Vinneren av juni-konkurransen har blitt kontaktet. 

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1680 treff.
Kjell B. skrev 9. august 2014:
Utrolig bra ! Ypperlig til behandling bl.a. av kløe i legg og ankel, forårsaket av dårlig blodomløp.
Ann Kristin Lillevik skrev 2. august 2014:
Har hatt et psoriasis sår på benet i flere år (stresspsoriasis) - har forsøkt alt av kremer og salver. Trodde ikke noe hjalp før jeg fikk utroligsalven i posten for 3 dager siden. Jeg klør ikke og såret er for første gang helt skorpefritt. Har smurt meg 3 ganger om dagen. Tusen takk:-)
berith skrev 31. juli 2014:
Har psoriasis på deler av kroppen, mest på bein og armer. Dette klør noe helt infernalsk om nettene og jeg har klort meg til blods mange ganger. Men vips så dukket det opp en universal salve på badet mitt. Lykke ! det er slutt på nattekløen og huden min er mye bedre.
Åse Marie skrev 30. juli 2014:
Denne salven er fantastisk. Jeg er superallergisk mot moskitos og har prøvd mye, men denne salven fikk jeg av min datter da vi skulle til syden og det var bare helt utrolig hvor godt den virket.
Torhill skrev 27. juli 2014:
Jeg elsker denne salven.Har brukt den på brannsår,myggestikk,vond skulder og på piggmentflekker.Den er bare helt ''Utrolig''Anbefales på det sterkeste.Løp å kjøp.!!
Solveig Strandbakken skrev 25. juli 2014:
Sommertid med bare bein i sko. Jeg hadde vannblemmer og store åpene gnagesår. Smurte på UTROLIGSALVE og vips så blir alt mye bedre.
veronika skrev 22. juli 2014:
Helt fantastisk!!! Min samboer har psoriasis å ingen kremer eller noe har fungert, helt fram til han begynte med utrolig kremen. Bare etter 2 dagers bruk var flere sår borte. Den er helt super! Over all forventning. Kjempe fornøyd. Kan trygt anbefale den videre!
Bente skrev 22. juli 2014:
Har hatt psoreasis siden jeg var 17 år,og bruker cellegift på 14,året. Dette funker bra,men ikke bra nok. Prøvde Utrolig på albuene,og merket bedring etter få dager. Kan anbefales .)
Arnhild Marken skrev 20. juli 2014:
jeg har prøvd denne salven den virker mot alt.Jeg har vært plaget med vondt i knea nå greier jeg å bøye meg .Jeg bruker den som natt krem nakken min er mye mye bedre.Jeg har blitt ett nytt menneske etter jeg begynte med den.jeg anbefaler den til alle som har en del plager...
Solveig Strandbaken skrev 19. juli 2014:
Fantastisk mot soleksem, solforbrenning og andre sommerplager ( mygg, klegg, brennmanet m.m. )Utroligsalven er et must i "sommerapoteket ".
Gunn K skrev 18. juli 2014:
Hei! Jeg anbefaler kremmen for myggstikk ! hjelper masse :))) Og for munnsår, det forsvant dagen etter jeg hadde smurt på 😀
Reni Albrechtsen skrev 13. juli 2014:
Jeg har brukt salven i 3 dager,å to store kviser er tørket bort 🙂 synes også jeg ser litt forandringer på pigmentflekkene jeg prøver å blekne,for ikke å snakke om myggbitt,fantastisk salve,den beste jeg har prøvd på laaang tid,anbefaler 🙂
bjørg mjeldheim skrev 12. juli 2014:
denne salven holder virkelig det den lover
inger skrev 11. juli 2014:
Fikk anbefalt utrolig salven av en kollega. Har etterhvert blitt avhengig av denne. Den hjelper utrolig mot eksem og kløe. Har blant annet vært plaget med eksem og sprukken hund på hender, dette er nå nesten borte.
Beathe Rostad skrev 3. juli 2014:
Fungerer "utrolig" bra på kløe. Uunnværlig .
Sonja skrev 2. juli 2014:
Fantastisk salve som jeg bruker til det meste. Bruker den som nattkrem, til eksem i ørene, hvis jeg er sår i munnen, ømme muskler etc. et must i ethvert hjem.
Marian skrev 1. juli 2014:
Jeg har brukt Utrolig salven på føtene før leggetid pga bivirkninger av cellegift, roer/hjelper utrolig for å få en god natts søvn.
Siw Irene Bakka skrev 1. juli 2014:
Denne salven er bare et "must". Hørt mye bra så tenkte denne måtte jeg prøve. Fikk den tidsnok til at den ble med til Tyrkia. Ikke til å unngå at man noen ganger blir solbrent. Smørte inn ungene om kveldene. Og meg selv 1 gang. Den lindret. Og neste dag var ingen rød. Etterhvert har jeg prøvd den på atopisk eksem..tørre lepper..hard hud under føtter...tørr hud oppå hender...gnagsår...gangsperr..myggstikk...og til sist på brennkopper. De er ubehahelige men min datter sa det klødde og svidde mindre. Salven luktet litt i starten men da hun kjente den lindret var hun fornøyd. Denne salven er uunnværelig. Jeg drar ikke på noen ferie lenger uten. Og anbefalt den til alle jeg kjenner...
ingunn paulsen. skrev 29. juni 2014:
Heia. Jeg hadde ei vorte på en finger som jeg har vært plaget med lenge. Smurte utrulig salven på noen ganger, og vorten forsvant helt. 🙂
Jorunn skrev 26. juni 2014:
Jeg kjøpte denne salven til min mann, som hadde en flekk som klødde på kinnet. Han smurte denne salven på og etter ca. 4 uker var den borte !!! Helt UTROLIG ! Denne kan anbefales.