. Har alltid en boks innen rekkevidde, på badet, soverommet og i vesken. Anbefales på det varmeste!!!!

 38. Marit Lindekleiv skriver:

  Eg har tidligare blitt heilt frisk av. Psorreasis på hendene. Framleis frisk etter 3 år. No har eg erfart at Utroligsalven hjelper på tynne slimhinner i Skjeden. Den reparerte egentlig på 1 mnd ,det fleire år med kortisonpreparat hadde forårsaka av slitasje på slimhinnene! Heilt utrulig!

 39. Randi Tønset skriver:

  Jeg har brukt utrolig salven lenge mot så å si alt mulig. Var hos tannlegen og trekte en jeksel og det ble betennelse i såret. Slet i 4dager med vondt fra haka til panna, men så kom jeg på at jeg skulle prøve å smøre på UTROLIG før jeg la meg om kvelden.
  Den var jo fra begynnelsen for bruk i munnen. Dagen etter..ja det var helt
  UTROLIG!! Betennelsen og det vonde var borte…hurra for UTROLIG salven

 40. Kari Andersen skriver:

  Veldig fornøyd med alle produktene jeg har prøvd?
  Nå har jeg igjen brukt utrolig salva på arr, å det ser ut som dette arret også blir fint, i motsetning til de jeg har fra før jeg viste noe om utroligsalva.
  Har også god erfarin med å bruke den i sommer tørt hår .

 41. Irene berggren skriver:

  Veldig veldig fornøyd med utroligsalven! Har akkurat bestilt tre nye…….bruker den til alt mulig! Fantastisk salve!!

 42. Arild Lund skriver:

  Min kone og jeg har brukt utroligsalven i flere år. Vi bruker den til alt: Kveiser og utslett, tørre lepper og eksem. Prøv den selv, og bli overbevist. Lykke til

 43. ØØystein skriver:

  Kjøpte salven etter all positiv omtale, men ble veldig skuffet. Den virker IKKE på noe som helst. Jeg burde nok tenke at det var noe rart at siden alle skriver bare positive ting om den på Facebook, er det noen form for sensur/kontroll på hva som publiseres. Denne salven anbefales ikke, bruk pengene på noe annet !

 44. Unn Elisabeth Buer skriver:

  Jeg har nylig fått cellegift og immunterapi behandling. Dette førte til at hele munnhulen var full av sår. Jeg brukte utrolig salven å smurte inn hele munnen, uten den var det nesten umulig å få spist noen ting. Maten smakte ikke godt, men i en slik situasjon er det uvesentlig. Så utrolig salven er fantastisk ???hilsen Unn

 45. Tordis Marie Mæland skriver:

  Vanskelig å finne bursdag- og julegave til min ALS syke svigersønn som nå er lammet fra nakken og ned. Derfor kjøper jeg denne supergode salven som er veldig bra for han, og som assistentene hans skryter opp i skyene! Bruker den selvsagt selv og. Vil være et fast produkt hos meg i all fremtid!

 46. Paula Oeygård Karlsen skriver:

  Utroligsalven ER virkelig utrolig. Har brukt den i mange år og den er alltig med meg i dagliglivet og på reiser. Kan anbefale den på det varmeste fordi den kan brukes både innvortes og utvortes. Så løp å kjøp!

 47. Elin Johansen skriver:

  Hei, noen som vet om denne kan hjelpe på nummenhet i halve ansiktet, hatt det i ca 4år. Mulig trigeminusneuralgi. Ingenting har hjulpet så langt. Elin.

 48. Liv Solberg skriver:

  Denne salven har jeg brukt i mange år og kan ikke være foruten. Har brukt den til lett eksem og brannsår, har også brukt den til blemmer på tunga som kan være utrolig vondt. smurt på om kvelden og vært bra om morgenen. Har anbefalt den til mange venner som også er fornøyd med den. Utrolig-salven lever opp til navnet.

 49. Jorunn wangen skriver:

  Kan ikke si noe annet enn at det er en Utrolig super salve. Den hjelper på alt mulig. Så tusen takk til det utrolige.

 50. Martha Eikemo Sund skriver:

  Hei. Jeg er bare såååååå fornøyd med Utrolig salven. Jeg går eller reiser ingen plass uten den. Har hatt plager med et vondt kne, smører på Utrolig flere ganger daglig. Er nå på bedringens vei. Utrolig.
  Min sønn hadde et stygt sår inni munnen som det hadde gått litt betennelse i. Han la på Utrolig, og såret er borte. Helt utrolig spør du oss i denne familien.
  Mvh. Martha.

 51. Berit Koller skriver:

  Denne er virkelig helt utrolig. Virker på absolutt alle hudproblemer , jeg er såpass gammel at jeg begynte å få «brune aldersflekker» på armene. Borte etter en ukes tid. Er veldig allergisk mot insekts stikk. Smører på US og vips , kløe og stikk forsvinner. Har en voksen sønn som har kronisk eksem under føttene, fikk en boks av meg. Nå er eksemen borte. Hjelper mot ALLE hudproblemer.
  ANBEFALES!

  Berit Koller

 52. Grethe skriver:

  Blei solbrent på leppa i syden….fekk stor blemme. Gjekk på apoteket …fekk ein krem som skulle vere så bra. Smørte på fleire ganga dei 3 siste dagane eg var i syden….hjalp ikkje. Kom heim Smørte på utroligsalven…blemma var borte vekk på 2 daga?? ei fantastisk salve??

 53. Maria skriver:

  Sønnen min hadde ca. 15 vorter i hendene. Som er prøvd fryst bort blant annet. Men hjalp ikke . Hadde disse nesten 1,5 år. Prøvde utrulig salven. Og alle forsvant.

 54. Turid skriver:

  utroligsalven Bør alle ha I huset.den hjelper faktisk til det meste.har god erfaring.har prøvd det meste.av kremer og salver,mot mitt utslett,kle og svie,men det er utrolig salven som hjelper.

 55. Synne skriver:

  Fikk Utrolig-salven av min søster i sommer og er helt sjokkert. Makan til effekt! Munnsår forsvinner over natten. Og ikke minst KVISER: De blir bare borte, og jeg har vært plaget. Føler meg trygg for ALT med denne salven. Anbefales på det sterkeste.

 56. Åsill Jørgensen skriver:

  Jeg har brukt utroligesalven i mange år og kan ikke være uten den. Jeg strikker mye og blir ofte anstrengt i muskulaturen i skuldre og nakke. Jeg maserer inn utroligesalven og jeg blir hver gang like overrasket. Musklene og leddene er «fornyet». Denne salven holder hva den lover.

 57. Solveig Andersen skriver:

  Jeg har brukt Utrolig salven i flere år og er helt avhengig av den.Jeg fikk betennelse under mitt ene bryst,dette er noe jeg er plaget med når det er varmt og jeg svetter mye.Jeg prøvde først med soppdrepende salve fra apotek uten at det virket,og det var virkelig smertefullt.Så smurte jeg Utrolig salven på og iløpet av få timer var jeg helt fin.Jeg har brukt den på sprukne og såre lepper,tørr hud,sår i munnen ,ja listen er uendelig 🙂

 58. Jostein Strøm Pedersen skriver:

  Brant meg på en brødrist som ble brukt på 200 grader. Smurte meg etter 5 minutter med salven og etter 1 min lindret dette veldig. Anbefales på det sterkeste..

 59. Gro Myhre skriver:

  Jeg mottok helbalsam for tre uker siden,og er Superfornøyd.Kan på det sterkeste anbefales.Holder hva den lover.

 60. Astrid Lund skriver:

  Innimellom slår magen seg vrang, og det betyr hemorroider… UTROLIG nok hjelper UTROLIG, litt salve på et papir, og problem løst en stund. Tørr hud, sår hud, insektstikk – alt mulig! Hælbalsamen er også fantstisk god, og NATURLIG er et funn for tørre lepper 🙂

 61. anne mette enger skriver:

  Jeg elsker denne, ogsaa mannen. alle vi kjenner som har toerr hud, kviser, psoriasis++ sier denne hjelper. tipp topp tommel opp for en salve som FAKTISK hjelper.

 62. Jorunn Skaansar skriver:

  Jeg bruker utrolig salven til mye. Sår på leppene , brannsår og tørr hud. Jeg har brukt hæl balsamen fra dere en stund. Har aldri hatt så myke og gode hæler. Disse oroduktene kommer jeg til å kjøpe fast. Veldig fornøyd.

 63. Solveig Hofossbrten skriver:

  M gjerne bruke min uttalelse om salven. Jeg har brukt salven i ca 3 mnd, og er like begeistret. Jeg bruker salven hver morgen p kneet mitt, anbefaler den p det varmeste

 64. Monica Hansen Dyrnes skriver:

  Hei jeg bruker denne salven å den er bare helt utrolig egentlig ikke mer å si om den saken den er et møst ??❤️Jeg bruker den til det meste fra sår til stikk inn i munnen for tannkjøtt ømme muskler ja så å si overalt l???❤️ Love IT ❤️

 65. Berly Kristiansen skriver:

  Jeg ar prøvd den på MYE. Det meste er beskrevet av flere,
  Det siste var nå var under en infeksjon i nese/ hals. Fikk en tannbyll i tillegg ! Ikke pga tannproblematikk.
  Smurte på salven og den tørket inn i løpet av 24 timer. Smertene iallefall og størrelsen halverte fort

 66. Tone H Bjorøy skriver:

  Er utrolig fornøyd med Hælbalsam, naturlige og utrolig kremen.
  Har anbefalt den videre til mine venner og de som har prøvd den er superfornøyd. Kommer til å kjøpe mer før jeg går tom, for dette er noe som jeg alltid må ha i hus.

 67. Pia monclair skriver:

  Brukte salven på kraftig solbrenthet i ansiktet og på brystet. Allerede dagen etter var smertene borte og rødbeten dempet. Bruker den også på insektbitt, tørr hud, og på såre neglebånd. Beste produktet mot ovennevnte etter min erfaring.

 68. Rita Grunnvåg skriver:

  Min mann har brukt denne salven lenge, og jeg har lånt litt innimellom. Fantastisk. Endelig har jeg kommet meg til å kjøpe egen.

 69. Aslaug Jenset Sanden skriver:

  Hei, Har prøvd utrolig salven og er veldig fornøyd med den. Kan brukes til det meste og funker. Er spent på dette produktet! Ha en fin dag!

 70. Inger Munkvold skriver:

  Har brukt Utrolig i mange år, i år har jeg brukt det på varmeutslett og det tørket fort inn. Anbefales på alle slags stikk også etc.

 71. Jorunn Nilsen skriver:

  Veldig fornøyd med denne kremen. Virker på brannsår, tørr hud, eksem, myggstikk og kløe/soleksem

 72. Anne-Berit M Johansen skriver:

  Utroligsalven kan ikke sammenlignes med noen andre produkter. Den er helt fantastisk på så og si alt

 73. Else-Karin Ekrem Nordal skriver:

  Er spent på hvordan salven kan hjelpe mot smertene i leggene mine! Skal gi beskjed!!

 74. Nina Glommen skriver:

  Kjempefornøyd med Utroligsalven! Brukes til det meste! Nå skal jeg i tillegg prøve hælbalsam 🙂

 75. Kristin Lehre skriver:

  Utrolig fornøyd med Utroligsalven –
  Utrolig for det meste
  Utrolig flott til gaver
  U T R O L I G

 76. Randi Grindheim skriver:

  Hælbalsamen er det beste produktet eg har prøvd, har aldri hatt så fine føtter som eg har etter bruk av den 🙂

 77. jc.holm.sund skriver:

  Jon Christofer Holm Sund
  Første erfaring med Utroligsalven har vært utelukkende positiv. Fungerer også godt mot øreverk og mindre sår på hund og katter i huset.

 78. Nina skriver:

  Prøvde salven hos andre,den fungerer godt på myggstikk og andre stikk.Fungerer også fint på tørr hud under føttene.
  Måtte bare bestille!

 79. Mona Oseguera skriver:

  Har nå brukt Utrolig salven i noen måneder og har anbefalt den til flere. Svigermor, en venninne og min datter har fått de i gave og er svært begeistret for kremen. Selv har jeg alltid den minste boksen i vesken. Hjelper virkelig mot mye.

 80. Edith Tømmervåg skriver:

  Veldig bra virkning på munnsår, kløe og innsektsbitt. Var skeptisk til salvens virkning til å begynne med, men er nå overbevist tilhenger. Mine voksne barn er også blitt overbevist om salvens fortreffelighet

 81. Pia skriver:

  Kan virkelig anbefale utrolige salven til nesten alt! Den har jeg med meg uansett hvor jeg drar…og fungerer som en universal salve til det meste…myggstikk, solbrent, munnsår, sår eller tørr hud, utslett eller kløe…den er virkelig utrolig!! Å fåes i både stole og små krukker…

 82. Vivian skriver:

  Forsøkte denne salven hos noen andre mot myggstikk, og er den eneste salven som hjelper så bra. Måtte derfor bestille den selv like etterpå.

 83. Vivian Kristiansen skriver:

  Veldig fornøyd med produktene. Skal nå i tillegg til de andre produktene, teste ut både hælbalsam og saltpipe. Gleder meg til å prøve dette.

 84. annelise lie skriver:

  Jeg har brukt «Utrolig» veldig lenge både som sårsalve, kløestiller og på eksem.. Overalt der det er mulig prøver jeg først med denne salven. Og den er UTROLIG..
  Hilsen Annelise

 85. Stig skriver:

  Hei?
  Fikk prøve produkte av min mor å den var sykt bra? Både jeg og begge hundene smøret ben og poter og for en stor forskjell

 86. May Uglem skriver:

  Tusen takk for et fantastisk produkt. Har benyttet utrolig salven i flere år, og har drevet aktiv med reklame overfor venner og bekjente.

 87. rakelslettvoll skriver:

  utroligsalve er et fantastisk produkt som jeg bruke masse selv og har anbefalt til både unge og gamle og alle er 150% fornøyd 🙂

 88. Toril Nybrott skriver:

  Jeg må stadig vekk bestille ny salve for jeg gir vekk til folk som trenger det. Brannsår,solbrenthet,myggestikk, gnagsår,munnsår…you name it!

 89. Marianne Dahl skriver:

  Den mest utrolige salven som er å få tak i, helt avhengig av den. Bruker den til alt, tannverk, muskelvondt, lebepomade, stikk, solbrenthet? kan bare ikke gå tom for den

 90. Inger Synnøve Sande skriver:

  Har akkurat brukt opp den siste salven og ettersom mannen min er blitt avhengig av den bestiller jeg på nytt .
  Finner ingen salver som er like bra som «Naturlig»

 91. Jorunn Skaar Fredriksen skriver:

  Denne salven er bare helt utrulig…bærer navnet sitt med rette 🙂 Den kan brukes til alt. Har brukt den i flere år og er blitt avhengig av å ha den i hus. Absolutt å anbefale.
  Må og si at hælbalsamen er fantastisk bra 🙂

 92. Bente Tennøy Klaussen skriver:

  Jeg er operasjonssykepleier og derfor blir det veldig mye håndvask og spriting av hendene, noe som fører til at jeg har vært veldig plaget med tørr og sprukken hud, særlig om vinteren!! Etter at jeg begynte å smøre hendene mine med Utrolig-salven på kvelden og ligge med bomullshansker på , har jeg blitt «kurert»!! Nå behøver jeg heller ikke lysbehandling av hendene på vinterstid!! Suupert!! Anbefaler gjerne Utrolig-salven til andre!!

 93. Laila M Solhaug skriver:

  Utroligsalven og Naturligsalven er uunnværlig hjemme hos . Brukes av alle fra bestemor til barnebarn.

 94. Astrid Bastesen skriver:

  Jeg fikk min første Blue Gel i dag og prøvde den. Måtte bare bestille en til. Den er fantastisk

 95. Siri Schwabe Moe skriver:

  Det beste produkte som finnes. Hælbalsammen er også helt rå??Det virker mot alt. Jeg har fått mange på jobb til og kjøpe,og de er også super fornøyd.

 96. Siri Schwabe Moe skriver:

  Utrolig er en fantastisk salve. Jeg har anbefalt den til mange på jobb. De har kjøpt og er også veldig fornøyd med den. Hælbalsamen er også helt super. Disse produktene er jeg helt avhengig av. Har de med samme hvor jeg drar. Takk??

 97. Turid Kristine Olsen skriver:

  Helbalsamen er bare helt fantastisk. Etter mange år testing av div kremer!! Kom jeg endelig over denne kremen- umiddelbar virkning innen 1 uke!

 98. Lise Tvete skriver:

  Fikk prøve salven av min svigerinne, Lill Kongsberg, på et kraftig munnsår, med god effekt. Så nå har jeg fått bestilt salven selv.

 99. Lillian skriver:

  Har tidligere fått behandling på sykehuset for psoriasis i hender og føtter, vært igjennom mange år med kortison salve. Etter at jeg begynte med Utrolig salven, er resultatet fantastisk. Absolutt å anbefale!!!!

 100. Sissel Anita Hauan Johansen skriver:

  Det er en fantastisk salve! Har slitt i årevis med psoriasis i hendene,men nå har jeg ikke tykke lag med død hud lengre! UTROLIG SALVEN ER MAGISK

 101. Mette Erland Finsådal skriver:

  Denne salven ER helt utrolig. Jeg bruker den på alt mulig, til folk og dyr. Anbefaler alle å prøve 😀

 102. Heidi skriver:

  Utrolig fornøyd med salven. Bruker den på småsår, innsektstikk irritert hus osv. Anbefales!

 103. Kari Lyngbakken skriver:

  Denne salven er uunnværlig. Kan brukes til alt,eksem,myggstikk,sårsalve .Og helt naturlig uten skadelige stoffer.unik til oss som har ømfintlig hud.anbefales på det varmeste.

 104. Bente skriver:

  Utrolig salven er bare UTROLIG❤Min mann hadde prøvd mange forskjellige kremer for tørr hud fra Apoteket.Ingen fungerte.Men ved en tilfeldighet på Facebook så leste jeg om Utrolig salven og hva den kunne hjelpe for,så da bestemte vi oss for å prøve den.Og bare etter ca 2-3 dager så ble det borte.Så etter det så har vi blitt så glad i denne Utrolige salven,at vi har den hele tiden ,og bruker den til ansiktet og leppene da vi skal legge oss.Min mann brukte den på et sår som ikke ville gro etter en operasjon,og etter noen dager så har det grodd så fint.Vi anbefaler den til familie og venner.Vil ikke slutte å bruke den.

 105. Astrid Bastesen skriver:

  Jeg har brukt Utroligsalven i flere år. Har alltid en liten boks i vesken. Nå vil jeg gjerne prøve serum. Det er helt sikkert like bra som alle produktene deres.

 106. Siv Sandane Utbjo skriver:

  Gleder meg til å motta produktet da jeg har prøvd det på humlestikk, og det virket utrolig bra! Etter 15 minutter kjente jeg ikke mer til stikket, heller ingen kløe i dagene etterpå.

 107. Mette skriver:

  Er kjempefornøyd både med Utroligsalven men mest av alt Hælbalsamen. Om vinteren bruker jeg balsamen på hendene mine før jeg skal sove. Konsistensen er fet og god, trekker lett inn og den jobber med huden. Anbefales!!!

 108. Paul T. Anderson skriver:

  Vi bruker ikke mye av denne salven. Men den er god å ha, spesielt mot insektstikk som klør. Etter ca 10 min. blir kløen vesentlig dempet. Bruker den også på skrubbsår etc.

 109. Margit Berg skriver:

  Hælbalsamen er det eneste som hjelper mine problem med tørre og sprukne hæler. Anbefales!

 110. Karen Marit Roseth Østvold skriver:

  En bruker var helt lilla under brystene og ingenting hjalp av kortisonkremer o.l. Så kjøpte datteren UTROLIGSALVEN og det tok under et døgn med denne salven, så var huden heklet! Helt Utrolig

 111. Wenche skriver:

  Min mor bruker denne salven til ALT! Jeg var på hytta hos henne nå i sommer,og flere ganger om dagen hører vi «hent utrolig!» Om det er myggstikk,brent seg på matlaginga,flis i fingeren..ene barnebarnet ble til og med bedre av after inni munnen. Jeg trodde denne kanskje var for utrolig til å være sann…men fikk jo se det med egne øyne at det virker! Helt utrolig!:))))
  Så nå er det bestilt ny ladning. Må sørge for at hu mor ikke går tom der ute på hytta:)

 112. Wigdis Bjørnsen skriver:

  Har hatt salven i flere år og anbefalt til mange nye kunder, Helt fantastisk salve som vi bare må ha, har bestilt opp flere nå til vennininner.

 113. Hanne Arntsen skriver:

  Har nå brukt salven på tørre sommer hæler i en uke . Har prøvd mye før, men kan ikke sammenligne med den. Super fornøyd 😀

 114. Sonja Meek skriver:

  Har slitt med psoriasis på hendene i mange år. Fikk den lille prøvekrukka av utrolig-kremen for prøve av en bekjent og har ikke vært så fin på hendene på mange år. Er omtrent helt symptomfri.
  Salven er utrolig!

 115. Elin Anne Rød skriver:

  Har brukt utrolig salven i noen år nå, og er veldig fornøyd. Gir ofte bort en 15 ml i gave, da den er så hendig i størrelse og super til barn. Og – så lukter den så godt. 🙂

 116. Ann skriver:

  Utroligsalven reddet huden min slik at den så fin og naturlig ut til min søsters bryllup! Helt genialt; kommer alltid til å ha denne i skapet fra nå av.

 117. Wenke R Helseth skriver:

  Jeg har brukt Utrolig noen år nå, alt fra små sår til stive muskler. Fikk mannen min til å prøve det etter barbering, da han fort får røde prikker på halsen……. Etter han prøvde Utrolig, er de røde, Utrolig nok borte, så han er også helfrelst. 🙂

 118. Elisabeth Husby skriver:

  Utroligsalven er uunværlig. Bruker den ved insektstikk, brannsår, munnsår både utvendig og innvendig.

 119. Torill Lie Harborg skriver:

  Utroligsalven er et veldig bra produkt. Den bruker jeg på munnsår og brannsår. Flott på ømme muskler. Gleder meg til hælsalven.

 120. Tove Larsen skriver:

  Har brukt Utroligsalven og er superfornøyd! Jeg har derfor nå bestilt hælbalsamen også- gleder meg til å prøve!

 121. Torhild Hodnemyr skriver:

  Har fått prøvd Utrolig salven ei lita stund nå. Er veldig fornøyd. Måtte bare sikre meg mer!

 122. Marianne skriver:

  Digger utrolig salven✌️ Neste nå er å prøve hælbalsamen? Veldig fornøyd med decrusto produktene!

 123. Michael Jacobsen skriver:

  Tufla litt rundt hjemme i dag og fikset litt på blomstene i krukkene.
  Plutselig kjente jeg en kraftig brenning i håndleddet og der fløy det en liten søt humle.
  Humlestikk er ikke behagelig i det hele tatt og det virkelig føles som om det brenner
  infernalsk rundt et større område enn kun bare ved stikket.
  Gikk sporenstreks opp på badet og smurte på UTROLIG. Etter kun 20-25 sekunder forsvant all smerte.
  Ble nesten overrasket over at det lindret så raskt 🙂

 124. Anne Brit Lundberg skriver:

  Utrolig salven lever virkelig opp til navnet sitt. Her i huset er vi blitt avhengig av den

 125. Lisbeth Slettetveit skriver:

  Fikk en boks med Utrolig i gave, og den bærer sitt navn med rette. Nå vil jeg ha flere bokser så familien min også kan få.

 126. Tove Strickert skriver:

  Snart tomt av utrolig salven, bare et «møst» å ha i hus så da er en bestilling 3 for 2 midt i blinken for en 3 barnsmor. Kjempe glad i denne salven! 🙂

 127. Veronica Eliassen sveen skriver:

  Brukte utrolig på tispas spenner da hun hadde jurbetennelse. Overrasket dyrlegen med kjapp og effektiv bedring!!!

 128. Eli skriver:

  Hei alle foreldre.dette er produkter dere burde ha med på ferie.Hjelper på solforbrenning+munnsår +stikk.Anbefales på det varmeste

 129. Rebekka Grov skriver:

  Fekk prøve salven på munnsår og solbrent leppe. Virka supert, og var bedre allerede dagen etter. Utrolig!

 130. Mariann Brandstad skriver:

  Hørt om den effektive Utrolig salven så jeg bare måtte prøve. Meget effektiv for mykere føtter

 131. Anne Marie Guttormsen skriver:

  Utroligsalven bruker jeg til alt som bl.a. stikk, sår og leddsmerter. Den er mitt husapotek.

 132. G B Skarseth skriver:

  Bruker utroligsalven for å mykgjøre et operasjonsarr. Ser ut som det virker godt 🙂 Er ellers super på tørre hudpartier, insektsstikk m.m.

 133. Anita skriver:

  Veldig fornøyd med Utroligsalven. Bruker den på solbrent hud, sår, tørre og sprukne hæler, som lebepomade.

 134. Torhild skimmeland skriver:

  Både utroligsalven og hælbalsamnen er heilt supre. Har anbefalt hælbalsamen til venninner og alle er superfornøyde 😀

 135. Torill Aadne skriver:

  UTROLIG SALVEN lindrer og leger det meste av skader på kroppen. Sommer, høst, vinter og vårbehandling for små og store kropper. Jeg blir utrolig glad av den.

 136. Turid skriver:

  En salve som en blir avhengig av. bruker den til det det meste både oppe og nede. Vil nå prøve naturlig og.

 137. Marit Sverresen skriver:

  Har smurt på brannsår, og vepsestikk. Også på sår i munn etter å ha brent meg på varm ost. Fungerer fantastisk. Brukes på kviser, tørre skorper i nesen, tørr hud etc. Veldig fornøyd 😀

 138. Ingebjørg skriver:

  Utrolig er alltid med! Insektsstikk, munnsår, solbrent, tørr hud tørre hender. En glimrende universalsalve.

 139. May-Britt Dahl skriver:

  Utrolig er en fantastisk salve som jeg bruker over alt,og anbefalt den videre til slekt og venner

 140. Ragna Pedersen skriver:

  Er kjempe fornøyd med salva, bruker den til alt. Fin som lypsyl også. Smører på hunden, sår og potene.

 141. Inger-Johanne Klausen skriver:

  Jeg har brukt Utrolig salven og er veldig fornøyd med den, håper Naturlig salven er like fantastisk

 142. Gerd skriver:

  Har aldri prøvd Hælbalsam før , men har Utrolig salven. Den er kjempegod . Håper hælbalsamen er like bra .

 143. Berit Iversen skriver:

  Utroligsalven er bare helt utrolig, mannen min sier også det. Kan brukes til det meste. Urolige bein og herpes sår
  utslett.

 144. Susanne skriver:

  Jeg var på stranden i dag med en venninne. Jeg ble bitt av en klegg. Jeg fikk låne utroligsalve av henne. Etter 30 min sluttet det å klø, og hevelsen var borte. Hadde aldri hørt om salven før, men nå er den bestilt. Denne salven fortjener virkelig navnet sitt.

 145. Eva Løvaas skriver:

  Har hatt gleden av å prøve ut universal salven i ett år nå og har brukt den mye. Har psoriasis artritt og har brukt salven på vonde ledd og det lindrer. Skal nå prøve hæl salven og er veldig spent på denne. Universal salven er brukt på sår både på ben og ellers på kroppen og det hjelper.
  Prøvde den også på utslett, som jeg dessverre får på grunn av sykdommen min og det hjalp faktisk. Kjempe fornøyd.

 146. Irene skriver:

  Denne salven er utrolig! Jeg har veldig sart hud og bruker den etter napping av bryn o.l. Da jeg ofte får utslett og betente hårsekker. Fungerer perfekt! Anbefaler den til alle.

 147. Randi skriver:

  Jeg er utrolig fornøyd med Utroligsalven. Bruker den til «alt mulig», smører på hendene m kvelden, på myggstikk, noen fill litt hos meg og brukte på eksem, med godt resultat.
  Anbefaler den til alle!

 148. Jeanette skriver:

  Mamma reddet dagen min i dag, med denne salven. Jeg har knasket Paracet for å overleve stive muskler og hodepine som følge av mange timer med bæring av baby. I dag bestilte jeg salven, og den skal komme til å befinne seg i vårt hus til enhver tid fra nå av.

 149. Bjørg Severinsen skriver:

  Denne salven hjelper på myggstikk. Smører den på bringa når jeg er veldig tett av astma. Den tar vekk små forandringer i huden, hjelper når jeg er solbrent.

 150. Signe K Wingaard skriver:

  Fantastiske produkter både utrolig og helbalsam , kjempeproduktet.
  Har nå presentert det for nabo som
  Og vil prøve dette

 151. Brit Valde skriver:

  Jeg har brukt både Utrolig salven og Hælbalsamen fantastiske produkt.
  Nå har jeg også bestilt meg masken,gleder meg til og prøve.

 152. Trude Kleven skriver:

  Bruker Utrolig salve på sår, kviser, solbrent hud, i grunnen på det meste. MÅ alltid ha minst en krukke i hus. Anbefales på det sterkeste.

 153. Gunvor Christoffersen skriver:

  Jeg har brukt Utrolig salven i flere år, og den er til hjelp for psoreasis og andre sår og utslett.

 154. Anne Lise skriver:

  Den bærer sitt navn med rette,og er bare UTROLIG ❤️
  Det ønskes en UTROLIG gla og god sommer!

 155. Inger Bråten skriver:

  Har brukt utrolig Salve ca 1 år og er fornøyd ,nå har jeg også bestilt til min søster.

 156. Lill Karin Berg skriver:

  Jeg har psoriasis, og det klør. Ta på litt salve så roer det seg ned. Den er også utrolig bra på insektstikk. Den lille boksen (15 ml) har jeg alltid med meg.

 157. Grete Harkjerr skriver:

  Må alltid ha Utroligsalven med meg på tur. Har en finger der huden sprekker lett, og da gjør Utroligsalven susen!! Viss jeg får et rift på fingrene, og smører på salven, er det etter et par dager. Sprukne hæler er den også utrolig på. Salven er bare helt UTROLIG!!

 158. Siri Wold skriver:

  For å være ærlig så hadde jeg liten tro på at en salve kunne være så utrolig som mange hevdet, og jeg synes det var ganske dyrt for en liten boks så det ble ikke så jeg kjøpte for å teste selv. Så begynte dattera å plages etter å ha tatt hull i ørene, og svigermor sendte med oss en liten boks som hun mente skulle hjelpe, og foreslo at vi smurte øredobbene med salven før de ble satt inn. Og sannelig gjorde det susen! Salven ble deretter testet for flere bruksområder, blant annet da alle våre for barn fikk vankopper. Nå bruker store og små i huset (og på hytta) den til alt mulig, og vi er veldig fornøyde.

 159. Bente skriver:

  Må ha påfyll av utrolighetssalven. Barnebarnet vet hvor» tryllesalven » står og vet at den hjelper på kløende myggestikk

 160. Hilde Mong Eidsvik skriver:

  Utroligsalven kan brukes til mye forskjellig.Derfor er den alltid med på tur til både fjells og til stranda 🙂

 161. Britt Randi Skamsar skriver:

  Må alltid ha utrolig salven i huset. Nå er jeg spent på å prøve naturlig salven.

 162. Judith Yri skriver:

  Har prøvd Naturligsalven på et ganske «nygrodd» og smertefullt operasjonsarr i noen dager. Salven kjøler litt og lindrer ganske raskt, arret smerter ikke så mye lenger og huden føles myk.
  Spent på å prøve utroligsalen.

 163. Ambros Nørstrud skriver:

  Vi bruker utroligsalven til nesten sår og kløe. Synes den har veldig god virkning!

 164. Inger Johanne Kjøl skriver:

  Har brukt utroligsalven i mange år. Den er bare utrolig! verd å kjøpe og å ha i huset.

 165. Helga Johnsen skriver:

  Er blitt avhengig av denne salven. Super til munnsår, tørre hender, brannsår, etc. E et must å ha i heimen?

 166. Anne skriver:

  Har bestilt gang etter gang utrolig salven og den er helt super! Anbefales på det sterkeste! Bestilte Fibrom x-cream nå for å teste denne også da jeg plages av mye muskelsmerter.

 167. Reidunn Arnevik Westgård skriver:

  Jeg er helt avhengig av Utrolig-salven som kan brukes til nesten alt. Hælbalsamen skal gis bort i gave og er ikke prøvd tidligere. Godt at gode drøye produkter finnes. 🙂

 168. Jorunn Synøve Løkken skriver:

  Er helt avhengig av Utrolig salven. Både jeg og min sønn på 8 år er plaget med eksem og kløe i huden, den hjelper veldig godt mot det og demper kløen.

 169. Sølvi Midtskogen skriver:

  Hei.
  Jeg har aldri brukt denne, men forstår at den er helt UTROLIG.
  Er veldig plaget av psoriasis, så tenkte, at ingen ting bør være uprøvd, derfor har jeg bestilt den nå ??

 170. Reidun Gryttingslien skriver:

  Denne salven bærer navnet sitt med rette. Den er helt utrolig ,,har brukt den på det meste. I dag har jeg bestilt for å gi til min sønn, han har diabetes, sliter med nevropati og såre bein. Har tro på at denne kan hjelpe han 🙂

 171. Sherife skriver:

  Bruker produktene deres hver dag til alt mulig og elsker dem, er og har vært deres kunde i flere år nå, og fotkremen er bare skapt for føttene mine, både store og små bruker både utroligsalven og fotkremen blir brukt maksimalt? annbefaller alle jeg kjenner om produktene deres, fordi de er virkelig unike? stå på videre

 172. Evy Mari Hjelle skriver:

  Utrolig salven er bare utrolig❤️ Har nikkelallergi når eg er litt uforsiktig får eg kløende og veskene sår,smører på utroligsalven og vips så er det borte.

 173. Solveig Thomassen skriver:

  Kuttet meg stygt i leggen,og satt igjen med et stygt arr som lå som et krater i foten.Smurte utroligsalven på,og la merke til at etter et par dager var arret helt jevnt og mye lysere i fargen?Helt utrolig bra

 174. Niels Petter Johannessen skriver:

  Jeg har psoriasis på føttene og det eneste som har vært til hjelp lenge. Jeg sluttet en lang periode og fikk tilbake psoriasisen. Nå har jeg kjøpt ny ladning av denne «utrolige» kremen.

 175. Ann Søreng skriver:

  Jeg har brukt Utroligsalven i flere år nå, og er fortsatt fornøyd. Jeg får også andre familiemedlemmer til å bruke den. Den virker veldig godt mot kløe etter insektbitt. Jeg må bare ha salven hele tiden. Har akkurat bestilt meg ny forsyning.

 176. Kristin Berg skriver:

  Da sommeren kom, og jeg hentet frem sandalene igjen, fikk jeg selvfølgelig gnagsår. En rød, vond blemme. Smurte på Utrolig salven, og dagen etter var såret grodd! UTROLIG!

 177. Heidi Fjelnseth skriver:

  Utrolig flotte produkter, de leverer og lever opp til sitt navn. Helt utrolig som kan brukes på mange områder på kroppen!

 178. Kate Klemetsen skriver:

  Utroligsalven har jeg brukt i mange år, og er faktisk helt avhengig av den. Den fixer munnsår/herpes, sår ,hemorider, ja den er bare HELT utrolig 🙂 Har også Hælbalsamen som er utroligbgod for føttene 🙂 Har nå bestilt ansiktsprodukter. Så nå er jeg veldig spent på disse produktene 🙂

 179. Signe skriver:

  Flott produkt! Er du også tett i nesen eller har sår etter forkjølelse, smør på litt Utroligsalve rundt nesebor..og du puster lettere og sårhet forsvinner!

 180. Åse Karin Myklebust skriver:

  Prøver eg atter en gang.

  Et fantastisk produkt som jeg er avhengig av. Bruker dette på vorter, myggstikk og solbrenthet.

  Takk for et flott prosukt.

 181. Åse Karin Mylebust skriver:

  Dette er et fantastisk produkt, har brukt i mange år, god på små vorter, solbrenthet og ikke minst myggstikk. Nå har jg bestilt et nytt produkt , krukke med grønnskrift. Håper at den er like god og kan brukes på psoriasis.

 182. Nina skriver:

  Dette er den beste kremen får Helen mine. Har slitt mye med de. Å prøvd mye forskjellige kremer. Men denne er best. er mye bedre nå? å får tørre hender??

 183. Janne Emly Amundsen skriver:

  Hei. Kjempefornøyd med denne salven. Bruker den daglig, å må vel innrømme at jeg er litt avhengig

 184. Ketil skriver:

  Har brukt Utroligsalven i mange år nå og hatt stor glede av den! Nå har også mine barnebarn på 7 år oppdaget hvor bra den er og ber alltid om å få den på myggstikk, vintereksem, kløe her og der, fjerne svie etter kontakt med brennesle +++

 185. Jens Jakobsen skriver:

  Jeg var i tvil om produktet holdt hva det lover, men for meg har det innfridd så jeg er fornøyd.

 186. Hans Gunnar Mollerud skriver:

  Helt enkelt utrolig bra til alt som har med hud problemer å gjøre, virker også bra på lettere muskel problemer.

 187. Oddvar Ringdal skriver:

  Flotte produkter! Utroligsalven til munnsår og hemorider og mye mer.
  Hælbalsam er også flott produkt.

 188. Ann-Mari Fossheim skriver:

  En helt Utrolig salve, å den Naturlig æ bærre helt super.Den funke utrolig bra når en har på et tynt lag først, også den Utrolig etterpå, grodde en stor sprekk jeg hadde på fingeren da jeg prøvde de to ilag. Anbefaler denne til mange jeg, hjelper på d meste.Har bestilt mere nå, kan ikke gå tomt for denne, da blir det krise.

 189. Aina Gamst skriver:

  Hei, jeg har nå brukt Utroligsalven i mange år, jeg har også tatt med til tannlegen min som ble imponert over alle muligheter med salven. Hilsen veldig fornøyd Aina

 190. Monica Mandt skriver:

  Amazing!
  Har flere bokser.
  På badet, i stua, campingen og alltid med om jeg skal være et annet sted over natten.
  Denne salven må man bare ha.
  Hjelper mot alt med huden.
  Munnen og mer.
  Avhengig!

 191. Grethe Pedersen skriver:

  Utroligsalven har fått navnet sitt med rette. Jeg bruker den daglig, innvortes og utvortes, bokstavlig talt. Var plaget av såre slimhinner i munnen, borte vekk. Kommer noen innom og klager over kløe og svie sender jeg med litt og får takk tilbake. Det eneste jeg venter på er at noen skjolder jeg har i ansiktet, etter mange år ute i frisk luft, skal forsvinne.

 192. Rigmor Løver skriver:

  Har brukt utrolig salven i flere år, og er kjempefornøyd!
  Hjelper på nesten alt, hadde en stygg vorte eller hva det var, forsvant etter noen uker med salven 🙂
  Har også brukt ansiktmasken som ga en glatt, fin hud!
  Stort sett veldig fornøyd.

 193. Marianne Moen. skriver:

  Et fantastisk produkt som jeg buker til «det meste». Kan ikke være fri for denne – kjempefornøyd!!

 194. rgust02 skriver:

  Er utrolig glad i dere pga. Utroligsalven. Den har hjulpet meg godt med sår , tørr hud og andre små ting og skader. Takk takk.
  🙂

 195. Liv Janne Remmen skriver:

  Har brukt Utroligsalven i flere år. Bruker den til alt. Har gitt bort i gave, og alle har vært superfornøyd. Og det er sannelig jeg også !!!!!

 196. Harriet Johansen skriver:

  Brukte utroligsalve på kjevebeinet dær jeg hadde store nervesmerter etter en tanntrekning for flere år siden. Var skeptisk, men det funket faktisk.

 197. Ranya skriver:

  Var skeptisk når jeg handlet, men den er utrolig! Hele familien bruker den, tørre hender (ingen resept kremer har virket) kviser og solbrent hud , skrubbsår! Anbefales virkelig 🙂

 198. Britt skriver:

  En fantastisk salve som jeg ikke kan være foruten… har brentmeg ofte på brenneslen i år den er veldig hissig nå brenner igjennom hanskene, utrolgsalven hjelper! må ha den

 199. Synneva skriver:

  Utrolig salven er den beste salven vi her i familien har brukt! ? den tar så godt vare på aktive føtter i en travel hverdag og er en salve vi kommer til å fortsette å bruke i lang tid fremover.

 200. Ellen Lindvåg skriver:

  Utrolig salven har jeg alltid i hus. Bruker den på alt mulig, så kan ikke være den foruten. Anbefales.

 201. Hege Ekholt skriver:

  Jeg har brukt Utroligsalven i mange år og er helt avhengig av å ha den tilgjengelig. Bruker den til alt mulig, fra tørre lepper til uren hud, solbrenthet og eksem.

 202. Randi Synsterud skriver:

  Etter første gangen jeg prøvde Utroligsalven , har den blitt et must for meg . Fungerer smertestillende på psoriasisartritt . Hvor som helst i kroppen dukker smerter opp, jeg smører på Utroligsalven , og etter bare noen minutter , minker smerten , og etter noen dager er den helt borte. Jeg er så glad for hjelpen denne salven gir meg , …et bedre liv rett og slett 🙂 Om den fungerer slik på alle med samme sykdom , kan jeg ikke si , men for meg er den UTROLIG !!

 203. Hege Bjåland skriver:

  Utrolig salven bruker sønnen min på vonde legger pga mye trening. Prøvd mye annet, men ingenting har virket. Men utrolig salven har gjort underverker. Å min sønn hadde ikke troa, helt til han prøvde den noen dager, og den virker. Kjempe fornøyd med den!

 204. Ingrid skriver:

  Denne salven burde vere i alle heimar.Er heilt fantastisk.
  Kan brukast til det meste,er mi erfaring

 205. Karin Kristoffersen skriver:

  Jeg har brukt utroligsalven lenge og er så fornøyd. Da jeg i tillegg kjøpte hælbalsamen og tok den i bruk, var jeg ikke mindre fornøyd med den. Har aldri hadt så gode og fine føtter

 206. Kari Tjønn Skogen skriver:

  Jeg er så kjempefornøyd med Utrolig salven, så nå kjøper jeg Naturlig og saltpipen. Blir spennende å prøve de også.
  Har brukt Utoligt på sår, kløe, psoriasis, som munnlepeomade osv til hundene og oss selv

 207. Elin Haugsbakk skriver:

  Jeg har brukt utroligsalva på sønnen min siden han var baby.
  Starta på gommen når tennene bynte å komme, varmeutslett, myggstikk, solbrenthet og nå på mild voksesmerte i beina mens jeg masserer.
  Fin som massasjekrem på små steder.
  Bruker den mye på leppene, spesielt i syden for den lindrer solbrente lepper og lett herpes.

 208. Eldbjørg Anke skriver:

  Superfornøyd med Utrolig salven! Har brukt i flere år, og var nå tom !
  Nå er jeg spent på å prøve hårshampo i tillegg ! Jeg ser det skal være for tørr hodebunn, og jeg er plaget med psoreasis , så nå er jeg skikkelig spent

 209. Ingvill Larsen skriver:

  Denne salven er jeg og min fam. avhengig av.Brukt den på alle plager i mange år og den hjelper! Har også prøvd noen av de andre produktene med samme gode resultat.Dette er salver som du blir hekta på

 210. Siri Anita Gytri Bjørnnes skriver:

  Var veldig usikker på denne Utroligsalven, men etter å ha prøvd den på forskhellige insektstikk og den faktisk gjorde det bedre. Og er helt fantastisk på kløe. Så må en bare ha mer. Sommeren er ikke over ennå

 211. Solveig Hofossbråten skriver:

  Er «utrolig» fornøyd med Utrolige salven, jeg bruker den hver dag på mitt opererte kne. Er også fantastisk på myggstikk. Kommer alltid til å ha den tilgjengelig. En vidunderlig salve som jeg bestiller igjen

 212. Merete Skjæveland skriver:

  Har vanskelig for å tro der kan finnes en bedre fotkrem enn hælbalsamen!! Må bare prøves! Utrolig salven er og bare helt utrolig og brukes overalt!

 213. Merete skriver:

  Veldig fornøyd med Utrolig salven og har anbefalt den til utallige hundeeiere i løpet av årene.
  I vår familie er både to og firbeinte meget takknemlige for hjelp med sårbehandling og kløe som oppstår ved jevne mellomrom.

 214. Turid Fagerlid skriver:

  Utrolig, men sant. Har hudsykdommen Rosacea, har brukt dyre kremer, som då ikke dekkes på blåresept. Begynte med Utrolig salven i april, har kuttet ut medisinkremen. Har aldri vært finere i ansiktet. Selfølgelig noe utbrudd, men på laaaangt nær som før.
  Turid

 215. Nina Holt Hansen skriver:

  Utroligsalven er bare helt fantastisk. Jeg bruker den mot tørr hud, flass og sprekker i munnviken. Den hjalp meg også da jeg plutselig ble rød og hoven rundt øynene, og øyelokkene var tørre og flassete. Alt av eksemsalver var blitt prøvd da til ingen nytte. Til slutt tok jeg i bruk Utroligsalven som siste utvei, og etter et par-tre dager var alt forsvunnet. Denne salven kan brukes til absolutt alt og er et must å ha i huset.

 216. Siv Petra Grotle skriver:

  Anbefaler absolutt Utrolig salven og Hælsalven. Utroligsalven er god å bruke på sår hud på hendene, ved kvalme smørje på magen, tørr hud, mot muskelverk. Har fått mjuk hud på føtene med Hælsalven. Supert!

 217. Frøydis Kristiansen skriver:

  Er superallergisk mot alt som stikker og smører på straks, klør ikke i det hele tatt! Har også brukt den mot munnsår både utenpå og inni munnen, helt suveren. Må ha ny forsyning når jeg skal til Hellas i september. Takk – den lever opp til navnet 😉

 218. Toronn Borge skriver:

  Jeg bruker både Utroligsalven, Naturligsalvrn og Oxygen brees geleen . Super fornøyd med alt sammen. Nå sprer jeg det rundt til familie og venner på psoriasis, myggstikk, solbrenthet, brannsår, gnagsår osv! Supre produkter! Løp
  og kjøp!

 219. Ingun Stormark skriver:

  En salve som virkelig bærer sitt navn med rette, den ER bare helt utrolig! Jeg har brukt den på kviser, munnsår, myggstikk, eksem og brannsår med stort hell. Uunnværlig for hele familien.

 220. Anders Aanes skriver:

  Eg har slite med eksem og tørr hud på hendene i mange år. Utroligsalven har endra dette – salven er faktisk utruleg!

 221. Hege Frigård skriver:

  Utroligsalven har jeg brukt i flere år. Den er vi helt avhengig av. Den brukes på utslett, brannsår, uten hud. Den virker hver gang. Fantastisk produkt.

 222. Gunn M Olsson skriver:

  Helt utrolig at denne Utrolig salven innfridde 100%. Løser hele familiens ulike vondter;
  Stygt sår på leppa ble borte over natta – rett og slett helt utrolig som alle sier! 🙂
  Har også gode resultater på tørr hud, muskelsmerter, vond tennis albue, stiv nakke, og kløe ved myggstikk. Ny forsyning er bestilt og får bli med på ferie, i treningsbagen og på hytta! 🙂

 223. Tove Bruksås skriver:

  Utroligsalven er et must her i huset. Blir brukt av barn og voksne til alt fra tørr hud til insektstikk, solbrenthet, kløe mm.

 224. Vigdis Saga skriver:

  Kjøpte utroligsalven for ca. 1år’s tid siden, var ikke så veldig fornøyd. Nå har jeg blitt mer kjende med produktene, veldig fornøyd! Kan anbefale disse produktene på det varmeste, fint til alt, sår, hemorider osv. Prøv du også, tror du blir fornøyd!

 225. Askild Askildsen18125333555 skriver:

  Salven lever opp til sitt navn , UTROLIG . Veldig fornøyd og mange andre jeg har snakket med er bare fornøyde .

 226. Laila Mathisen skriver:

  Brukt Utrolig salven til alt, og den virker. Har til og ned brukt den på tungen. Smurt på om kvelden, bra dagen etter.

 227. Anita Søyland skriver:

  Hei! Er kjempe fornøgd med Universalsalven! Bruker den til alt mulig! Myggstikk, soleksem, svie/ kløe i huden, munnsår osv osv. Alltid den første hjelperen jeg tenker på om noe skjer! » Problemet ble at den var så populære for alle i familien som fikk prøve, mot forskjellige plager, at krukka var tom før jeg visste ordet av det!! Endte med at alle ville ha sin krukke. bestilte 7 stk. !!! Da tikket det inn en melding fra firmaet……..skal du ha 7 stk. , eller skrev du feil? Flott av firmaet å dobbeltsjekke! Det viser et trygt og seriøst firma! 🙂 🙂 🙂

 228. Gretha skriver:

  Jeg har alltid en liten boks Utrolig i vesken og en stor i badeskapet.
  Nå var det nesten tomt ….. og det går jo ikke:-)

 229. Siw Charlotte Skogan skriver:

  Har brukt salva på «kyllinghud» og solbrenthet. Funker veldig bra. Må ha mer.

 230. Ragnhild Rødne skriver:

  Kjempegodt produkt. Bruker det daglig på en føflekk som har minket, og på en aldersflekk på leppen som nå nesten er borte. Har ellers prøvd salven på innsektstikk, blemmer på tungen og inni munnen, svie og kløe.

 231. Liv-Randveig Edqvist skriver:

  Hvis hælbalsamen er like bra som Utrolig-salven, da blir jeg storfornøyd. Salven er det eneste som hjelper meg om våren når gresslopper og fuglelopper biter . Etter å ha gnidd inn «Utrolig» Så slutter det å klø.Jeg er en av de som loppene elsker.

 232. Gyda Rønneseth skriver:

  Hei.? Kan bare si ar jeg er blitt helt avhengig av utrolige salven, brukes på alt fra sår i munn til kløe fra stikk osv osv….så den har jeg anbefalt og kjøpt til mange. ?

 233. Elisabeth Hammeren skriver:

  Utrolig salven er også et «must» til alle de som har lavt stoffskifte…. de fleste får nemmelig veldig tørr hud (fiskehud) på armer og ben… Utrolig men sant…salven virker!

 234. Torill Moss skriver:

  Er forsatt veldig fornøyd. Det siste eg har prøvd no er å bruke den i ansiktet. Har fått så tørr hud.

 235. Heidi R. Aunan skriver:

  Jeg skriver gjerne i gjesteboken om denne salven!
  Den er prøvd på mange forskjellige plager.
  Bl.a reduserte den soppangrepet i munnen til vår sønn bare etter én påsmøring.Den smaker jo ikke godt, så det ble med den ene gangen. Men den hjalp betraktelig.
  Smurte den også på et gjenstridig leggsår som min mor hadde. Hun hadde fått time til hudspesialist, men etter en uke med Utroligsalven, var leggsåret borte!!! Det hadde ingen trodd var mulig! Så denne anbefaler jeg på det varmeste!

 236. Camilla skriver:

  For småbarnsforeldre (og i grunn alle andre) er utrolig salven faktisk nesten uunnværlig . Vi har brukt den i alt jeg kan komme på av nødvendige tilfeller som til eksempel såre gummer ift tannutbrudd på baby, bleieutslett, eksemhud på småbarn (forsvinner nesten over natten m utrolig salven), tørr, hard hud på føttene (voksen) ++
  Jeg hadde absolutt null tro på denne salven før jeg leste opplevelsene i denne gjesteboken. Har nå brukt salven selv til mamgebforskjellige tilfeller i litt over to år så nå tenkte jeg det var på tide med en tilbakemelding fra meg å 🙂 ! Kjøp utroligsalven! Den er faktisk ikke til å tro så god er den. :-p

 237. May-Britt Gjelseth skriver:

  Har hørt så mye positivt om denne salven, så jeg må forsøke, da begge mine barn og min mann ha psoriasis. Det blir spennende å se om det har virkning.

 238. Katharina Nogva skriver:

  Min datter har eksem og fikk anbefalt av en venn, og prøvde den ble bedre med engang, fantastisk. Må bare ha den.

 239. spisckilius skriver:

  Er veldig fornøyd med utroligsalven til småsår og hard hud på føtter. Er veldig spent på hælbalsamen og gleder meg til pakke i posten

 240. Synøve Furulund skriver:

  Denne salven må være noe av det beste som finnes.har fått mange til å kjøpe den.Kan jo brukes på alt.

 241. Nina skriver:

  Hælbalsam , første produktet som har fungert på mine føtter. Nå føles det som barnehud !!! Må prøves ☀️

 242. Jasmina Korjenic skriver:

  Har brukt utroligsalven i flere år /ellers er stor skeptiker av meg selv/ på alle typer små sår på kroppen , kløe av insektbitt, utrolig stor effekt har den vist på munnsår, tørre lepper. Anbefaler virkelig å prøve du blir ikke skuffet.

 243. Kristin Algarheim Borgen skriver:

  Utroligsalven er helt fantastisk. Er spesielt plaga med insektsstikk, salven er redninga mi? Elsker den❤️

 244. Gudveig HN skriver:

  En tid etter at jeg begynte å smøre hælene med Hælbalsam hver dag, ble det slutt på sprukne hæler. Før ble det ble vonde sår, men med Hælbalsam er den tiden heldigvis forbi ?

 245. Ingunn skriver:

  Utoligsalven er blitt et must. Brukes på ømme muskler, myggstikk, tørre hæler for å nevne noe.
  Har også blitt glad i naturligsalven. Den bruker jeg som nattkrem.
  Synes også det er rask levering og bra service

 246. Bibbi Kristiansen skriver:

  Det salven lever opp til sitt navn:Utroligsalven! Hjelper på alt jeg bruker den til! Super!

 247. Irene Vegheim skriver:

  Utroligsalven er alltid med i feriebagasjen når familien skal til syden. Lindrer solbrenthet, insektsstikk og støle muskler.

 248. Lill-Mari Sterkerud skriver:

  Utrolig salven har jeg brukt på brannsår. solbrendthet og på insektstikk, Og det tar ikke lang tid før den hjelper. Bestiller defor mer.

 249. Børre Norland skriver:

  Hei. Jeg er veldig fornøyd med Hælbalsam. Kan anbefales til mer enn bare hælen. Ha en god sommer med myke føtter

 250. Vigdis skriver:

  Er faktisk helt Utrolig. Et produkt som hele familien ( også mange av de som er på besøk her); både tobeinte med eksem, tørr hud, solbrent, myggstikk ja rett og slett for det meste. Hunden vår er kanskje den som har mest glede av denne . Smører potene og det hjelper for kløe på potene fordi hun har allergi. Mye mindre slikking og dermed mindre såre poter. Smurte også øret da hun hadde ørebetennelse og hjalp på kløen der også.
  Helt fantastisk

 251. Christer Andre Bergene skriver:

  Fast kunde i mange år på den utrolige salven.
  Brukes til så og si alt fra sår på hunden vå til øyesalve ved betennelse i øynene mine.

  Dette er en knall bra produkt.

 252. Grethe L. Tangen skriver:

  Jeg har lettere psoriasis som utrolig salven er veldig effektiv mot. Roser den opp i skyene. ❤️

 253. Liv Ertesvåg skriver:

  Har brukt Utrolig-salven en god stund, og er bare så fornøyd med den, så nå prøver jeg et nytt produkt og ser om jeg blir like fornøyd med det!

 254. Ditte skriver:

  Er helt avhengig av Utroligsalven! Bruker den til ALT! Kommer sikkert til å bli like avhengig av Naturlig og Hælbalsam også. Gleder meg til å prøve de også.

 255. Karin Margrethe Nettum skriver:

  Dette er den beste og mest effektive salven jeg noen gang har prøvd! Jeg bruker den til alt på kroppen, og det funker?❤️ Utrolig kunne ikke hatt et bedre navn! Så mitt råd er: Løp og kjøp, dere vil ikke angre! Utrolig har jeg med meg hele tiden,overalt! Like viktig som telefonen og bankkortet ? Veldig glad for at dette produktet har blitt funnet opp ?❤️

 256. Maria skriver:

  Endelig funnet et produkt som hjelper mot munnsår! Perfekt til sprukne lepper og brent hud! Fungerer til alt!

 257. Jørgen Liheim skriver:

  Utrolig er en veldig fin salve for all bruk. Vi har brukt den i mange år til hele familjen.

 258. Gro Anita skriver:

  Samboeren bruker utroligsalven på Psoriasis og har god effekt. Vi andre i familien bruker den til våre problemer, den virker på «alt». Kan ikke være uten.

 259. Sylvia skriver:

  Jeg har kjempe gode erfaring med Utrolig salven og nå gleder jeg meg å teste ut Naturlig salven også 😀

 260. Anne Lise Holt skriver:

  Fantastisk salve..til mange bruksområder….solbrenhet..innsektstikk..ømme muskler..lettere brannsår…og mye mer..hjelper utrolig rask..Kan ikke klare meg uten den i huset…Venner som har prøvd den..syns det samme…kjempefornøyde..og har gått til innkjøp av salven 0:)

 261. Gro Steinkopf skriver:

  Har brukt Utrolig kremen deres i mange år til hele familien. Et utrolig ptodukt som kan brukes til det meste. Utslett, munnsår, stikk, betennelse i hals og masse annet! Klarer oss ikke uten! Har nå bestilt saltpipen og blir spennende å se hvordan den fungerer.

 262. Eli Sætereng skriver:

  Hallo
  Har brukt Utroligsalven i flere år nå, og er veldig fornøyd med resultatet og alle bruksområdene.
  Nå har jeg fått Psoriasis på hendene, og etter et par dager med smøring er jeg ganske så fin i huden.
  Den anbefales til alle jeg kjenner, og mange har prøvd den med positivt resultat.

 263. Lilly Svendsen skriver:

  En liten tilbakemelding er jo på sin plass her i gjesteboka deres? Sier bare et ord, og det er utrolighetsalven?Takk for de gode produktene som dere lager, og som fungerer?

 264. Torgunn Johansen skriver:

  En helt fantastisk salve,har ganske kraftig Psoriasis,men klarer å holde den i sjakk med Utroligsalven,så takk for den:))

 265. Tobias skriver:

  Utroligsalven må være den beste salven for alt. Hjelper mot kviser, munnsår, tørr hud og mye mer.

 266. Nora Eriksen skriver:

  Hei, jeg har lenge strevd med tørr og sprukken hud på hælene mine, prøvd mange forskjellige kremer, men til ingen hjelp. Så for ca 6 mnd siden prøvde jeg hælbalsamen deres, og tro det eller ei, jeg har fått hæler så flotte og myke som ett barn. Jeg er kjempe fornøyd.

 267. rita skriver:

  Jeg har sittet en del i solen og fått masse innsekts bitt som har klødd hele tiden men i kveld smurte jeg på utrolig salven og har ikke klødd siden

 268. Iren Hetland skriver:

  Ikke ofte jeg henger meg på reklamekampanjer, men her slo jeg til for lenge siden. Hele familien har blitt avhengig av Utrolig Salven. Vi bruker den til alt fra myggestikk, tørre flekker, brannsår. Den er bare helt Utrolig 🙂 Vi bruker også Hælbalsamen, den er også helt Utrolig.
  Har alltid en boks med Utrolig salven i nærheten, i veska, på badet, på hytta o.l.
  Fantastisk 🙂

 269. Hege Katrin Andersen skriver:

  Hei. Jeg har bestilt denne til min mamma som da har psoriasis. Hun har prøvd det meste tror jeg. Jeg viste henne denne kremen for en stund siden, men var for dyr. Så nå har jeg bestilt den i bursdagsgave til mamma. Men lurer på, hvor ofte skal man smøre seg inn med denne. Mvh Hege

 270. marit iversen skriver:

  Har brukt utroligsalven lenge,og den har navnet med rette for den er helt utrolig på det meste,jeg har hatt stikking og kløe på armen over lang tid og har prøvd det meste av både tabletter og salver,men da jeg smørte meg med utroligsalven så ble det borte etter et par dager,kan anbefales på det beste.:)

 271. Lill skriver:

  Med produkter fra utroligsalven så har man ganske enkelt det man trenger, for både pleie og legning av hva det nesten enn måtte være

 272. Jorunn Sæterholen skriver:

  Superfornøyd med utroligsalven, som vi bruker på alt fra brannsår til munnskold! Så nå prøver vi litt flere produkter og håper vi blir like imponert og fornøyde med de. Anbefaler alle å ha en krukke med Utroligsalven stående, bruksområdene har ingen ende 🙂

 273. Britt Inger Strand skriver:

  En fantastisk krem…før brukte jeg fil men ikke no lenger. Smører føttene…hælene to ganger i uka. Fløyelsmyk

 274. Birgitt Hoffmann skriver:

  Jeg hadde kuldeeksem i 2 måneder som ikke gikk bort med andre ting . Jeg brukte Utrolig og etter 3 dager var det borte. Bruker også Utrolig til myggstikk. Denne salven er fantastisk

 275. Karen skriver:

  Bruker Helbalsam og den virker bedre enn det meste andre jeg har prøvd. Utroligsalven virke positivt på solskade i ansiktet.

 276. Lill-Tove Monsen skriver:

  Har brukt utrulig salven i flere år nå, etter å fått den annbefalt av fotpleien min på inngrodde tånegler og huden rundt neglene blir mye mykere … Ellers har jeg brukt den på alt mulig og den er bare rett og slett helt utrulig 🙂 Så den har det rette navnet 🙂

 277. Anne-Grete S. Berntsen skriver:

  Kjempefornøyd med utroligsalven, hjulpet meg mot vorter, kviser, myggstikk og på sår babyrompe. Gleder meg til å prøve hælbalsamen!

 278. Gerd Ryeng skriver:

  Hei! Den Utrolige salven er virkelig god! Hjelper mot min eksem / psoriasis!
  Har gitt min bror 1 boks. Han sprekker på fingrene, har smurt fingrene og sier at salven hjelper! Derfor er jeg fri og må bestille mere

 279. Lillian Berg skriver:

  Hei.
  Jeg har prøvd utrolig kremen og er veldig fornøyd med den derfor bestiller jeg
  den her. Jeg bruker også saltpipen som er utrolig bra.

 280. Turid skriver:

  Har prøvd utallige typer salver, men siden jeg begynte med denne er den på Topp 3. Utrolig bra for mange plager.

 281. Maryanne Tokvam skriver:

  Krise hvis eg går tom for utroligsalven,må ha den i hus.Kan brukes for alt,fantastisk produkt.

 282. mari langleite barrusten skriver:

  Bruker både utroligsalven dagleg, heilt avhengig av produktet, og hælbalsamen er like fin !!!

 283. Inger margrete Schultze skriver:

  Min datter anbefalte meg å kjøpe Utrolig. Jeg var veldig skeptisk, men etter å ha tatt det i bruk så ble jeg veldig fornøyd. Jeg har anbefalt det til flere og alle er like fornøyd som meg.

 284. Aud Pedersen skriver:

  Min mann har psoriasis, var veldig plaga med sprekt og tørr hud i håndflatene, han kjøpte utrolig salva og den hjalp veldig, nå har han myke å fine hender. Hsn er også blitt mye bedre på beina.

 285. Anne Berit Stordalsvold skriver:

  Utroligsalven er en universalsalve som kan brukes til det meste. Munnsår, solforbrenning, tørre hudområder, insektsstikk. Ja, den fungerer bra på det meste.

 286. Hallgeir Tveiten skriver:

  Rask og effektiv service . Utrolig salven er helt utrolig. Lindrer smerte og hindrer infeksjon i små sår. Hælbalsamen hindrer sprukne hæler. Sammen med fotpleie er den helt utrolig.

 287. Lise Apalnes skriver:

  Min mann hadde desperat kløe på fremsiden av leggene etter at han hadde lagt seg. Smurte på utroligsalven og det begynte å gi seg etter en halv time. Etter det fikk han sove resten av natten. Hadde bare litt igjen fra tidligere, så nå måtte jeg bestille en ny

 288. Wenche Hansen skriver:

  Min datter har slitt med atopisk eksem. Vi har smurt på kortison i mange år uten bedring.
  Har begynnt med UTROLIG og fikk resultat etter 1 gangs bruk, den er helt FANTASTISK !!!!!!!!!

 289. Mary Bjerkan skriver:

  Får ofte ekstrem soleksem, så også i fjor. Smurte utrolig på om kvelden og morgenen etter var det helt borte.

 290. Edny-Hilde Strandmann skriver:

  Synes denne salven er «Utrolig » god. Reiser ingen steder uten. Derfor er det veldig kjekt med den lille 15 ml boksen i tillegg. Senere er det jo bare å fylle den på nytt..

 291. Marit Therjesen skriver:

  Bruker Utrolig-salven til myyye; i munnen for å lindre Oral Lichen planus, mot Psoriasis (begge autoimmune sykdommer), på kviser, tørr eller sår hud, soleksem, kramper osv osv. Kan ikke få fullrost den nok, og anbefaler den i ‘øst og vest’. Ny bestilling sendt, for denne vil jeg IKKE gå tom for

 292. Birgit Westbye skriver:

  Jeg har brukt Utrolig salven i flere år og kan ikke være foruten. Bruker den på såre lepper, sår nese ved forkjølelse, brannskade, solskade, tørre hender og ellers små sår og rifter, samt myggstikk og maurbitt. Har også brukt den på hovne ankler, smører på om kvelden og er mye bedre på morgenen. Den er rett og slett utrolig.

 293. Olga Thomassen Holm skriver:

  Jeg er så fornøyd med både Utroligsalven og Hælbalsam. Finnes ikke bedre produkter å få kjøpt.
  Mvh Olga T Holm

 294. Tanja skriver:

  Har brukt Utrolig-salven i mange år, og den er uunnværlig for hele familien. Smør den rett på huden man har fått brannsår, og brannsåret blir redusert betraktelig!! Har også kjempebra erfaring med å bruke den på soleksem, myggbitt og munnsår.

 295. Kari S. Langlo skriver:

  Meget godt fornøyd med salven. I tillegg til anbefalte bruksområder har jeg også brukt den mot hemoroider med god virkning.

 296. Marianne skriver:

  Virker utrolig godt på min psoriasis under føttene. Anbefalt å bruke Locobase Repair. Den funker ikke . Utrolig salven funker. Holder huden myk og god

 297. Åse Karlsen skriver:

  Er veldig godt fornøyd med utroligsalven. Den er brukbar til det meste….tørr/sår hud, kløe, utslett og eksem. Når «lagret» er tomt, må det fornyes…….

 298. Anny Pettersen skriver:

  Kjenner Utroligsalven godt. Nå er jeg i bunnen på den jeg har. Nå er det ny forsyning.

 299. Hilde Bøe skriver:

  Har brukt utroligsalven i mange år. Har også anbefalt den til mange. Den er alltid tilgjengelig her i mitt hus . Men nå er jeg nesten tom ? så da var ny bestilling sendt ❤

 300. Tordis Marie Mæland skriver:

  Super salve som brukes av hele familien. Spesielt god for et familiemedlem som lider av ALS.

 301. Turid Hansen skriver:

  Utrolig hjelper mot det meste. Nå da jeg hadde helvetesild så brukte jeg utroligsalven på de vonde stedene på huden. Helt fantastisk. Samt så hjelper det mot myggen også. Hele familien bruker denne. Nå skal det prøves hælbalsam også. Min datter som bor i USA bruker også denne til det meste. Suveren på insekt. Smører og ingen bitt

 302. Liv Nes Sønju skriver:

  Var skeptisk, men etter å ha prøvd den på både eksem og stikk så er jeg veldig imponert.

 303. Anne Grete Hekleberg skriver:

  Utroligsalven har virkelig vært et godt hjelpemiddel her i huset til både soleksem, tørre lepper sår. Bruker den hver dag.

 304. Solveig Tønnessen skriver:

  Veldig fornøyd med universal salven. Brukes til nesten alt, men særlig til mine tørre føtter ☺️

 305. Ive Ostbye skriver:

  Har fått låne salven av min søster da vi var på tur! Fantastisk
  Måtte bare bestille min egen med en gang!

 306. Åse Harridsleff skriver:

  Har god erfaring med å bruke utrolig-salven på psoriasis i håndflaten. Prøver den ut på andre ting også, spennende!

 307. maren skriver:

  jeg sleit veldig mye med uren hud, men etter jeg begynte å bruke utrolig salven så har det blitt mye bedre og jeg kan endelig gå uten hudsminqke :))

 308. Solveig skriver:

  En salve som er kjekt å ha i huset hvis du blir solbrent, brenner deg, eller har ubehag et aller annet sted på kroppen.

 309. Helle skriver:

  Utrolige salven er utrolig bra mot sopp. Den funker også supert på hemoroider. Er utrolig fornøyd med salven, funker som den lover på ALT!

 310. Jon Reidar skriver:

  Veldig bra hælbalsam. Har no bestilt både Utroligsalven og Naturlig, og er spent på om dei har like god virkning! Ha ein velsigna dag!

 311. Edith Høines skriver:

  Er spent på hvordan denne utrolig kremen virker på utslett «hud mot hud». Fått anbefalt den av en slekning som var meget fornøyd med den

 312. Randi Haugeland skriver:

  Fantastisk god. Hadde betennelse i ei tann og smurte på denne salven. Bedøvde og fikset problemet på et par dager. Skikkelig god på såre lepper og ikke minst brann sår.

 313. Belinda W Eriksen skriver:

  Da var det bare å bestille på nytt. 3 krukker ble borte her etter at besøkende fikk prøve den
  Kjempe fin salve til så mye. Tørre hæler , solbrenthet , bihulene , små sår , tør hud , albuer osv. Anbefales

 314. Endre Haugrud skriver:

  Jeg fikk et tips om denne salven, fant den på nettet, jeg har psoriasis (lett) og ikke så lett, da jeg har det under bena og inni hendene, men denne gjør underverker.

 315. Tove Strøm skriver:

  Kjempefornøyd med alt jeg har kjøpt her. Nå skal maska prøves for å se om den er like bra som alt det andre jeg har kjøpt.

 316. Vigdis S H skriver:

  Har brukt utroligsalven i flere år, må ha den!! Den står til navnet. Tørr hud,sprukne fingre, munnsår , JA alt. Så fornøyd!

 317. Marit Gorseth skriver:

  Jeg har i alle år vært plaget med innvendige munnsår (herpes). I tillegg har jeg mye trøbbel med tennene. Utroligsalven er det ENESTE som hjelper, og jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten den. Har fremdeles de fleste tennene i behold, tross dårlige diagnoser. Bruker salven på alle andre vondter og sår også, senest på en betent tå. Etter bare 2 dager var den helt fin. Tusen takk, sier jeg

 318. May-Siri Endal skriver:

  Utroligsalven er super på mange områder. Jeg bruker den på tørr hud, spesielt på vinteren, og nå trenger jeg ikke smøre meg så ofte. Super på insektstikk også, og på munnsår/tørre lepper.

 319. jennyheleneervik skriver:

  Har mye plager med sår i munnen og på leppene. har brukt utroligsalven et par år, og den funker.

 320. Nita Kristensen skriver:

  Utroligsalven bare mååå jeg ha i huset. Til velvære og til problemer også til hunden min

 321. Per-Ole Werner-Holm skriver:

  Utrolig salven er bare helt utrolig. Bruker den mot psoriasis, sår og etter behov.
  Psorit shampo virker også meget bra i hodebunnen. Jeg anbefaler produktene.

 322. Vibeke skriver:

  Jeg har brukt utroligsalven til ganske mye, og nå er tenåringssønnen begynt å bruke den mot kviser. Han ser selv virkning?

 323. Liv Bodil Skjervik skriver:

  Denne salven er helt utrolig. Brukes til utslett og sår i munn og overalt. Anbefaler denne på det sterkeste

 324. Agnes L. Lenes skriver:

  Utroligsalven bør være en fast følgesvenn hvor enn man ferdes! Jeg bruker den selv og den er like bra for mine barnebarn som for mine gamle foreldre. Ett av barnebarna fikk et par småvorter som klødde og ble såre, men ved bruk av Utroligsalven hver dag i et par uker tørket de inn og falt rett og slett av. Bruker den også på slike hudirritasjoner og små utvekster som eldre folk kan ha, og det hjelper raskt på helingen.

 325. Signe Bekkvik skriver:

  Fantastisk salve, særlig når man har muskelplager og den trenger jeg å bruke 2 ganger om dagen, særlig når når smertene blir for ille, da redder den nattesøvnen min.

 326. Ingrid Sollied Bakken skriver:

  Sverger til denne salven! Nesten ingenting den ikke hjelper mot. Anbefales på det sterkeste. Min samboer har psoriasis i hodebunnen, og er blitt veldig glad i Utrolig. 🙂

 327. Inger skriver:

  Min mann har store problemer med hard hud under føttene. Hælbalsam har vært helt fantastisk for hans problem.sier selv han aldri har prøvd bedre. Han har prøvd mye. Bruker også hælbalsam som potesalve til hunden. Anbefales ho har så myke fine poter. Hun liker å bli smurt med den. Jeg bruker kun utrolig kremen på leppene.

 328. Raymond T skriver:

  Fikk en 15ml boks med Utrolig salven for å teste på Psoriasisen min.
  Merket ved daglig bruk at det på de store flekkene hvor jeg testet at det ikke «herdet seg» og ble til «sprø» flak med stiv/sår hud under.

  Har nå bestilt min egen 150ml for bruk videre.

  Siden den har sterkt Eukaluptus preg forventet jeg svie første gang jeg prøvde denne, men ingen svie kom.

 329. Elin Busterud skriver:

  Har operert hånda. Smører arret med salven daglig. Huden healer bra. Brukte den også på et brannsår, arret ble nesten helt borte

 330. Karin Sandvik skriver:

  Utroligsalven brukes av hele familien, til alt fra tørre føtter til sårbehandling, til og med til såre poter på hunden. Super salve!!

 331. Kari Titland skriver:

  Utrolig god salve både til vorter, kløe,insektbitt. Dryg salve. God for barn og voksne.

 332. Aase R.Bendiksen skriver:

  Utrolig salven må man bare ha i hus.
  Lånte bort min og fikk den selvfølgelig aldri tilbake.
  Utrolig god .

 333. Siri H Spidsberg skriver:

  Brukt utroligsalven i flere år nå. Kan ikke være foruten! Veldig fin på insektstikk. Uunnværlig!

 334. Tove Sømhovd skriver:

  Gleder meg til å teste kremen. Hørte av onkel at den var så fin mot psoriasis.

 335. Arild skriver:

  Jeg har brukt flere av disse produktene i mange år. Har atopisk eksem og tørr hud. Kjempefornøyd.

 336. Aud Knutsen skriver:

  Jeg har hatt hudproblemer etter hudkreft, begynte å bruke utroligsalven og fikk en forbedring nesten med det samme. Bruker den til alt som har med hud å gjøre også på leppene. Vært veldig plaget med tørre lepper, etter at jeg begynte med utroligsalven er de betydelig mye bedre

 337. sonja kvalvåg skriver:

  når dagen er endt og huden er spent smerter både her og der. ja hva blir vel bedre enn smertesalven utrolig da. det hjelper på ømme muskler og smerte veldig fort så denne er uunnværlig på denne kropp.takk for at denne find avhengig.takk

 338. Liv Aspehol skriver:

  Fant ut at jeg skulle prøve saltpipen fra dere.Gleder meg til å prøve den da jeg har mye problemer med bihulene. Har forøvrig brukt Utrolig salven i flere år til både i munn, nese, brannsår og mye annet og det med godt resultat. Kan på det varmeste anbefale den også. Gleder meg til å starte med saltpipen, forhåpentligvis ganske snart.
  Mvh Liv.

 339. Veronica Ellingsen skriver:

  Helt super salve som passer perfekt til navnet sitt! Man kan altså bruke den på alt mulig.!kun fantasien som setter grenser.!! 😀

 340. Kamilla skriver:

  Smurte utrolig salven på en kveld hvor jeg merket jeg hadde fått ett munnsår. Morgen etter var det helt borte! Denne salven er fantastisk, klarer meg virkelig ikke uten

 341. Signy Tveit Fosen skriver:

  Denna salvå er bare heilt UTROLIGE!! Eg har blidt heilt avhengige av ann. Den hjelpe mot det mesta!

 342. Liss Helen Larsen skriver:

  Jeg bruker Utrolig salven og er veldig fornøyd med den. Gleder meg nå til å motta pakken og prøve ansiktspleie produktene

 343. Else M. Rognan skriver:

  Vi er superfornøyde med salven som kan brukes til alt, så nå trenger vi påfyll etter 2 års bruk av vidunderlige Utrolig

 344. Britt Irene skriver:

  Bestilte 3 bokser tidligere,ga alle tre vekk i gave. Alle var så fornøyd med salven. Nå bestiller jeg til meg selv. Og plusser på med shamooen til min sønn

 345. Bente skriver:

  Har brukt Utrolig en god stund for munnsår, virker perfekt. Har utrolig salven over alt, på hytta (soveom og bad), hjemme på jobb, avhengig. Hælbalsamen er også perfekt. Nå skal jeg prøve Naturlig.

 346. Lykke skriver:

  Har en sønn med atopisk eksem prøvd ALT av kremer på resepter osv INGENTING har funket. Fant plutselig utrolig kremen å den funker. Ikke lenger plaget av våken netter med gråt og kløe.
  Purker den selv i tuppene på håret og kviser ? synd man ikke kan få den på blåresept

 347. Wenche Scherer skriver:

  UTROLIG hjelper mot alt. Hele familien bruker salven til forskjellige plager når det dukker opp.

 348. Randi Tønseth skriver:

  Gleder meg til å motta bestillingen i posten.Har bestilt Utrolig salven hos dere før som jeg bruker hver dag.Den er kjempefint til alt og bærer navnet sitt med rette?

 349. Cathrine skriver:

  Fant ut at jeg måtte prøve denne, etter at jeg har hørt så mye positivt om den. Gleder meg til å få den i posten.

 350. Wenche Christoffersen skriver:

  Har brukt utroligsalven en liten stund, men den har overbevist meg allerede. Nå gleder jeg meg til å prøve flere produkter, bla hælbalsamen.

 351. Siw Nilsen skriver:

  Hei. Har nå bestilt utrolig salven for første gang , og noen produkter til . Gleder meg veldig mye til å prøve de ut. Mvh Siw, Lillehammer.

 352. Anne-Grethe Grøndahl skriver:

  Har hørt mye bra om deres produkter og gleder meg til å prøve flere. Så langt veldig fornøyd med universalsalven.

 353. Elisabeth Gjelsvik skriver:

  Ja, så har jeg bestilt universalsalven igjen. Både til meg selv, og min mor. Må bare ha den i huset fordi bruksmulighetene er så utrolig mange, og virkningen er fabelaktig! Den lille esken er utrolig fin til å ha i handvesken??

 354. Marianne Gran skriver:

  Utrolig salven er noe av det beste produkt jeg har prøvd, navnet passer . Bruker den som ansiktkrem også. Ellers er den bra som sårsalve i forbindelse med diare, munnsår otørre hender.

 355. Bjørn Myhrvold skriver:

  Har brukt Utrolig salve i mange år, er blitt litt avhegig av dette produktet.Først så brukte jeg det på føttene ( deilig å få barneføtte igjen ),men så fikk jeg åreknuter på leggene så da brukte jeg den der også. Åreknutene ble borte ,og leggene er som nye.Så denne salven ka brukes til alt !

 356. Bente M. Hoflandsdal skriver:

  Hei
  Min datter på 12 og jeg har brukt Utroligsalven ca 1 uke nå, og er allerede kjempefornøyd. Jeg har et eksem som jeg aldri har fått hjelp til oppover armene og min datter har atopisk eksem. Vi har allerede blitt mye bedre. Armene mine har blitt myke og fine. Spent på om alt forsvinner etter hvert. Har bestilt mer allerede.

 357. Malla skriver:

  Utroligsalven er mit lille mirakel. Jeg fikk en betennelse i neglerota som ingen ende vill ta, helt til jeg smurte på utroligsalven. Jeg savner noe som kan hjelpe med å lindre irritert tarm også, kanskje «utrolig-ingrediensene» kan lages som drikk også?

 358. Ruth skriver:

  Har brukt utroligsalven lenge, og det er den beste salven jeg har prøvd. Brukes til alt. Hadde golfalbue og fikk treningsprogram med legen, som jeg måtte forholde meg til i 6 til 9 uker. Smurte heller på utroligsalven og ble bra på 2 til 3 uker. Tilbakefall ett par ganger,men tok i bruk salven igjen og ble fort bra. Så denne salven må jeg ha i hus hele tiden.

 359. Axel H Leversen skriver:

  Jeg passer på når det er kampanjesalg av Utrolig, for det er slik en ideell gave til en-som-har-alt-venn.

 360. Tordis Marie Mæland skriver:

  Utroligsalven er bare UTROLIG 😀 Har alltid en på lur.
  Og hva kjøper man til jul og bursdag til en alvorlig syk mann (ALS)
  Jo, jeg kjøper salve og hælbalsam, noe han virkelig har bruk for❤️

 361. Hilde Hveem skriver:

  Hei. Bruker utrolig salven og er kjempefornøyd. Nå er det hælbalsam som skal sjekkes ut. Ha en fin dag. Hilde

 362. Silje Elisabeth skriver:

  Har brukt utroligsalven på innsektsbitt og det lindret kløe med en gang. Veldig god til å massere med på en øm rygg.

 363. Sylvia Victoria Steinagard skriver:

  Hei! Har brukt utroligsalven over fleire år – den er bare heilt utruleg til det meste! Derfor bestiller eg også Helbalsam no – og reknar med samme gode kvalitet!
  Anbefaler den til alle!

 364. Gerd Vinje skriver:

  Kan ikke tenke meg et bedre navn på UTROLIG salven! Den er det!!!
  Prøvd på sår på lepper bla. : super
  Insektstikk, solbrent etc etc

 365. Solbjørg skriver:

  Har brukt salven en tid og er veldig fornøyd. Fungerer godt på skrubbsår og andre rifter i huden,gror sammen over natten.Tørre hender og lepper er den bra.

 366. Zyada Gerkiel skriver:

  Hei

  Jeg kjenner noen som bruker utroligsalve og jeg resultaten, at det hjelper. Da ble jeg anbefalt for å prøve. Jeg gleder meg for å prøve salven og håper jeg det kan fungere hos meg også.

 367. Line skriver:

  Fikk prøve salven til ei venninne og den var sannelig utrolig! Brukte den mot solbrenthet i ansiktet og den lindret smerten. Kjempe fornøyd! Måtte bestille salven til meg selv etter å ha prøvd den:-)
  Anbefales.

 368. Ernst Mathisen skriver:

  Har brukt utrolig salven i mange år, har også anbefalt den for mine venner, alle er Svært fornøyd, kjempeflott produkt, anbefales på det sterkeste !

 369. Hanne Skauge skriver:

  Både meg og min datter synes UtroligSalven er den beste allroundsalven. Den lindrer tørre og såre lepper, kløe og andre ubekvemmligheter på huden. Anbefaler UtroligSalven til alle som vi tenker kan ha glede av den.

 370. Heidi skriver:

  Har akkurat bestilt og veldig spent på resultatet av hælbalsamen på min manns hæler som er veldig sprukne og tørre!!!!

 371. Karin Kristoffersen skriver:

  Er veldig fornøyd med salven på alle måter. Hælbalsamen er jeg tom for nå, må ha ny!!

 372. Anita skriver:

  Kjøpte denne salven for ei tid tilbake,kjøpte tre krukker, har gitt bort ei og ellers brukt de andre selv, denne kremen er bare kjempebra,har brukt den over alt ,på sår jeg har. Kan anbefales til alle.
  Anita

 373. Astrid KLevmoen skriver:

  Navnet som virkelig holder ord !! Jeg bruker Utrolig mot smertene i forbindelse med fibromyalgi. Bruker det også mot tørr hud, solbrenthet, eksem og den er en kjempefin rynkekrem. Den brukes til ALT og er det første som pakkes i toalettmappa. Og – en alle tiders gave til venninner som ikke har funnet mirakel middelet ??

 374. Line Marie Langeland skriver:

  Jeg og min samboer har brukt denne salven en stund nå-og den lever opp til sitt navn «utrolig salven»
  For den er virkelig utrolig.- og kan brukes til det meste av plager.Hadde en bllemme på tåen , og smurte på salven …etter noen få dager var den borte!! Fin å bruke på irretabelt tannkjøtt og all mulig utslett og sår.
  Vi kan iokke leve uten denne salven. kan sterkt anbefaldes!!

 375. Ann Kristin skriver:

  Er ny bruker så gleder meg veldig til å prøve denne. Er veldig plaget med eksem så skal bli veldig spennende

 376. Ann Inger skriver:

  Nå er jeg virkelig spent på å prøve hælkremen. Jeg er veldig plaget med hård hud og sprekker på hælene og har ikke funnet noe som har hjulpet hittil. Resultatet får dere etter hvert

 377. Mette Vestvold skriver:

  Beste produktet som finnes. Må alltid ha en krukke i huset. Barnebarna på 5-7-9 og 11år synes den hjelper for ALT!

 378. Aase Hamland skriver:

  Har brukt utallige krukker av denne salven og er meget fornøyd. Har brukt den både på barnebarna og meg selv på ømme muskler og stiv nakke og skuldre.

 379. Tone skriver:

  Har nå brukt denne salven på min manns veldig tørre hender i 3 dager og ja æ syns den e forbløffende UTROLIG , myke hender og hud allerede, positivt overrasket over virkningen, har også brukt den mot muskulære plager som kommer av prolaps i nakken , hjelper også mot dette, så gla æ bestilte den, har nå bestilt mer da barnebarnet er litt atopisk så skader ikke å prøve tænke æ ?

 380. Anne Beth Kristiansen skriver:

  Ja…jeg tenkte…den er for god til å være sann! Og selv om jeg har lest mange gode tilbakemld om denne salven så var jeg en smule skeptisk om den stod for navnet?
  Men…jeg har nå brukt den i et par dager og jeg er meget positivt overrasket! Den funker og står til navnet «Utrolig»!!! Jeg lot min tvil komme til gode og denne skal brukes!

 381. Elisabeth skriver:

  Salven oppleves som fantastisk på irritert hud/kløe og insektstikk – veldig fornøyd og anbefales:-)

 382. Wenche skriver:

  Bruker utruligsalven hver dag,helt fantastisk. Skal nu prøve hælbalsam,håper at den er like god.

 383. Liv Ekstrøm skriver:

  Hei! Jeg anbefaler OG gir bort så mye Utroligsalve at jeg nesten burde bli sponset av dere!! 😀 Pålegg på brødskiva er omtrent det eneste jeg IKKE bruker salven til…. ( hmmmm……..hvorfor ikke?) Har hele tiden med en 15ml som benyttes flittig og jevnlig må ha påfyll. Og ikke bare av meg, men også mine jobb-kolleger som har fått med seg at jeg bærer med meg et lite mirakel! Hjemme har jeg små Utroligsalve-stasjoner over hele huset så jeg skal slippe å lete når jeg trenger. (Og det gjør jeg hele tida!) Har brukt den i mange år nå og snakker om å være avhengig! Har nå bestilt ny forsyning så ikke panikken tar meg når forrådet begynner å bli tomt! Hurra for verdens beste salve!

 384. Laila skriver:

  Denne salven er virkelig utrolig!!Den hjelper på å minske mine smerter som jeg har 24/7 Jeg får slappet av mer og får litt mer energi av det og det er dyrebart for min del. Er kjempe glad for at denne salven ble introdusert til meg og har hatt stor nytte av den. Hjelper mye på en kronisk kropp heldigvis. Kan få litt «pauser» i smerteherjing er gull verdt.

 385. Heidi Radmann skriver:

  Hvorfor har jeg ikke prøvd Utroligsalven før? Jo, fordi den skeptikeren som jeg er, så trodde jeg dette bare var lureri. Ja, dette er for godt til å være sant. Men så fikk jeg prøve den på eksemen min, etter 2 dager så var den så og si borte. Eksemen har jeg slitt med lenge. Så nå bruker jeg Utroligsalven når eksemen melder seg. Ikke mere kløe eller svie. Super fornøyd

 386. Georg K. Johnsen skriver:

  Jeg kjøper utrolig universalsalve, fordi den er effektivt, på de fleste oppførte virkeområder.

 387. Inger-Karin Jacobsen skriver:

  Skal prøve Utroligsalven for første gang nå. Har hørt så mye flott om den. Det gledes

 388. Hallgeir Tveiten. skriver:

  Hei. Utrolig salven og mange andre produkter lever opp til sitt rykte. Utrolig salven er mitt favoritt produkt. Jeg har en del muskelsmerter , de forsvinner ikke men den lindrer utrolig mye. Skar meg i fingeren her om dagen ved megle roten jeg har lavt immunforsvar får fort infeksjoner. Nå er såret lukket og alt er vel. Så kan jeg anbefale Hælsalven den er helt magisk. Men den må brukes over en lang

 389. Britt Lisbeth Kolstad skriver:

  Denne salven er Utrolig bra for munnsår, når man har brent seg på en kjele o.l og tørr hud. Har anbefalt denne til mange som har kjøpt den. UTROLIG salven. ??❤❤

 390. Wenche Lein Berge skriver:

  Helt UTROLIG! Jeg bruker utroligsalven til alt over alt. Nå har jeg bestillt hælbalsam, og håper den er like UTROLIG.

 391. Else Rød skriver:

  Har brukt Utroligsakven på forskjellige hudproblemer, og den er fantastisk! Hjelper på nesten absolutt alt!

 392. Vivi skriver:

  Vanvittig imponert over denne salven! Den fungerer faktisk! Deilig med en salve som du kan bruke på alt! Også på munnskoll! Og på barn!

 393. Hege skriver:

  UTROLIG er bare helt utrolig. Anbefaler den varmt til alle
  Et av mine barnebarn, 14 år, bruker den på kviser o.l. Hun er veldig fornøyd

 394. Anne Landsem Bjerken skriver:

  Hei
  Har brukt salven i lengre tid for munnsår. For noen uker siden brant jeg fingrene på et stekebrett. Automatisk holdt jeg fingrene under kaldt vann over lengre tid uten at smertene avtok. Kom etterhvert på Utroligsalven jeg hadde i veska. Og tro det eller ei: smertene ble borte med en gang og de antydede blemmene forsvant også

 395. sonja hansen skriver:

  Andre bestilling nu..Er veldig fornøyd med både utrolig salven og andre brodukter..kan anbefales

 396. sonja hansen skriver:

  Nu har jeg bestilt forskjellige brodukter..Andre bestilling nu..Er veldig fornøyd med både utrolig salven og andre brodukter..kan anbefales

 397. Hevi moldvær Larsen skriver:

  Kjempe flott salve.Brukt denne salven til mye. Både sår ,eksem og vonde hofter.Kan ikke være den for uten både jeg og min mann.Jeg har eksem på hendene helt fantastisk.Utrolig er den salven.

 398. Liv Hedemand skriver: