Velkommen til vår gjestebok

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1518 treff.
Liv Johannson skrev på 13. desember 2019 kl. 09:19:
Kan ikke bruke noe annet en det blå serumet❣️Vidunderlig - bedre enn noe annet jeg har prøvd‼️
erland sErkas skrev på 5. desember 2019 kl. 16:42:
UTROLIG salven er nettopp det …. Utrolig !!! Kjempe god til de fleste formål. Glimrende massasje krem med en frisk god duft. ANBEFALES på det varmeste.
Tone B. Vaagan skrev på 3. desember 2019 kl. 21:14:
Jeg er veldig fornøyd
Mats skrev på 21. november 2019 kl. 15:01:
Brukt utallige reseptbelagte kremer mot kløe og eksem til guttungen her i huset ,uten noe skikkelig effekt. Etter 1 uke bruk av utrolig salven påsmurt 2 ganger daglig er så og si alle eksem vekk og ingen kløe. Bruker også denne selv mot munnsår , funker rett og slett helt UTROLIG 😁🙏
Lilly skrev på 11. november 2019 kl. 14:25:
Må alltid ha denne salven tilgjengelig 🙂 Mannen i huset forsyner seg også, påstår den er helt suveren etter barbering!
Hege Elise Kringen skrev på 10. november 2019 kl. 15:21:
Jeg vil gjerne gi en tilbakemelding på "Utrolig" salven, da jeg har kjennskap til mange salver og kremer både gjennom jobben min som helsesøster, og som privatperson. Jeg har ikke funnet noen annen naturlig salve, med et så bredt bruksområde som "Utrolig" salven. Jeg er spesielt imponert over å se at familiemedlemmer har kunnet kutte ganske drastisk ned på kortisonsalver, ved bruk av "Utrolig". Salven har, etter vår erfaring, god effekt på atopisk eksem av mild til moderat grad. Som leppepomade her den for meg blitt uunværelig!
Anne skrev på 2. november 2019 kl. 11:53:
Bruker salven til veldig mye forskjellig, bl.a er den god som "nattkrem" i ansiktet. Vasker ned lunkent vann og masserer inn Utrolig. Huden er blitt mykere,friskere og renere.
kirsti skrev på 1. november 2019 kl. 19:38:
hei jeg brukte salven og den funket som smurt den gjorde slik at alle vortene og kvisene mine forsvant. Jeg synes utrolig er den beste salven som funker mot de tingene.
Julie skrev på 28. oktober 2019 kl. 10:55:
Hei dette produktet har fungert helt fantastisk på min 16 år gamle datter som fikk flatvorter i ansiktet. Hun hadde tre stk under det en øyet og vi gikk til hudlege for å få et middel for det. Det vi fikk beskjed om var at etter en stund vil de forsvinne. Men de forsvant ikke men ble fler og fler. Det ble en ny tur til hudlege hvor han sa at for å bli kvitt de må man skjære dypt ned i huden. På denne tiden hadde hun kanskje 25 flatvorter på hele ene siden av ansiktet. Vi spurte om man kunne bruke laser på de men det ville han ikke anbefale det hjalp nok ikke. Men vi kunne få en krem men den var egenlig til underlivet og kunne lage pigment flekker i ansiktet. Dattern min og jeg var ganske frustrerte og var redd for at ansiktet hennes skulle bli et stort arr. Jeg kom over denne salven her helt tilfeldig og tenkte at det var vært et forsøk . Vi lo litt godt av dette produktet først fordi første gang hun brukte det ble vortene så røde og litt hissige men det roet seg raskt ned to dager senere var de allerede blitt mindre Jeg er litt usikker på hvor lenge det har gått nå kanskje 2 uker. Vortene har nesten forsvunnet Hun renser huden sin hver dag og smører på kun på om kvelden og den har vært UTROLIG he he Jeg har fått en datter som har fått selvtilitten tilbake og en penere hud TAKK TIL ET FANTASTISK PRODUKT litt skummelt egentlig
Hilde skrev på 9. oktober 2019 kl. 16:37:
Denne UTROLIG salven funker faktisk. På soleksem, munnsår, og myyye mer 🙂
Else Rønning skrev på 30. september 2019 kl. 12:22:
Hei.Må bare fortelle hvor fornøyd jeg er med utroligsalven, kan nesten ikke beskrives med ord, den må bare prøves, det er ikke en plage den ikke kan brukes på, ingen bivirkninger, prøver stadig ut nye bruksområder. nå som insektene kommer og stikker oss er den helt nødvendig og ha med seg. Denne bokssen er også utrolig drøy 🙂 Mvh. Else Rønning.
Ann-Christin skrev på 25. september 2019 kl. 20:01:
Fikk kjempe sol eksem i sommer, smurte på og kløe og irritasjon i huden forsvant umiddelbart. Og masse mygg og kleggbitt i Lofoten, smurte på og ikke kløe. Utrolig er virkelig helt utrolig.
Aud Eilertsen skrev på 23. september 2019 kl. 14:14:
Hei , har brukt denne vidunderlige salven på mitt vonde bein , maserer den godt inn og etter kort tid blir smertene borte , bruker den til mange ting , Den er uunnværlig 👍😊
Siw Eldhuset Hansen skrev på 10. september 2019 kl. 21:32:
Min hund fikk eksem på bakbena. Smurte henne med utrolig salven 4 kvelder på rad, nå er det nesten ikke synlig lenger:)
Torunn Auvi skrev på 1. september 2019 kl. 18:09:
Jeg må alltid ha en krukke med Utrolig. Den bærer navnet med rette. Kan brukes mot alt, myggstikk, stiv nakke, brennesle, sår solbrenthet o.s v. Veldig bra.
Laila skrev på 16. august 2019 kl. 17:22:
Hei!! Takk og lov for Utroligsalven som reddet ferien. Den hjalp både med myggstikk, solbrenthet, og sår som gutten min fikk av badeputer, og til å med han hadde fått sår i innsiden av lårene for de ble gnidd mot hverandre. Den anbefales på der sterkeste.
Knut Engen skrev på 12. august 2019 kl. 15:50:
Hei, fikk tannverk i ferien. En kompis ba meg smøre Utrolig salven på gommen og det funket som bare det. Slapp unna paralginforte og annet dop! Salven ble smurt på ca annenhver time. Eller ved behov.
Ingvild skrev på 3. august 2019 kl. 09:41:
Har slitt med tørre hæler i mange år, med til tider smertefulle sprekker. Kjøpte hælbalsam, og var skeptisk til det, og tenkte vel at så utrolig kan det ikke være... Så feil kan man ta! Hælbalsamen har endret fullstendig på føttene mine og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd!!
Lillian Solheim skrev på 27. juli 2019 kl. 08:17:
Jeg skjærte meg på en fing med en oppskjæring maskin. Smurte med universal salven og det ble fort uten smerte og grodde raskt.
Vivi ann melby skrev på 26. juli 2019 kl. 01:56:
Hei. Jeg må bare si at utroligsalven svarte ikke til mine forventninger. Den hjalp ikke på noenting av mine plager desverre.