MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV OG BLI MED I KONKURRANSEN

BLI MED I KONKURRANSEN OM Å VINNE PRODUKTER TIL VERDI AV OVER 2000,-

Etter at du har meldt deg på vårt nyhetsbrev vil du motta en bekreftelsesmail på e-post. Når du bekrefter er du meldt på vårt nyhetsbrev og samtidig vår konkurranse. Selv om du allerede var påmeldt vårt nyhetsbrev før konkurransen ble satt i gang, er du allikevel med i konkurransen. 

Vinneren blir trukket 13. desember 2019

NB! Konkurransen forplikter ikke til fremtidige kjøp. Alt du trenger å gjøre er å være påmeldt vårt nyhetsbrev den 13. desember, da vi trekker vinneren blant våre følgere.

Ved å være medlem av vårt nyhetsbrev vil du få informasjon om våre nyheter, du vil også få unike tilbud og de beste tilbudene først. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. 

KONKURRANSEVILKÅR

Fredag 13. desember 2019 kl. 12.00 trekker vi en heldig vinner som vinner produkter til verdi av kr 2012. Vinneren får da tilsendt syv produkter:

UTROLIG universalsalve 15 ml
UTROLIG universalsalve 50 ml
UTROLIG universalsalve 150 ml
NATURLIG universalsalve 50 ml
Blue Gel Oxygen Breeze Serum 50 ml
Liposome Facial Cream 30 ml
Clear Spot Micellar Cleansing Foam 150 ml

Vi kontakter vinneren fredag 13. desember for å få tilsendt adressen. Dette gjøres via e-posten kunden har registrert seg med. Det er derfor viktig at vinneren svarer på e-posten de har fått av oss. Går det for lang tid etter trukket vinner, kan utfallet bli at vi trekker en ny vinner. 

Alle som følger vårt nyhetsbrev den 13. desember 2019 kl. 12.00 er med i konkurransen og trekningen blir gjort via loddtrekning. Det betyr at selv om du allerede er medlem og ikke har meldt deg på for konkurransen, er du med i trekningen. 

Lykke til

PRODUKTENE DU KAN VINNE:

kr 298.00