Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1698 treff.
Øystein Ask skrev på 3. januar 2021:
Eg fikk helvetesild i april 2020. Mareritt og få. Prøvde først Xylocain, anbefalt frå legen. Lite virkning. Så prøvde eg Utrolig salven. Smurte på der det var værst. Og den lindrer bedre...mindre kløe og svie. Brukt den ofte. Fantastisk produkt. Takk.
Tordis Marie Mæland skrev på 1. desember 2020:
Salven er bare helt UTROLIG! Brukes nesten daglig. De to små 5 Ml jeg kjøpte forleden er lagt i julekalenderen til mine barnebarn. Fin leppebalsam 👍🤗
Torill Ånonsen skrev på 23. november 2020:
Pga forverring i lungene siste tiden tok jeg en sjanse å kjøpte saltpipen. Hoste ga meg dårlig søvn siste mndr. Straks jeg begynte å bruke den fikk jeg effekt fra første dag. Har brukt slimløsende brusetabl på resept noen år men saltpipen ga mye bedre effekt. Endelig roligere dager og netter. Må bare få ny 1 gang i året.
Anonym skrev på 3. november 2020:
Kjempefornøyd! Har brukt den på after/munnsår i munnen. Den leger og roer ned svien.
Barbara Anseth skrev på 23. oktober 2020:
Hei, Jeg bestillte utrolig til min mann og han er kjempe fornøyd . Har også bestilt nå leggbalsam til å prøve.
Janne N.Laberget skrev på 23. oktober 2020:
Hei ! Jeg vil dele en utrolig hendelse.Min mann har et 10-12 cm.arr etter brannsår på låret ,like over kneet.Det fikk han som liten gutt da han satte seg ved ei kokeplate som sto på golvet.Nå er han 84 år,og jeg kom på å prøve Utroligsalva for et år siden.Hadde ikke forhåpninger til at den skulle forandre arret ,men så fikk vi se at det begynte å forandres nå. Skorpa som var hard, krympa seg og nå falt den av. Arret er mye bedre å se til ,jevnere og mye mindre. Overgikk mi tro på salva!!! Hilsen en forundret bruker. Janne.
Mette U Kristiansen skrev på 18. oktober 2020:
Har fått aldringsflekker... Virker salven på dette.. Og at de forsvinner?? Noen sier dette
Berit H. Norheim skrev på 14. oktober 2020:
Har prøvd både Utrolig og Naturlig. Begge er bra og hjelper på div. Liker best Naturlig, så jeg skulle ønske at det kan lages Naturlig i 15 ml krukke. Det er en str. som alltid er kjekt å ha i vesken.
Anna skrev på 8. oktober 2020:
Fantastisk salve! Mot sårhet i underlivet, kviser og kløe, stikking på overarmen, som antakelig kommer av soling (hver høst)
Mona skrev på 30. september 2020:
Vi er en familie med atopisk eksem. Min datter tålte ikke Utroligsalven på leppene ( ble helt rød rundt munnen) , men det går greit på amene. Er salven for sterk til å brukes på øyelokk hvor huden er tynn Mvh Mona Rosenberg
Runa Sunniva Anbakk skrev på 19. september 2020:
Beste salven ever. Bruker den hver dag på knær og håndledd og er myyyyye bedre i leddene. Merker ikke artrosen så godt lenger heller. Et kjempeprodukt dette. Det bare MÅ prøves.
Inger Marie Erklev skrev på 3. september 2020:
Utrolig og Naturlig salve er super for mine corona hender. Hvorfor var ikke den med på tv2 sin test skjønner jeg ikke.
Lise skrev på 24. august 2020:
Jeg har brukt utroligsalven i mange år, til alt. Lepper, insektstikk, eksem, kløe, fotsopp m.m. med godt resultat. Jeg ga bort salven i gave til to gutter på 13 og 19 år med uren hud i ansiktet. De hadde prøvd mye i flere år. Etter 14 dagers bruk (tynt lag hver kveld) så er det kun litt rødt igjen på huden og de er overlykkelige. Jeg var overbevist før, men nå ble jeg forskrekket over det raske, positive resultatet. Nå har jeg alltid en boks ekstra i veska.
Gunn Torild Gjeldnes skrev på 17. august 2020:
Navnet på salven sier det meste. Den kan brukes til alt på kroppen som trenger å smøres og behandles. UTROLIG, men sant!
Torhild Johansen skrev på 29. juli 2020:
Utrolig salven har jeg brukt i mange år, Nå har jeg universal salven også, Myggstikk på hytta, smurte på universal salven og kløen forsvant med en gang, Helt avhengig av disse salvene
Hege skrev på 29. juli 2020:
Min datter sier at med en gang hun får antydning til en kvise smører hun på Utrolig og dagen etter er den borte! Fantastisk på såre lepper, dessverre ingen bedring av soleksem. Hælbalsamen er fantastisk! Sliter med meget hard hud og store sprekker på hælene. Etter 3 dagers bruk har jeg nesten babyføtter.
Grete Linset Alfheim skrev på 20. juli 2020:
Navnet sier alt om produktet. Utrolig at et produkt kan brukes til så utrolig mye. Løp og kjøp❤️
Alf Hildrum skrev på 15. juli 2020:
Et fantastisk produkt har brukt mye av utrolige salven. Kan ikke være foruten, må ha den for hånda hele tiden.
Wenche Melgård skrev på 1. juli 2020:
Har hatt Utroligssalven i mange år, får ikke fullrost den. Kan brukes til alt fra sår til eksem, også fin til sårt tannkjøtt. Har en med overalt.
Anne-Brith Larsen Hansen skrev på 30. juni 2020:
Jeg kjøpte deres tilbud med 3 produkter, rens, gel og krem. I leveransen lå det en liten prøve på «Utolig salven». Jeg var spent på alle disse produktene og glede5 meg til og prøve de, etter og ha lest litt hva andre hadde av erfaringer. Jeg må bare gi tommel opp og «full pott med ros». Rens og kremer, bruker gel på kveld, og krem på dagtid, er noe av det bedre jeg har prøvd. Huden har blitt mye mykere og føles glatt og ren. Rett og slett en ny opplevelse av rens og krem produkter, de trekker inn og jobber innenfra. Jeg er imponert. Når det gjelder prøven på «Utrolig salven», er jeg like imponert over. Jeg har hatt sår bak øret pga at brillestangen min gnager meg. Jeg bruker briller med fargeskiftende progressive glass på sommer, de er mine solbriller/briller. Disse er uvant og bruke og gir irritasjon bak øret. Har prøvd sårsalver, sinksalve og sårvask uten at det har blitt bedre/borte. Har smurt på «Utrolig salven» 2-4 ganger, og nå er såret og det vonde borte. Det er nesten utrolig. I helgen brukte jeg noen sko, jeg ikke har brukt på en stund, og fikk sko-gnag/blemme på hælen. Tok på «Utrolig salven» og allerede dagen derpå var det mye bedre. Jeg er så glad for at jeg endelig har funnet så gode hud produkter som virker slik jeg ønsker, og viser resultater, takk. Disse kan jeg trygt anbefale. Mvh Anne-Brith i Sarpsborg