Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1684 treff.
Inger Margrethe Schultze skrev på 2. desember 2014:
Utrolig er bare utrolig. Den er kjempefin . Kan trygt kjøpes.
Kristiane skrev på 17. november 2014:
Fikk soppinfeksjon under et av brystene. Smurte på utroligsalven. To dager etter var soppen borte. Hurra
Tove skrev på 13. november 2014:
Helt UTROLIG er bare helt utrolig.Har akkurat nå bestilt ny ,brukes til det meste.
Veronica skrev på 12. november 2014:
Når en salve heter "utrolig" , er det nok noen som tenker:ja særlig, sikkert bare lureri. Min mann hadde ikke troen på at denne salven var utrolig. Men det er den altså. Jeg har vært plaget med psoriasis i flere år. Spesielt har det vært ille på hendene, og det har vært vanskelig å bruke kortison siden huden da blir veldig tynn, og sprekker, da blir det fryktelig vondt. Nå smører jeg meg med utrolig salve et par ganger om dagen, og har ALDRI vært så bra før! Dette er et fantastisk produkt, eneste kremen jeg trenger.
NN skrev på 9. november 2014:
Har plagdes i flere år med negrodde stortånegler. Må tidvis bruke spange for å løfte neglene slik at de ikke gror ned på sidene. Jeg er begynt å smøre salven på neglsidene og holder neglene i sjakk. Sidene blir myke, og neglene gror ikke ned! Fantastisk god hjelp!
Maja skrev på 8. november 2014:
Oppdaget i sommer at jeg hadde fått neglesopp på stortå-neglen, så jeg søkte litt på nettet for å se hva som kunne hjelpe og det meste var veldig dyre kremer helst reseptbelagt eller piller. Da kom jeg til å tenke på utroligsalven, den skulle jo virke på alt. Jeg ville gi den et forsøk før jeg gikk til innkjøp av noen dyre kremer. Og jammen har den ikke tatt knekken på neglesoppen også!
BELIT VICTORIA KARLSEN skrev på 21. oktober 2014:
SUPER SALVE 😀 Hadde munnsår,og slitte hårtupper,hørte det skulle hjelpe..og det gjorde det til gangs Og ett stort +-den er VELDIG drøy i bruk <3 🙂
Arild skrev på 20. oktober 2014:
Jeg har hatt mye plager med eksem i ansiktet fra 17 års alderen. (Rundt nese og på kinn.) Har brukt forskjellige kortison kremer oppgjennom årene, og prød det meste av kremer.. (Nå er jeg 42 år). Tenkte jeg skulle gi utrolig-salven et forsøk. Eksem plagene ble kraftig forverret den første uken, men så ble det bedre. Har nå brukt salven i ca 2 mnd nå, og er veldig fornøyd. Trenger ikke kortison krem mer. Utrolig salven anbefales på det varmeste
Stine K.Vegsund skrev på 13. oktober 2014:
Min sønn på 3år var plaget med mollusker i flere måneder, og når de til slutt begynte å klø måtte jeg gjøre noe. Jeg hadde utoligsalven og tenkte at det skader da ikke å prøve. Den hjalp umiddelbart mot kløingen, og etter en uke var de tørket inn. Helt utrolig.
Marte skrev på 12. oktober 2014:
Utrolig salven er bare helt utrolig. Har brukt den på så og si alt og den funker! Endelig et produkt som funker. Vil også nevne at den er helt eksepsjonell og bruke til og smøre på gommene til små barn. Bruker denne på dattern min og det funker med EN gang. Elsker denne og kommer aldri til og bruke noe annet!!!!
Turid skrev på 11. oktober 2014:
Må bare få lov til å skryte av salven. Jeg har vært plaget av sviende tørrhet og rødhet rundt øynene i lengere tid. Jeg tok Utroligsalve på en bomullspinne og smurte forsiktig rundt begge øynene og etter kun en dag så var tørrheten og rødheten bort. Bare helt utrolig!
Eli Andersen skrev på 10. oktober 2014:
har i 4-5 år nå, slitt med aldersflekker i ansiktet. Etter 1,5 uke med Utroligsalven (som nattkrem) er disse betydelig redusert! Kjempeglad!
Johan Nordin skrev på 9. oktober 2014:
Meget virkningsfull salve! En av få salver som fungerer mot sterk kløe i ansiktet og på halsen. Den er i tillegg effektiv på sår. Anbefales!
Astrid Grimstad skrev på 9. oktober 2014:
Det er ikke lenge siden jeg mottok en "stor" forsendelse, men når alle som har prøvd og alle som vil prøve har fått sin del, ja så er jeg nesten tom for "UTROLIG". Vil ikke risikere å gå tom, derfor kommer her min nye bestilling. "UTROLIG" er utrolig god - bare prøv.
Anita skrev på 3. oktober 2014:
Salven er bra, men lukter veldig stramt (til min sønns store fortvilelse, han som har mye eksem). Dessverre hadde den null effekt på atopisk eksem hos mitt barn. Men på mitt eget øre-eksem var den effektiv! en rar kald følelse når den var smurt på i øret 🙂 Salven anbefales altså, men skulle ønske at lukten var en annen!
Kari Gunnerud skrev på 3. oktober 2014:
Denne salven burde finnes i alle hjem. Jeg har hatt sår i nesen som jeg har fått diverse resptbelagte salver for uten at det har blitt borte. Etter bare et par dager med Utrolig Universalsalve er sårene borte!!! Har også brukt den på andre sår og er bra på kort tid! Anbefales på det varmeste
Lisbet A. Lorgen skrev på 29. september 2014:
Jeg prøvde denne salven på mann min som har psoriasis. Dette var for 2 uker siden, og på en plass for å prøve. I dag spurte han etter den og ville smøres på resten av sårene han har. Når han spør(skeptiker) er dette en "grei" salve for han. Skulle ønske det fantes flytene til hodebunnen der han også har endel psoriasis. "Tommel opp!"
Judith, Sverige skrev på 28. september 2014:
Jeg kan ikke väre uten Utroligsalven i huset, må ha den meg meg over alt. Utrolig god mot all slags klöe og irritert hud. Det fine er at den kan brukes på alle törre slimhinner, i nesen, i munnenpå leppene og i underlivet. Jeg har nå brukt denne i 2-3 år og den er bedre enn cortizon.
Maiken Malz skrev på 28. september 2014:
Utrolig bra krem som alle bør ha i hus!!! Nå har jeg vært foruten den 1 uke og savner den sårt! Har akkurat bestilt ny i dag. Den hjelper mot utroig mye og er veldig effektiv. Det beste med den er at du kan bruke den på alle type hud problemer og at den virkelig hjelper!! Det er bare helt UTROLIG!
Britt Åstrøm skrev på 27. september 2014:
Etter at min mann hadde stråling på Radiumhospitalet var hann plaget med brannsår og tørr hud. Etter noen runder med Utroligsalven var både brannsår og kløe borte. Jeg har selv leddgikt og bruker den nesten daglig. Vi har brukt opp mange bokser her i huset. Den er bokstavelig talt Utrolig og kan brukes til alt.