Velkommen til vår gjestebok

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1522 treff
Sheena Lee Hansen skrev 2. april 2020 at 20:25:
Utrolig salven er et 'must' her i hjemmet. Den brukes ofte av alle i familien her. Den lindrer umiddelbart kløe, sår som svir, og sprukken og tørr hud for å nevne noe. Jeg og familien kan anbefale denne på det sterkeste.
Sheena Lee Hansen skrev 2. april 2020 at 20:20:
Dette er definitivt det aller beste produktet jeg noensinne har forsøkt på mine sprukne hæler. 😍 Etter mange år med å bruke Scholl hæl-produkter, så er det ingenting som slår denne hælbalsamen. Den mykgjør og holder huden fin. Jeg bruker den til og med på hendene mine når jeg får kulde-eksem, hvorpå den mykgjør tørr og sprukken hud, og har en lindrene effekt for min del. Jeg kan anbefale denne på det sterkeste.
Lise fagernes skrev 19. mars 2020 at 16:01:
Kjøpt den salven jeg også,og navnet passer meget godt,drøy i bruk er den også 🙂 Fikk et vepsestikk,og etter ett par smøringer,så var svien vekk
per skrev 2. februar 2020 at 13:12:
fantastisk krem som funker til ALT.
Edna Søviknes skrev 28. januar 2020 at 10:04:
Det er det eineste som hjelper meg mot blemmer i munnhule og tungen. Anbefales.
Liv Johannson skrev 13. desember 2019 at 09:19:
Kan ikke bruke noe annet en det blå serumet❣️Vidunderlig - bedre enn noe annet jeg har prøvd‼️
erland sErkas skrev 5. desember 2019 at 16:42:
UTROLIG salven er nettopp det …. Utrolig !!! Kjempe god til de fleste formål. Glimrende massasje krem med en frisk god duft. ANBEFALES på det varmeste.
Tone B. Vaagan skrev 3. desember 2019 at 21:14:
Jeg er veldig fornøyd
Mats skrev 21. november 2019 at 15:01:
Brukt utallige reseptbelagte kremer mot kløe og eksem til guttungen her i huset ,uten noe skikkelig effekt. Etter 1 uke bruk av utrolig salven påsmurt 2 ganger daglig er så og si alle eksem vekk og ingen kløe. Bruker også denne selv mot munnsår , funker rett og slett helt UTROLIG 😁🙏
Lilly skrev 11. november 2019 at 14:25:
Må alltid ha denne salven tilgjengelig 🙂 Mannen i huset forsyner seg også, påstår den er helt suveren etter barbering!
Hege Elise Kringen skrev 10. november 2019 at 15:21:
Jeg vil gjerne gi en tilbakemelding på "Utrolig" salven, da jeg har kjennskap til mange salver og kremer både gjennom jobben min som helsesøster, og som privatperson. Jeg har ikke funnet noen annen naturlig salve, med et så bredt bruksområde som "Utrolig" salven. Jeg er spesielt imponert over å se at familiemedlemmer har kunnet kutte ganske drastisk ned på kortisonsalver, ved bruk av "Utrolig". Salven har, etter vår erfaring, god effekt på atopisk eksem av mild til moderat grad. Som leppepomade her den for meg blitt uunværelig!
Anne skrev 2. november 2019 at 11:53:
Bruker salven til veldig mye forskjellig, bl.a er den god som "nattkrem" i ansiktet. Vasker ned lunkent vann og masserer inn Utrolig. Huden er blitt mykere,friskere og renere.
kirsti skrev 1. november 2019 at 19:38:
hei jeg brukte salven og den funket som smurt den gjorde slik at alle vortene og kvisene mine forsvant. Jeg synes utrolig er den beste salven som funker mot de tingene.
Julie skrev 28. oktober 2019 at 10:55:
Hei dette produktet har fungert helt fantastisk på min 16 år gamle datter som fikk flatvorter i ansiktet. Hun hadde tre stk under det en øyet og vi gikk til hudlege for å få et middel for det. Det vi fikk beskjed om var at etter en stund vil de forsvinne. Men de forsvant ikke men ble fler og fler. Det ble en ny tur til hudlege hvor han sa at for å bli kvitt de må man skjære dypt ned i huden. På denne tiden hadde hun kanskje 25 flatvorter på hele ene siden av ansiktet. Vi spurte om man kunne bruke laser på de men det ville han ikke anbefale det hjalp nok ikke. Men vi kunne få en krem men den var egenlig til underlivet og kunne lage pigment flekker i ansiktet. Dattern min og jeg var ganske frustrerte og var redd for at ansiktet hennes skulle bli et stort arr. Jeg kom over denne salven her helt tilfeldig og tenkte at det var vært et forsøk . Vi lo litt godt av dette produktet først fordi første gang hun brukte det ble vortene så røde og litt hissige men det roet seg raskt ned to dager senere var de allerede blitt mindre Jeg er litt usikker på hvor lenge det har gått nå kanskje 2 uker. Vortene har nesten forsvunnet Hun renser huden sin hver dag og smører på kun på om kvelden og den har vært UTROLIG he he Jeg har fått en datter som har fått selvtilitten tilbake og en penere hud TAKK TIL ET FANTASTISK PRODUKT litt skummelt egentlig
Hilde skrev 9. oktober 2019 at 16:37:
Denne UTROLIG salven funker faktisk. På soleksem, munnsår, og myyye mer 🙂
Else Rønning skrev 30. september 2019 at 12:22:
Hei.Må bare fortelle hvor fornøyd jeg er med utroligsalven, kan nesten ikke beskrives med ord, den må bare prøves, det er ikke en plage den ikke kan brukes på, ingen bivirkninger, prøver stadig ut nye bruksområder. nå som insektene kommer og stikker oss er den helt nødvendig og ha med seg. Denne bokssen er også utrolig drøy 🙂 Mvh. Else Rønning.
Ann-Christin skrev 25. september 2019 at 20:01:
Fikk kjempe sol eksem i sommer, smurte på og kløe og irritasjon i huden forsvant umiddelbart. Og masse mygg og kleggbitt i Lofoten, smurte på og ikke kløe. Utrolig er virkelig helt utrolig.
Aud Eilertsen skrev 23. september 2019 at 14:14:
Hei , har brukt denne vidunderlige salven på mitt vonde bein , maserer den godt inn og etter kort tid blir smertene borte , bruker den til mange ting , Den er uunnværlig 👍😊
Siw Eldhuset Hansen skrev 10. september 2019 at 21:32:
Min hund fikk eksem på bakbena. Smurte henne med utrolig salven 4 kvelder på rad, nå er det nesten ikke synlig lenger:)
Torunn Auvi skrev 1. september 2019 at 18:09:
Jeg må alltid ha en krukke med Utrolig. Den bærer navnet med rette. Kan brukes mot alt, myggstikk, stiv nakke, brennesle, sår solbrenthet o.s v. Veldig bra.