Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1684 treff.
åse skrev på 21. september 2014:
Min mor på 92 har vært veldig plaget med vonde muskler og ledd på skuldrene, men etter noen få dagers bruk av Utrolig, har smertene avtatt betraktelig!
Odd skrev på 17. september 2014:
En utrolig salve hjelper på nesten alt vi har brukt den til, da kan man ikke forlange mer.Har brukt den til sår på leppe, myggestikk, og for andre irritasjoner på kroppen virker bra.
Heidi og Alf Jan skrev på 7. september 2014:
Vi har nå snart brukt opp en liten boks Utrolig. Den har dempa flekker, og vorter, samt nær tatt vekk en slag flekker/føflekker fra min manns ansikte....helt Utrolig, vi har bestilt den største nå...
Ruth Aarflot skrev på 7. september 2014:
Brukes til alt. Urene sår. Da jeg strikker mye, har jeg fått smerter i albuen. Noe som legen kaller golfarm, den er blitt veldig bra etter at jeg begynte med salven. Nesten helt symptomfri. Ansiktskren, leppekrem, tørre hender, eksem, myggstikk(demper kløe)brannsår o.s.v. Beste salven jeg noen gang har prøvd. Kommer alltid til å ha den i huset. Anbefales til alle.
Anfrid Theodorsen skrev på 4. september 2014:
Utroligsalven er mer effektiv mot tannkjøttbetennelse enn andre midler som fås kjøpt på apotek. Smurte på to ganger pr. dag, og vips var alt ubehag borte etter 3-4 dager. Forrige gang tok det flere uker med mye smerter da jeg brukte tannkrem/skyllemiddel beregnet til dette.
Torhild Johansen skrev på 4. september 2014:
Avhengi av Utroligsalven etter første bestilling. Utrolig på brannsår og sprukken hud.
Myrna Næss skrev på 4. september 2014:
En helt utrolig god salve , jeg har hatt såre hender , og når jeg bruker denne salven så blir sårene leget veldig fort og jeg får igjen myke hender , kan anbefale den på det varmeste , helt utrolig 🙂
Inger-Marie Ekeli skrev på 3. september 2014:
Utrolig salven er helt Utrolig til omtrent alt😄
Toril Wold skrev på 31. august 2014:
Hei! Gleder meg til og motta ny salve! Jeg har det man kaller "atrose" el. slitasjegikt i hender og fingre! Denne salven er helt fantastisk mot smerten!!! Prøv den dere som har samme problem 💗💗
Hege Berntsen skrev på 29. august 2014:
Utrolig salven har gjort underverker her i huset. For det første forsvinner moluskene til barna etter noen uker med smøring. Jeg ble mest overrasket da min sønn fikk brennkopper og jeg smurte på utrolig salven( i mangel på noe annet). De tørket inn etter kun to dager. Denne salven er verdt hver krone!
Vibeke skrev på 29. august 2014:
Denne ha hjelpet på min psoriasis. Bruker den og på min datters atopisk eksem:) Å ble stor i øyene da den og funket kjempegodt på brennkopper!:)
Ann Katrin skrev på 28. august 2014:
min samboer har en gjenstridig eksem på føttene og etter et par påsmøringer var den mye bedre og utroligsalven er det eneste som har fungert på dette. han har hadd eksemen siden han var 14 år.
Kari Brøndbo skrev på 28. august 2014:
Den har det rette navnet, kan brukes til allt.
Lill skrev på 27. august 2014:
Prøvde denne salven på en gjenstridig fotvorte, tok på en god "dæsj" og la et plaster over både morgen og kveld. Etter tre uker ga jeg opp, men den fjerde uka var vorta helt borte! Min datter hadde massevis av sjenerende kviser i panna som hun prøvde alt mulig på, uten effekt. Men da hun smurte på utroligsalven forsvant de på bare noen dager. Denne salven er rett og slett et MÅ-HA-PRODUKT! Den er t.o.m fantastisk mot tett nese.
Tove Helene Bråthen skrev på 26. august 2014:
Denne salven har vi brukt i flere år! den kan brukes til det meste!
Beathe kristin. skrev på 25. august 2014:
Jeg fikk to vepsestikk ett på lillefinger ett på overarmen.Smurte på salven og brått så var hevelsen og smerten borte.Så stekte jeg varm mat med fett og la på en papptallerken,den bøyde seg og keg fikk alt over fingrene.Skylla i kalt vann tørket og smurte på utroligsalven,helt borte.Den er helt UTROLIG.
Heidi skrev på 24. august 2014:
Jeg har prøvd alt av kremer og salver til min sønn. Han har eksem på hånden og det blir ikke bra. Han har til og med gått på tabletter fra lege men fikk ikke alt bort der heller. Så prøvde jeg utrolig og etter 2 dager var all eksemen borte. Bruker den bare morgen og kveld. Anbefaler den på det sterkeste .
Liven skrev på 22. august 2014:
Toppers salve bruker den ved insektsbitt,solbrent ol
Ingrid skrev på 21. august 2014:
Min svigermor kjøpte salven og den er faktisk helt utrolig. Hun er snart 94 år og har endel plager men etter hun kjøpte salven har mange ting blitt bedre. Smerter i ledd, kløe, sår som er vanskelig å få til å gro m.m. Takk må jeg bare si.
Signe skrev på 21. august 2014:
Veldig fornøyd! Bruker salven til "alt mulig". Bestiller nå også 2 x 15 ml for å introdusere til venninner!