Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
73 innlegg.
Anne-Lise Aas skrev 1. juni 2020
Jeg klarer meg ikke uten, har en boks i nesten alle rom. Den brukes til alt fra insektsstikk til munnsår. Bruker den på eksem og til å smøre på kløe i huden.
Charlotte skrev 1. juni 2020
Utrolig salven har blitt brukt til betente kviser, vonde håndledd, munnsår, (heller denne salven enn zovirax til herpes munnsår), insektstikk, og stive muskler, og hvis noen har blitt solbrent/hud som klør, og fungerer helt utmerket. Den er uunnværlig for oss, en familie på fire! Helt utrolig rett og slett.
Brith Svendsen Mjølsnes skrev 1. juni 2020
Jeg har alltid en boks med meg. Enten det er på jobb eller reise. Den brukes på tørre hender, munnsår, solbrenthet, insektstikk, brannsår og kløe.
Mats skrev 21. november 2019
Brukt utallige reseptbelagte kremer mot kløe og eksem til guttungen her i huset ,uten noe skikkelig effekt. Etter 1 uke bruk av utrolig salven påsmurt 2 ganger daglig er så og si alle eksem vekk og ingen kløe. Bruker også denne selv mot munnsår , funker rett og slett helt UTROLIG
Anita skrev 4. juli 2019
Brukes på munnsår, lett forbrenning (2 grads) hjalp veldig, sår på legg etter langline til hunden som skar seg inn og det blir bra, hund som har sår på leppe blir borte, på stikk.
Reidun hoff skrev 19. februar 2019
Er enig i alt-Men også» utrolig» fin inni munnen til munnsår Barnebarnet mitt med CP var helt avhengig av denne (døde 17 år gammel). Reidun fra Verket i Hurum
Synne skrev 28. september 2018
Fikk Utrolig-salven av min søster i sommer og er helt sjokkert. Makan til effekt! Munnsår forsvinner over natten. Og ikke minst KVISER: De blir bare borte, og jeg har vært plaget. Føler meg trygg for ALT med denne salven. Anbefales på det sterkeste.
Edith Tømmervåg skrev 30. juli 2018
Veldig bra virkning på munnsår, kløe og innsektsbitt. Var skeptisk til salvens virkning til å begynne med, men er nå overbevist tilhenger. Mine voksne barn er også blitt overbevist om salvens fortreffelighet
Pia skrev 30. juli 2018
Kan virkelig anbefale utrolige salven til nesten alt! Den har jeg med meg uansett hvor jeg drar...og fungerer som en universal salve til det meste...myggstikk, solbrent, munnsår, sår eller tørr hud, utslett eller kløe...den er virkelig utrolig!! Å fåes i både stole og små krukker...
Toril Nybrott skrev 26. juli 2018
Jeg må stadig vekk bestille ny salve for jeg gir vekk til folk som trenger det. Brannsår,solbrenthet,myggestikk, gnagsår,munnsår...you name it!
Lise Tvete skrev 25. juli 2018
Fikk prøve salven av min svigerinne, Lill Kongsberg, på et kraftig munnsår, med god effekt. Så nå har jeg fått bestilt salven selv.
Karin skrev 20. juli 2018
Jeg bruker UTROLIG bl.a. på munnsår. Det lindrer straks, og sørger for mindre sår.
Elisabeth Husby skrev 17. juli 2018
Utroligsalven er uunværlig. Bruker den ved insektstikk, brannsår, munnsår både utvendig og innvendig.
Torill Lie Harborg skrev 17. juli 2018
Utroligsalven er et veldig bra produkt. Den bruker jeg på munnsår og brannsår. Flott på ømme muskler. Gleder meg til hælsalven.
Eli skrev 13. juli 2018
Hei alle foreldre.dette er produkter dere burde ha med på ferie.Hjelper på solforbrenning+munnsår +stikk.Anbefales på det varmeste
Rebekka Grov skrev 13. juli 2018
Fekk prøve salven på munnsår og solbrent leppe. Virka supert, og var bedre allerede dagen etter. Utrolig!
Ingebjørg skrev 9. juli 2018
Utrolig er alltid med! Insektsstikk, munnsår, solbrent, tørr hud tørre hender. En glimrende universalsalve.
Helga Johnsen skrev 30. juni 2018
Er blitt avhengig av denne salven. Super til munnsår, tørre hender, brannsår, etc. E et must å ha i heimen?
Kate Klemetsen skrev 25. juni 2018
Utroligsalven har jeg brukt i mange år, og er faktisk helt avhengig av den. Den fixer munnsår/herpes, sår ,hemorider, ja den er bare HELT utrolig 🙂 Har også Hælbalsamen som er utroligbgod for føttene 🙂 Har nå bestilt ansiktsprodukter. Så nå er jeg veldig spent på disse produktene 🙂
Oddvar Ringdal skrev 22. juni 2018
Flotte produkter! Utroligsalven til munnsår og hemorider og mye mer. Hælbalsam er også flott produkt.