Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1746 innlegg.
Bjarne Nygård skrev 11. april 2022
Hei og God Påske. Eg er veldig godt nøgd med Utrolig og Naturlig salven. Bruker mest kvar dag. Eg vil gjerne bestille 1 stk 150ml Utrolig + 1 stk 50 ml Naturlig + 2stk 5 ml Utrolig ( de siste vil eg gje mine venner, reklamere for varene.) Helsing Bjarne fast kunde i mange år ( Vonar det er greitt å bestille her )
Wenche Melgård skrev 31. mars 2022
Har nettopp kjøpt Fuktighetskremen og håndkremen. Kan anbefales. Fuktighetskremen med farge er veldig fin. Dekker godt uten at det syns at du har krem i ansiktet. Håndkremen er helt utrolig fin. Myke fine hender med engang. All tørrhet borte. Har Utrolig salven som brukes på eksem som lager sår på leggene. Har ennå ikke fått såret helt bort, men det minsker for hver dag. Har også Leggbalsamen, flott den også mot kramper i leggene. Alt i alt veldig fornøyd med alt.
Ellen Marie Ellefsen skrev 14. mars 2022
Utroligsalven er jeg veldig fornøyd med, akkurat hatt et utbrudd med munnsår, som salven raskt fikk bukt med. Har nylig fått ny leveranse, benyttet meg av tilbudet på 50ml og 15ml. kjekt å ha en til badet og en liten til vesken.
Charlotte skrev 2. mars 2022
Hei Jeg har brukt utrolig salven i mange år. Jeg bruker den til ALT! Sår i gane om brent meg, tunga om sår, tørre hender, munnsår går bort på få dager, t.o.m brukt den nedentil, På brannsår, brennesle, og rett og slett som lepponade. Den er fantastisk til ALT!!! Anbefaler den til ALLE!!! Min bestemor på 92år bruker den på leddene, hun går turer og shopping, vasker og lager mat selv hver dag.
Marita skrev 20. februar 2022
Jeg har hatt et sår på tunga i 5 uker og prøvd mye forskjellig, uten effekt. Også kortisonsalve. Prøvde nå UTROLIG salven, og etter 1 døgn var såret mindre og etter 2 døgn var det borte. Helt UTROLIG.
Marie skrev 18. februar 2022
Jeg har brukt naturligsalven mot bihulebetennelse. Jeg bare masserte salven inn i kinnene med små lette bevegelser, også la jeg en kald klut over. Det hjalp nesten med en gang. På kvelden var det borte. Veldig positivt overrasket.
Stig skrev 6. februar 2022
jeg har selv prøvde utroligsaleven flere gang på akutt kink på teltur. Dette går over på noen dager hos meg. Men med rikelig salve gikk det over med en gang og turen ble reddet. Anbefaler også ingefær te sammen med salven som hestekur for kink..... Også har den en utrolig "placebo" virkning på hysteriske unger med insektbitt, brennesler ol! bare produkt navnet gjør susen alene 🙂
Soritex Shampo skrev 26. januar 2022
Jeg har brukt shampoen nå i et par uker. Har kløe i hodebunnen. Har prøvd div ulike shampoer og har lett etter et alternativ jeg kan leve med i lang tid. Hodebunnen har roet seg, men er ikke helt bra enda. D tar kanskje litt tid..? Lukter spesielt, men man blir vant til at den lukter litt tjære. Synes håret blir litt tungt og d ser ikke nyvasket ut utover dagen, så d er litt dumt. Ellers fornøyd. 🙂
Linda Olsen skrev 24. januar 2022
Har fryktelig eksem inne i hånden og bruker kortisonsalver. Den siste tiden har ingenting hjulpet på dype sprekker og sår. Huden blir stram og hånden kan ikke bøyes. Kjøpte så UTROLIGSALVEN som jeg fikk på fredag.. I dag søndag er eksemen borte. Kun to av de dypeste sprekkene er igjen, men de har blitt veldig små. På kun to dager. Hånden er myk og jeg kan bøye den uten smerter for første gang på ett år. Takk!!
Lill skrev 29. desember 2021
Har nå brukt utroligsalven i mange år, og bruksområdene er utallige. Den fungerer ikke på alt, men på veldig mye. Lindrer godt ved sår i munnen, leppene, blødning fra tannkjøttet, og den har fjernet flere hemorroider og kløe ved myggstikk. Den har også fjernet pigmentflekker og halvert plagene med hard hud under føttene, og ikke minst tørre hender og ansikt. Og den er helt suveren på å lindre plager i underlivet, så som tørrhet under overgangsalder, kløe, og sopp. Hvis man ønsker en mindre klissete konsistens som lett trekker inn i huden, så anbefales naturligsalven! Elsker den lett kjølende effekten den har etter påsmøring. Har flere gode salver i rene naturprodukter jeg bruker fast, dette er én av de.
Inger-Lise Gundersen skrev 29. desember 2021
Å kalle en salve for utrolig - da tenkte jeg at dette bare er tull og tøys. I dag bruker både min mann, datter og jeg Utroligsalven til nesten alt mulig. Den lindrer sår hud og tørr hud - til og med sår i nese og munn - så denne salven leverer virkelig noe helt UTROLIG
Tina Kristin Tveit skrev 16. desember 2021
For godt til å være sant… Det trodde iallefall JEG helt til jeg etter anbefalinger fra andre med gode erfaringer, selv tok denne universalsalva i bruk. Og ikke bare er utrolig helt UTROLIG, MEN naturlig er også helt UTROLIG. Jeg bruker de daglig, begge to!
Christina skrev 8. desember 2021
1 uke etter jeg fjernet stingene etter operasjon, er arret nesten helt borte. Utroligsalven morgen og kveld har som vanlig levert
Hege-Jeanett skrev 26. november 2021
Brukt salven ved flere anledninger. Her om dagen brant jeg tommelen, huden ble hvit og det gjorde utrolig vondt, det svei! Smurte på salven og dagen etter var ikke tommelen øm på stedet en gang. Bare en liten vannblemme. Veldig bra salve for mye!
Åshild Karlsen skrev 25. november 2021
Leggbalsam har gitt meg en ny hverdag. Salven lindrer både verking og hovne ben. Etter 2 brudd i ankel/fot med 4 års mellomrom ble jeg så fort sliten og bena verket sånn. Med leggbalsam har jeg fått energi til å gå alt jeg ønsker igjen. Den lukter så nydelig. Jeg smører hele benet hver morgen etter dusj og det kjennes så behagelig på. Den har også hjulpet mot kramper i bena.
Åshild Karlsen skrev 25. november 2021
Leggbalsam har gitt meg en ny hverdag. Salven lindrer både verking og hovne ben. Etter 2 brudd i ankel/fot med 4 års mellomrom ble jeg så fort sliten og bena verket sånn. Med leggbalsam har jeg fått energi til å gå alt jeg ønsker igjen. Den lukter så nydelig. Jeg smører hele benet hver morgen etter dusj og det kjennes så behagelig på. Den har også hjulpet mot kramper i bena.
Bodil skrev 16. november 2021
Datter på 10 hadde ryggen full av mollusker nylig. Googlet mye og behandling var sterke kremer fra apotek eller frysing. Synd ikke legen bare kan anbefale utroligsalven. Heldigvis prøvde vi den først da jeg har hatt god effekt på herpessår og tenkte det ikke kan skade å prøve på mollusker. Vi smurte hver kveld og etter ca 14 dager var alle borte. Dette etter at hun hadde hatt 3-4 stykker i noen mnd som vi ikke behandlet. Men da de plutselig spredte seg og begynte å klø veldig måtte vi bare gjøre noe. Lettelsen var stor da vi så de minket etter få dager. Nå er det bare merke i huden etter de, håper de forsvinner med tiden.
Mette Marit Hatlestad skrev 20. september 2021
Veldig fornøyd med utroligsalven 🙂
Bente Kjendal Danielsen skrev 13. september 2021
Veldig fornøyd med utroligsalven
Lilly skrev 25. august 2021
Hadde noe eksem på håndbaken som forsvant med engang! Veldig fornøyd!