GJESTEBOK

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

2 099 har skrevet i vår “GJESTEBOK

 1. Siw Eldhuset Hansen sier:

  Min hund fikk eksem på bakbena. Smurte henne med utrolig salven 4 kvelder på rad, nå er det nesten ikke synlig lenger:)

 2. Torunn Auvi sier:

  Jeg må alltid ha en krukke med Utrolig. Den bærer navnet med rette.
  Kan brukes mot alt, myggstikk, stiv nakke, brennesle, sår
  solbrenthet o.s v.
  Veldig bra.

 3. Laila sier:

  Hei!! Takk og lov for Utroligsalven som reddet ferien. Den hjalp både med myggstikk, solbrenthet, og sår som gutten min fikk av badeputer, og til å med han hadde fått sår i innsiden av lårene for de ble gnidd mot hverandre. Den anbefales på der sterkeste.

 4. Knut Engen sier:

  Hei, fikk tannverk i ferien. En kompis ba meg smøre Utrolig salven på gommen og det funket som bare det. Slapp unna paralginforte og annet dop! Salven ble smurt på ca annenhver time. Eller ved behov.

 5. Ingvild sier:

  Har slitt med tørre hæler i mange år, med til tider smertefulle sprekker. Kjøpte hælbalsam, og var skeptisk til det, og tenkte vel at så utrolig kan det ikke være… Så feil kan man ta! Hælbalsamen har endret fullstendig på føttene mine og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd!!

 6. Lillian Solheim sier:

  Jeg skjærte meg på en fing med en oppskjæring maskin. Smurte med universal salven og det ble fort uten smerte og grodde raskt.

 7. Vivi ann melby sier:

  Hei. Jeg må bare si at utroligsalven svarte ikke til mine forventninger. Den hjalp ikke på noenting av mine plager desverre.

 8. Anita sier:

  Brukes på munnsår, lett forbrenning (2 grads) hjalp veldig, sår på legg etter langline til hunden som skar seg inn og det blir bra, hund som har sår på leppe blir borte, på stikk.

 9. Kristin Berg sier:

  Jeg var litt for ivrig/hardhendt med tanntråden en kveld, og tannkjøttet hovnet opp. Det gjorde vondt, og det gav seg ikke med det første. Smurte på med UTROLIG sakven, og hevelsen og smerten gav seg raskt!

 10. Rakel Helen Andersen sier:

  Har brukt Utroligsalva litt sånn til og fra i i flere år. Med godt resultat.
  Slitt med betennelse i hoftene i i mange år, kun kortisonsprøyter som har hjulpet på smertene. Etter siste runde kom smerter tilbake etter få uker. Måtte ty til smertestillende for å «overleve». Så prøvde jeg Utrolig en kveld. Sov omtrent hele natta. Smører meg bare av og til og klarer meg godt i forhold til smerter, både i hofter, skuldre, ved insektstikk mm. Ikke rart jeg både anbefaler og gir Utroligsalva i gave.

 11. Ann-Mari Fossheim sier:

  Kjøpte både Natulig og Utrolig salva,er avhenig av begge to.Natulig er kjæmpebra hvis d bruker den først og så Utrolig ettepå.Har bare godt å si om disse,de er UTROLIG😁👍

 12. Harieth Larsen sier:

  For ikke så lenge siden fikk jeg en ny forsendelse med utroligsalven som for øvrig er fantastisk. Men regningen har uteblitt.

 13. Gro s. Saga sier:

  Har brukt utrolig i flere år , når jeg fikk psoriasis under foten ble det første jeg tenkte på å bruke utrolig . Den holder foten myk i flere timer selv om jeg jo også må ha på sokker etter påsmøring.etter mye prøving med div. Salver har jeg følt at utrolig gjør den beste» jobben»

 14. Margrethe Hansen sier:

  Har brukt Utrolig salven til forskjellige plager.Senest i går smurte jeg Utrolig salve på skulderen min etter at jeg har vært en del plaget med kløe der.Hadde tidligere Helvetes ild på samme område og var redd for at jeg skulle få det til bake, men kjente lite til kløinga etter at jeg smurte på Utrolig salve.Er veldig fornøyd med produktet

 15. Jan Upsahl sier:

  Jeg har smørt den på såkalte gammelmanns føflekker ( store og mørke ). Etter 3-4 dager var disse så myke at jeg lett kunne skrape / plukke dem vekk, og huden var helt fin under. Sjekket først med hudlege om dette var noen farlige føflekker, og han sa at det var det ikke, men ufarlige gammelmanns. Litt feil benevnelse på dem, siden jeg bare er 56. 🙂

  Mvh. Jan.

 16. Meg sier:

  Jeg har brukt Utrolig-salven på kviser, sår og psoriasis i ansiktet nå i godt over tre år.

  Kviser: litt salve på en påbegynnende kvise 1-2 ganger om dagen. Kvisene forsvinner på to-tre dager.

  Sår: salven lindrer irritasjon og rødhet rundt små sår meget effektivt.

  Psoriasis: kronisk tilstand, men salven lindrer kløe, reduserer rødhet og gir god fuktighet/forhindrer tørr hud og flassing pga høyt fettinnhold.

  10/10 produkt, varmt anbefalt

 17. Aida Tremblay sier:

  I have read so many articles about the blogger lovers except this article is in fact
  a good post, keep it up.

 18. Frank sier:

  Skeptisk av natur, det er meg . Men etter å ha lest en del kommentarer så måtte vel noen av dem ha en god opplevelse. Jeg kjøpte og hva skal jeg si etter å ha fått boksen hjem. Jeg ville heller kalle den Helt Utrolig. Har kjøpt flere bokser for jeg er redd jeg skal gå tom. Fungerer på alt jeg har prøvd, ikke minst smerter osv..
  Tør ikke åpne boksen å sette den i bilen for da skinner vel bil både innvendig og utvendig.
  Fantastisk produkt til kropp (og sjel).

 19. Hilde Lillehaug Sørvik sier:

  Hei. Jeg slet med ei fotvorye som ikke ble bedre med medisinsk behandling,tenkte da at jeg prøver utruligsalve,smurte på om kvelden,dekket til med bandasje. Dette holdt jeg på med i en uke og fotvorte forsvant.Hadde da holdt på i 1 år med behandling til ingen nytte.

 20. Debbie sier:

  Det er bare helt utrolig. Blitt helt avhengig. Har også kjøpt Hælbalsam. Det er lenge siden sist jeg har hatt så blanke føtter. Var også plaget med fot vorter og de forsvant også ?

 21. Bodil D. Stangeland sier:

  Utroligsalven er bare helt – UTROLIG!
  Bruker den på tannkjøttet, sprukne hender, sår osv.
  Har alltid en boks tilgjengelig, i veska, på badet, eller i bilen.
  Blir faktisk «mobbet» 🙂 – fordi uansett hva folk sliter med, så anbefaler jeg salven:-):-)
  Barna mine pleier bare å si til de som plages med noe, bare spør mamma, ho har et godt råd… Utroligsalven!
  Anbefales!!

 22. Gunn Kvernenes sier:

  Nå har jeg gjennomgått 33 strålebehandlinger og smurt meg gjennom hele tiden med utrolig kremen. Har ikke fått sår, helt fin i huden. Det begynte og se litt skummelt ut, men klarte og gjenopprette det. Nå er det sånn at de kan ikke si utfallet, for det er individuelt, men har tro på at kremen hjalp meg gjennom denne behandlingen.

 23. Shanna Ramsrud sier:

  Kjempefornøyd med Utrolig salve mot eksem, kvise og sår i tannkjøttet. Kameraten min som har hudproblemer merker effekten av salven og bruker det hver dag. Anbefales! ??

 24. Kari Borgersen sier:

  Da har jeg brukt Serumet i et par uker, og er veldig fornøyd ! Det trekker fort inn i huden, og jeg føler nesten at det jobber… Det virker drøyt oxo 🙂

 25. Kari Gunnerud sier:

  Jeg har brukt Utroligsalven i flere år og kan ikke unnvære den. Den brukes til sår i munnen og i nesen. Har alltid en boks innen rekkevidde, på badet, soverommet og i vesken. Anbefales på det varmeste!!!!

 26. Marit Lindekleiv sier:

  Eg har tidligare blitt heilt frisk av. Psorreasis på hendene. Framleis frisk etter 3 år. No har eg erfart at Utroligsalven hjelper på tynne slimhinner i Skjeden. Den reparerte egentlig på 1 mnd ,det fleire år med kortisonpreparat hadde forårsaka av slitasje på slimhinnene! Heilt utrulig!

 27. Randi Tønset sier:

  Jeg har brukt utrolig salven lenge mot så å si alt mulig. Var hos tannlegen og trekte en jeksel og det ble betennelse i såret. Slet i 4dager med vondt fra haka til panna, men så kom jeg på at jeg skulle prøve å smøre på UTROLIG før jeg la meg om kvelden.
  Den var jo fra begynnelsen for bruk i munnen. Dagen etter..ja det var helt
  UTROLIG!! Betennelsen og det vonde var borte…hurra for UTROLIG salven

 28. Kari Andersen sier:

  Veldig fornøyd med alle produktene jeg har prøvd?
  Nå har jeg igjen brukt utrolig salva på arr, å det ser ut som dette arret også blir fint, i motsetning til de jeg har fra før jeg viste noe om utroligsalva.
  Har også god erfarin med å bruke den i sommer tørt hår .

 29. Irene berggren sier:

  Veldig veldig fornøyd med utroligsalven! Har akkurat bestilt tre nye…….bruker den til alt mulig! Fantastisk salve!!

 30. Arild Lund sier:

  Min kone og jeg har brukt utroligsalven i flere år. Vi bruker den til alt: Kveiser og utslett, tørre lepper og eksem. Prøv den selv, og bli overbevist. Lykke til

 31. ØØystein sier:

  Kjøpte salven etter all positiv omtale, men ble veldig skuffet. Den virker IKKE på noe som helst. Jeg burde nok tenke at det var noe rart at siden alle skriver bare positive ting om den på Facebook, er det noen form for sensur/kontroll på hva som publiseres. Denne salven anbefales ikke, bruk pengene på noe annet !

 32. Unn Elisabeth Buer sier:

  Jeg har nylig fått cellegift og immunterapi behandling. Dette førte til at hele munnhulen var full av sår. Jeg brukte utrolig salven å smurte inn hele munnen, uten den var det nesten umulig å få spist noen ting. Maten smakte ikke godt, men i en slik situasjon er det uvesentlig. Så utrolig salven er fantastisk ???hilsen Unn

 33. Tordis Marie Mæland sier:

  Vanskelig å finne bursdag- og julegave til min ALS syke svigersønn som nå er lammet fra nakken og ned. Derfor kjøper jeg denne supergode salven som er veldig bra for han, og som assistentene hans skryter opp i skyene! Bruker den selvsagt selv og. Vil være et fast produkt hos meg i all fremtid!

 34. Paula Oeygård Karlsen sier:

  Utroligsalven ER virkelig utrolig. Har brukt den i mange år og den er alltig med meg i dagliglivet og på reiser. Kan anbefale den på det varmeste fordi den kan brukes både innvortes og utvortes. Så løp å kjøp!?

 35. Elin Johansen sier:

  Hei, noen som vet om denne kan hjelpe på nummenhet i halve ansiktet, hatt det i ca 4år. Mulig trigeminusneuralgi. Ingenting har hjulpet så langt. Elin.

 36. Liv Solberg sier:

  Denne salven har jeg brukt i mange år og kan ikke være foruten. Har brukt den til lett eksem og brannsår, har også brukt den til blemmer på tunga som kan være utrolig vondt. smurt på om kvelden og vært bra om morgenen. Har anbefalt den til mange venner som også er fornøyd med den. Utrolig-salven lever opp til navnet.

 37. Jorunn wangen sier:

  Kan ikke si noe annet enn at det er en Utrolig super salve. Den hjelper på alt mulig. Så tusen takk til det utrolige.??

 38. Martha Eikemo Sund sier:

  Hei. Jeg er bare såååååå fornøyd med Utrolig salven. Jeg går eller reiser ingen plass uten den. Har hatt plager med et vondt kne, smører på Utrolig flere ganger daglig. Er nå på bedringens vei. Utrolig.
  Min sønn hadde et stygt sår inni munnen som det hadde gått litt betennelse i. Han la på Utrolig, og såret er borte. Helt utrolig spør du oss i denne familien.
  Mvh. Martha.

 39. Berit Koller sier:

  Denne er virkelig helt utrolig. Virker på absolutt alle hudproblemer , jeg er såpass gammel at jeg begynte å få «brune aldersflekker» på armene. Borte etter en ukes tid. Er veldig allergisk mot insekts stikk. Smører på US og vips , kløe og stikk forsvinner. Har en voksen sønn som har kronisk eksem under føttene, fikk en boks av meg. Nå er eksemen borte. Hjelper mot ALLE hudproblemer.
  ANBEFALES!

  Berit Koller

 40. Grethe sier:

  Blei solbrent på leppa i syden….fekk stor blemme. Gjekk på apoteket …fekk ein krem som skulle vere så bra. Smørte på fleire ganga dei 3 siste dagane eg var i syden….hjalp ikkje. Kom heim Smørte på utroligsalven…blemma var borte vekk på 2 daga?? ei fantastisk salve??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *