Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1752 innlegg.
helle sørlie skrev 27. mars 2012
Etter flere år med Blefaritt, øyelokkbetennelse, har jeg nå i ett år smurt øyelokkene hver kveld med Utroligsalven før jeg skal sove og er blitt helt fin. Ingen kløe eller røde lokk lenger.
Sigvart Gabrielsen skrev 8. mars 2012
Da jeg har vert plaget med hemorider,prøvde jeg utroligsalven.Må si at den virket helt fantastisk.Efter 3 dager var jeg helt bra.Vil annbefale den for andre som har disse plagene
Olav (bor i utlandet) skrev 26. februar 2012
Min kone og jeg har brukt salven en tid og er veldig godt fornøyd. Den hjelper blant annet godt mot kløe. Jeg har vært litt plaget av tørr hud i ansiktet (nese og kinn). Litt Utroligsalve om kvelden og om morgenen hjelper bra. Den ser ikke fet og klisset ut. En litt stiv nakke ble bedre da jeg tok salve og masserte et par minutter. Forsendelse til utlandet, og betaling herfra, var ikke noe problem. Salven anbefales.
Judith, bor i Göteborg skrev 22. februar 2012
Jeg har endelig funnet en salve som hjelper meg litt i all min medisin-eksem og utrolige klöe. Jeg går på tunge medisiner for Reumatoid og etter brystcancer. Disse medisinene har hudutslag og klöe som fremste bivirkning.Klöen kan väre i underlivet, på magen, på ryggen etc.Salven gir en kjölende effekt og i löpet av natten har hudplagene roet ned en god del. Jeg er livredd for å gå tom for salve. Skulle önske dere hadde en reiseforpakning med salve i tube? Det kan også väre litt rensligere enn å stikke fingrene ned i krukka.
marianne sjåstad skrev 24. januar 2012
har brukt salven,som nattkrem hadde fått leverflekker i ansiktet,etter en tid merka eg at flekkane hadde blitt lysere.Eg har en slektning som er plaga med blemmer i munnen,ho brukte salven en uke og blemmene var borte.Eg får nesten panikk vist eg blir tom for salve.
Arnold skrev 23. januar 2012
Har brukt utroligsalven på flere plasser på kroppen og den er bare "utrolig" kan ikke annet enn å anbefale den til andre som sliter med diverse plager.
Herman Kitts skrev 17. januar 2012
Jeg er ikke fullt så imponert over salven. Den har en placebo-effekt mot sår etc. men mot eksem, acne etc. virker den rett og slett ikke.
Anne-Britt N. Aasgård skrev 29. desember 2011
Hei.Har hatt hemoroider i flere år siden jeg fødte mine to barn. De har aldri plaget meg før nå de siste månedene. Første gangen gikk jeg lenge før jeg kom på å prøve UTROLIG, etter en ukes behandling ble plagene borte. Neste gang smurte jeg på salven med en gang plagene kom, og dagen etter (to påsmøringer) var plagene borte igjen. Det samme skjedde neste gang... endelig noe son virkelig hjelper mot dette. Skal nå teste salven på vår 15 åring som har store plager med kviser.
Lars skrev 5. desember 2011
Endelig noe som virker mot hemoridene.
Merethe skrev 17. november 2011
Jeg har en tarm sykdom som gjør at jeg er nesten daglig sår i endetarmen, men med salven kan jeg gjøre det jeg vil igjen. Har også en sønn på 16 år som også har blitt avhengig av salven. Kan virkelig anbefale den til alle aldere og til nesten alt som plager deg. Jeg var litt uheldig å fikk tilsendt feil utrolig boks, så jeg ringte inn å pratet med en kjempe hyggelig mann som ordnet opp og skulle sende det jeg ville ha med rabatter. Kjempe fornøyd kunde som garantert kommer til å bestille igjen. 😉
Elisabeth skrev 16. november 2011
Salven hær er utrolig bra! Brukte den på min 2månder gammel baby for hun hadde melkeskurv, å det forsvant på noen dager! Og ikke minst er de utrolig hyggelige å imøtekommende, om det skulle være noe er det bare å ta en telefon så er allt ordnet! Ikke alle som er så hyggelige! 🙂
E. Ånestad skrev 13. november 2011
DENNE SALVEN ER UUUUUTROLIG BRA!!!
kirsti skrev 2. november 2011
salven er kjempebra
Kjell skrev 4. oktober 2011
Har slitt med kløe i fålet, hvorpå svigermor anbefalte denne salven. Hadde sin effekt kan man si. Det er "utrolig"!
oddny kvalvik skrev 1. oktober 2011
Dette er en salve som er å anbefale ,jeg har anbefalt denne til mange av mine venner og fått så mange tilbakemeldinger om at de fornøyd.Det som er veldig bra at den kan brukes inne i munnen ved sår blemmer der...Anbefales!!
Ingebjørg skrev 22. september 2011
Ønket å prøve ut salven på eksem jeg hadde inni ene hånda på noen fingrer. Wow! For en virkning den hadde. Utslettet ble nesten borte samtidig.Jeg kan anbefale denne på det varmeste.
ANNE LIV skrev 2. september 2011
KLØDDE SÅ GRUSOMT HADDE IKKE MERE IGJEN AV MIN EURAX SOM JEG BRUKER PÅ KLØE OG TOK PÅ UTROLIG OG KLØEN FORSVANT UMIDDELBART .DENNE SALVEN ER UTROLIG ANBEFALER DEN TIL ALLE.
Bente skrev 27. august 2011
Hei.Ja, denne ER utrolig ! Smurte på fotvortene til min datter,og etter 5 dager forsvant de, og som fotterapeut er jeg imponert. Fotvorter er jo et virus. Har også prøvd den mot fotsopp og den er UTROLIG !Den er også super mot kviser. Jeg kommer til å forsøke meg fram videre.
Aina Soli skrev 23. august 2011
Vi har begynt å bruke Utroligsalven i våre massasjer. God å jobbe med, og hjelper virkelig på ømme muskler.Den er unik; og kan trygt anbefales til alle. Flott også til tørre/sprukne hender & føtter.
Terje skrev 20. august 2011
Vi bruker utroligsavlen mot insektstikk,kløe,sår,tørr hud munnsår, sår i munnen. Den fungerer meget bra. Tar den med over alt, og reklamerer for ovenfor familie og venner. Flere og flere tar den i bruk og er fornøyde