Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
73 innlegg.
Gro skrev 5. april 2018
Har brukt Utrolig lenge også gitt bort i gave, bruker den på eksem , munnsår, brannsår osv, derfor har jeg blitt fullstendig avhengig av Utrolig.
Eva Dahl skrev 1. april 2018
Etter flere års bruk har Utrolig-salven nærmest blitt uunnværlig. Den er utrolig effektiv på nesten alle slags småsår, rifter, blemmer, insektbitt osv. Utrolig nok fungerer den også på munnsår - både utvendig og innvendig! Anbefales!
Anna Marie Sporsheim skrev 31. mars 2018
Denne salven er så UTROLIG bra virker på såre føtter, vorter, munnsår og blemmer inni munn anbefaler den til alle jeg kjenner.
jeanhalv skrev 11. mars 2018
Jeg er avhengig av utroligsalven! Vi bruker den til brannsår/solbrent, alle typer småsår, kviser, munnsår, eksem, insektsstikk, tørr sprukken hud, hard hud på hælene, innvoksende negler...ja, vi prøver den på ALT! har alltid krukker stående på lager. Har også anbefalt den til familie og venner som også er helfrelst! Absolutt å anbefale
Karen skrev 28. februar 2018
Hei. Brukt Utrolig i over et år. Er veldig fornøyd. Bruker til d meste fra munnsår til føtter.... fint å smøre på rundt nesa og halsen v begynnende forkjølelse. Bruker på negler og tørt hud. Tannkjøttet. Kunne ha ramset opp mye. Anbefales. Gleder meg t å prøve Naturlig. Veldig fint m 15 ml -bokser. Fine å ha i veska og lomma.
iren.svenskerud skrev 28. februar 2018
Veldig fornøyd med salven. den kan brukes til alt. Sår,tørr hud. irritasjon. munnsår. så nå skal jeg forsøke hælbalsam.
jorid99 skrev 26. februar 2018
Takk for god service da jeg bestilte feil... Sendt ny ordre nå, og spent på salven, for munnsår og vonde ledd spesielt.
Ann-Mari Fossheim skrev 26. februar 2018
Har brukt Utrolig lenge og den er helt genial på det meste.Bruker den på pulsolosis (en form for psoriasis)munnsår,veldig fin på hælene,den kan brukest på det meste,tannkjøttet er den super å bruke når en har betennelse der,den har hjulpet meg mye
Evelyn kehus lind skrev 25. februar 2018
fikk et lite munnsår for et par uker siden..smurte utroligsalve på..Noen timer etter var det helt bra..Den er super å bruke på gommene til babyer som har kløe for tenner..??
Liv Barvik skrev 17. februar 2018
Hei. Jeg har nå brukt Utrolig kremen i over 10 år. Den har hjulpet meg hver dag ,og jeg har anbefalt den til mange. Den er fin på brannsår ,munnsår ,eksem . Jeg anbefaler den til folk med astma.Når du er tung i pusten ,smør den på brystet og ryggen .Ved bihule betennelse ,kan den smøres over nesevingene og i panna. Hvis man er plaget med soleksem om våren.vil det gå over med utrolig. Den kjøler ned huden og gjør den smidig. Jeg har brukt Utrolig ved allergi utslett på barn ,huden roet seg ned etter 2 .3 timer. Utrolig er bare helt super, jeg blir å bruke den så lenge jeg lever. Et rent fin produkt. Takk Utolig.
Synnøve Bruøygard skrev 10. februar 2018
Bestilt denne for 2.gang. Veldig fornøyd.Hjelper mot munnsår,eksem.
Kine Steenberg Revetal skrev 9. februar 2018
Datteren min plages ofte med munnsår og vet at denne salven virker. Mvh Kine
Reidun skrev 2. februar 2018
Jeg er så fornøyd med utrolig salven at den er bare helt utrolig. Fantastisk på munnsår, aldringsflekker,insektbitt ja til det meste...