Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
74 innlegg.
Dagrunn Saksenvik skrev 19. juli 2022
jeg har brukt naturlig utrolig på munnsår jeg er plaget med, og de va helt super, munnsåret forsvant etter tre dager. Og det va mye denne gangen av munnsåret grunn korona som uløyste munnsåret, men tenk det fikk disse salvene fort has på, så jeg er kjempefornøyd med disse salvene, Hilsen en takknemlig kunde fra nord.
Ellen Marie Ellefsen skrev 14. mars 2022
Utroligsalven er jeg veldig fornøyd med, akkurat hatt et utbrudd med munnsår, som salven raskt fikk bukt med. Har nylig fått ny leveranse, benyttet meg av tilbudet på 50ml og 15ml. kjekt å ha en til badet og en liten til vesken.
Charlotte skrev 2. mars 2022
Hei Jeg har brukt utrolig salven i mange år. Jeg bruker den til ALT! Sår i gane om brent meg, tunga om sår, tørre hender, munnsår går bort på få dager, t.o.m brukt den nedentil, På brannsår, brennesle, og rett og slett som lepponade. Den er fantastisk til ALT!!! Anbefaler den til ALLE!!! Min bestemor på 92år bruker den på leddene, hun går turer og shopping, vasker og lager mat selv hver dag.
Målfrid Aasen skrev 30. april 2021
Svært nøgd med produktet. Universalsalven. Det er det einaste middelet som har hjelpt meg mot gjenstridig munnsår. Også fint mot sprukne hender. Fikk den i julegåve jula 2019, og har brukt den kvar dag sidan!
Anonym skrev 3. november 2020
Kjempefornøyd! Har brukt den på after/munnsår i munnen. Den leger og roer ned svien.
Liv Nordstad Snare skrev 28. juni 2020
Utroligsalven er helt fantastisk! effektiv mot munnsår, lindrer kløe ved insektsstikk, fin som grosalve ved skrubbsår og brannsår. Lindrer solbrenthet også! Har brukt salven i mange år, må bare ha den!!
Vigdis Lund Syvertsen skrev 15. juni 2020
Bruker utrolig salven hver dag. Veldig fornøyd. Tørr hud, Til tørre lepper, forebygger munnsår på tørre føtter
Målfrid Hægeland skrev 14. juni 2020
Jeg har brukt Utrolig salven mot munnsår og det hjelper. Har dessuten smørt den på mine ømme muskler og det synes jeg også har en bra virkning. Smører den ofte på tørr hud og det føles godt. Kan anbefales på det varmeste.
Lise Fagernes skrev 14. juni 2020
Salven har fått et navn som passer helt perfekt,denne framsnakker jeg,og vet flere av mine venner/fam,har kjøpt denne. Den hjelper på det meste,fra vepsestikk til munnsår ,ja den er faktisk utrolig 🙂
Bente h Teigen skrev 14. juni 2020
Det er et must her hos meg. Både hjemme og på hytta. Fantastisk, bruker den for munnsår, solbrenthet, tørr hud, ja den kan brukes til det meste.
Janne Smevåg skrev 14. juni 2020
Kjøpte Utrolig første gang i 2015 og bruker den hver dag:) Hjelper mot det meste: Slik som kløe, gnagsår, myggstikk, vaskeeksem., munnsår .. Kan brukes til alt og er helt Utrolig!
Grete jornes skrev 14. juni 2020
Utrolig salven er utrolig effektiv. Har brukt den på atopisk eksem, solbrenthet, brannsår og munnsår inni munnen. Og den funker til alt det. Anbefales å prøve denne
Inger Lisbeth Jensen skrev 11. juni 2020
Må ha både Utrolig og Naturlig i huset.Bruker de hver dag.Til brannsår óg munnsår ,soriassis stive muskler .To utrolige bra salver.
Lise skrev 10. juni 2020
Utrolig salve er utrolig, akkurat som navnet tilsier. Den kan brukes til det meste, brannsår (ble ikke arr), kløe, insektstikk, tørre lepper, munnsår, tørr hud og helt sikkert mye mer. Må alltid ha den i hus.
Ellen skrev 10. juni 2020
Her i huset brukes Utrolig på eksem, psoreasis, sår, kviser, stikk, munnsår med mer! Enormt bra!
Anne Elise Karlsen skrev 2. juni 2020
Er veldig plaget med munnsår ,denne salven holder det i sjakk.☺️
Mari Theigmann skrev 2. juni 2020
Utrolig er bare helt konge ved begynnende munnsår. Smøres på leppene om kvelden og ubehaget er vekk neste morgen 🙂
Anita skrev 2. juni 2020
Bruker Utroligsalve til alt. Munnsår, sår på fingrene etter strikking, nå i disse korona tider og såre hender har jeg brukt den der det er veldig tørt og sår, brannsår, myggstikk, på hundene , den hjelper til og med på hemoride.
Sonja Lovise Kvande skrev 1. juni 2020
Har brukt utroligsalven i mange år. Bruker den på tørre lepper,eneste salven jeg kan bruke alt annet jeg har prøvd får jeg munnsår av. Bruker den også på tørre hender og føtter,myggstikk og sår. Kan vel si at den kan brukes til absolutt alt. Har kronisk bihulebettenelse og får da ofte vondt i tennene,smører litt utrolig salve på tannkjøttet og gjett om det hjelper
Ellen Vaaga skrev 1. juni 2020
Utroligsalven kan brukes til alt; munnsår, blemmer inne i munnen, tørre lepper, tett nese, små sår og rifter i huden, soleksem osv. osv