Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
73 innlegg.
Mariann skrev 18. juni 2018
Utroligsalven er utrolig bra mot munnsår
Frøydis Kristiansen skrev 16. juni 2018
Er superallergisk mot alt som stikker og smører på straks, klør ikke i det hele tatt! Har også brukt den mot munnsår både utenpå og inni munnen, helt suveren. Må ha ny forsyning når jeg skal til Hellas i september. Takk - den lever opp til navnet 😉
Ingun Stormark skrev 16. juni 2018
En salve som virkelig bærer sitt navn med rette, den ER bare helt utrolig! Jeg har brukt den på kviser, munnsår, myggstikk, eksem og brannsår med stort hell. Uunnværlig for hele familien.
Anita Søyland skrev 15. juni 2018
Hei! Er kjempe fornøgd med Universalsalven! Bruker den til alt mulig! Myggstikk, soleksem, svie/ kløe i huden, munnsår osv osv. Alltid den første hjelperen jeg tenker på om noe skjer! " Problemet ble at den var så populære for alle i familien som fikk prøve, mot forskjellige plager, at krukka var tom før jeg visste ordet av det!! Endte med at alle ville ha sin krukke. bestilte 7 stk. !!! Da tikket det inn en melding fra firmaet........skal du ha 7 stk. , eller skrev du feil? Flott av firmaet å dobbeltsjekke! Det viser et trygt og seriøst firma! 🙂 🙂 🙂
Jasmina Korjenic skrev 10. juni 2018
Har brukt utroligsalven i flere år /ellers er stor skeptiker av meg selv/ på alle typer små sår på kroppen , kløe av insektbitt, utrolig stor effekt har den vist på munnsår, tørre lepper. Anbefaler virkelig å prøve du blir ikke skuffet.
Bjørg Karin Henriksen skrev 8. juni 2018
Fint produkt for kviser munnsår og andre skader
Maria skrev 5. juni 2018
Endelig funnet et produkt som hjelper mot munnsår! Perfekt til sprukne lepper og brent hud! Fungerer til alt!
Gro Steinkopf skrev 3. juni 2018
Har brukt Utrolig kremen deres i mange år til hele familien. Et utrolig ptodukt som kan brukes til det meste. Utslett, munnsår, stikk, betennelse i hals og masse annet! Klarer oss ikke uten! Har nå bestilt saltpipen og blir spennende å se hvordan den fungerer.
Tobias skrev 1. juni 2018
Utroligsalven må være den beste salven for alt. Hjelper mot kviser, munnsår, tørr hud og mye mer.
Anne Berit Stordalsvold skrev 23. mai 2018
Utroligsalven er en universalsalve som kan brukes til det meste. Munnsår, solforbrenning, tørre hudområder, insektsstikk. Ja, den fungerer bra på det meste.
Tanja skrev 22. mai 2018
Har brukt Utrolig-salven i mange år, og den er uunnværlig for hele familien. Smør den rett på huden man har fått brannsår, og brannsåret blir redusert betraktelig!! Har også kjempebra erfaring med å bruke den på soleksem, myggbitt og munnsår.
Vigdis S H skrev 10. mai 2018
Har brukt utroligsalven i flere år, må ha den!! Den står til navnet. Tørr hud,sprukne fingre, munnsår , JA alt. Så fornøyd!
Marit Gorseth skrev 9. mai 2018
Jeg har i alle år vært plaget med innvendige munnsår (herpes). I tillegg har jeg mye trøbbel med tennene. Utroligsalven er det ENESTE som hjelper, og jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten den. Har fremdeles de fleste tennene i behold, tross dårlige diagnoser. Bruker salven på alle andre vondter og sår også, senest på en betent tå. Etter bare 2 dager var den helt fin. Tusen takk, sier jeg
May-Siri Endal skrev 9. mai 2018
Utroligsalven er super på mange områder. Jeg bruker den på tørr hud, spesielt på vinteren, og nå trenger jeg ikke smøre meg så ofte. Super på insektstikk også, og på munnsår/tørre lepper.
Kamilla skrev 1. mai 2018
Smurte utrolig salven på en kveld hvor jeg merket jeg hadde fått ett munnsår. Morgen etter var det helt borte! Denne salven er fantastisk, klarer meg virkelig ikke uten
Bente skrev 29. april 2018
Har brukt Utrolig en god stund for munnsår, virker perfekt. Har utrolig salven over alt, på hytta (soveom og bad), hjemme på jobb, avhengig. Hælbalsamen er også perfekt. Nå skal jeg prøve Naturlig.
Marianne Gran skrev 25. april 2018
Utrolig salven er noe av det beste produkt jeg har prøvd, navnet passer . Bruker den som ansiktkrem også. Ellers er den bra som sårsalve i forbindelse med diare, munnsår otørre hender.
Britt Lisbeth Kolstad skrev 8. april 2018
Denne salven er Utrolig bra for munnsår, når man har brent seg på en kjele o.l og tørr hud. Har anbefalt denne til mange som har kjøpt den. UTROLIG salven. ??❤❤
Anne Landsem Bjerken skrev 7. april 2018
Hei Har brukt salven i lengre tid for munnsår. For noen uker siden brant jeg fingrene på et stekebrett. Automatisk holdt jeg fingrene under kaldt vann over lengre tid uten at smertene avtok. Kom etterhvert på Utroligsalven jeg hadde i veska. Og tro det eller ei: smertene ble borte med en gang og de antydede blemmene forsvant også
Laila Jøranli skrev 6. april 2018
Kan få munnsår hvis jeg utsettes for mye vær forandring eller stress. Etter jeg har begynnt å bruke Utrolig salven ved prikking, har det blitt borte etter ett par dager. Ikke fått utbrudd i det hele tatt. Bruker den også på nakken når jeg legger meg. Da slipper jeg å våkne opp helt stiv i nakken. Kan anbefales på det sterkeste ?