Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1707 treff.
Arnold skrev på 23. januar 2012:
Har brukt utroligsalven på flere plasser på kroppen og den er bare "utrolig" kan ikke annet enn å anbefale den til andre som sliter med diverse plager.
Herman Kitts skrev på 17. januar 2012:
Jeg er ikke fullt så imponert over salven. Den har en placebo-effekt mot sår etc. men mot eksem, acne etc. virker den rett og slett ikke.
Anne-Britt N. Aasgård skrev på 29. desember 2011:
Hei.Har hatt hemoroider i flere år siden jeg fødte mine to barn. De har aldri plaget meg før nå de siste månedene. Første gangen gikk jeg lenge før jeg kom på å prøve UTROLIG, etter en ukes behandling ble plagene borte. Neste gang smurte jeg på salven med en gang plagene kom, og dagen etter (to påsmøringer) var plagene borte igjen. Det samme skjedde neste gang... endelig noe son virkelig hjelper mot dette. Skal nå teste salven på vår 15 åring som har store plager med kviser.
Lars skrev på 5. desember 2011:
Endelig noe som virker mot hemoridene.
Merethe skrev på 17. november 2011:
Jeg har en tarm sykdom som gjør at jeg er nesten daglig sår i endetarmen, men med salven kan jeg gjøre det jeg vil igjen. Har også en sønn på 16 år som også har blitt avhengig av salven. Kan virkelig anbefale den til alle aldere og til nesten alt som plager deg. Jeg var litt uheldig å fikk tilsendt feil utrolig boks, så jeg ringte inn å pratet med en kjempe hyggelig mann som ordnet opp og skulle sende det jeg ville ha med rabatter. Kjempe fornøyd kunde som garantert kommer til å bestille igjen. 😉
Elisabeth skrev på 16. november 2011:
Salven hær er utrolig bra! Brukte den på min 2månder gammel baby for hun hadde melkeskurv, å det forsvant på noen dager! Og ikke minst er de utrolig hyggelige å imøtekommende, om det skulle være noe er det bare å ta en telefon så er allt ordnet! Ikke alle som er så hyggelige! 🙂
E. Ånestad skrev på 13. november 2011:
DENNE SALVEN ER UUUUUTROLIG BRA!!!
kirsti skrev på 2. november 2011:
salven er kjempebra
Kjell skrev på 4. oktober 2011:
Har slitt med kløe i fålet, hvorpå svigermor anbefalte denne salven. Hadde sin effekt kan man si. Det er "utrolig"!
oddny kvalvik skrev på 1. oktober 2011:
Dette er en salve som er å anbefale ,jeg har anbefalt denne til mange av mine venner og fått så mange tilbakemeldinger om at de fornøyd.Det som er veldig bra at den kan brukes inne i munnen ved sår blemmer der...Anbefales!!
Ingebjørg skrev på 22. september 2011:
Ønket å prøve ut salven på eksem jeg hadde inni ene hånda på noen fingrer. Wow! For en virkning den hadde. Utslettet ble nesten borte samtidig.Jeg kan anbefale denne på det varmeste.
ANNE LIV skrev på 2. september 2011:
KLØDDE SÅ GRUSOMT HADDE IKKE MERE IGJEN AV MIN EURAX SOM JEG BRUKER PÅ KLØE OG TOK PÅ UTROLIG OG KLØEN FORSVANT UMIDDELBART .DENNE SALVEN ER UTROLIG ANBEFALER DEN TIL ALLE.
Bente skrev på 27. august 2011:
Hei.Ja, denne ER utrolig ! Smurte på fotvortene til min datter,og etter 5 dager forsvant de, og som fotterapeut er jeg imponert. Fotvorter er jo et virus. Har også prøvd den mot fotsopp og den er UTROLIG !Den er også super mot kviser. Jeg kommer til å forsøke meg fram videre.
Aina Soli skrev på 23. august 2011:
Vi har begynt å bruke Utroligsalven i våre massasjer. God å jobbe med, og hjelper virkelig på ømme muskler.Den er unik; og kan trygt anbefales til alle. Flott også til tørre/sprukne hender & føtter.
Terje skrev på 20. august 2011:
Vi bruker utroligsavlen mot insektstikk,kløe,sår,tørr hud munnsår, sår i munnen. Den fungerer meget bra. Tar den med over alt, og reklamerer for ovenfor familie og venner. Flere og flere tar den i bruk og er fornøyde
Olaug skrev på 4. august 2011:
Hei ! Har brukt salven i 3 dager mot kviser. Har overproduksjon av talg og uren hud. Nå i dag kom "skitten nærmest ut av seg selv" Ser ellers ikke ut når jeg forsøker å trykke ut.....i dag vaqr der ingen røde og stygge flekker.
Solfrid Røyseth skrev på 4. august 2011:
Hei!Utrolig er det rette navnet på denne salven.Jeg har vært plaget av skorper av skjellignende hud fra hælen og oppetter leggen,Etter første smøring med salven gikk det ikke mere enn 2 timer før ,jeg kunne neglene å skrape vekk alt sammen.Smøre meg hver kveld og har ikke hatt noe antydning til tilbakeslag.
Ingvild skrev på 3. august 2011:
Jeg er firebarnsmor, og alle barna fikk vannkopper i sommerferien. Jeg gikk etterhvert fri for hvitvask som er mest vanlig å bruke. Kom på at jeg hadde stående en krukke med utroligsalve som jeg kjøpte på helsesøsterkongressen i Svolvær i fjor. Ungene syntes den var kjempegod! Lindret kløen og lukta deilig. Nå som jeg har fått testa den ut,kommer jeg nok til å anbefale den på helsestasjonen ved behov.
ÅRJ skrev på 3. august 2011:
Mannen min har psoriasis og har prøvd mange salver, også cortison, som gjør huden veldig skjør.Nå brukes han bare Utrolig salven og har aldri vært bedre enn nå. Den gjør at skjell-laget blir borte.Vi er veldig fornøyde og anbefaler den på det varmeste.
ida gåsland skrev på 13. juli 2011:
Jeg fikk en liten boks med UTROLIG av svigermor for min sønn hadde atopisk eksem, den tok det med en gang. Så har Jeg brukt den til Myggstikk,brannsår,sår rompe,tannkløe,vorte og øme muskler. Den er fantastisk, det er som å ha et apotek på boks. Er UTROLIG fornøyd. Så nå har Jeg kjøpt meg en stor boks. Anbefaler på det sterkeste. Løp og kjøp.