Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1684 treff.
Marian skrev på 1. juli 2014:
Jeg har brukt Utrolig salven på føtene før leggetid pga bivirkninger av cellegift, roer/hjelper utrolig for å få en god natts søvn.
Siw Irene Bakka skrev på 1. juli 2014:
Denne salven er bare et "must". Hørt mye bra så tenkte denne måtte jeg prøve. Fikk den tidsnok til at den ble med til Tyrkia. Ikke til å unngå at man noen ganger blir solbrent. Smørte inn ungene om kveldene. Og meg selv 1 gang. Den lindret. Og neste dag var ingen rød. Etterhvert har jeg prøvd den på atopisk eksem..tørre lepper..hard hud under føtter...tørr hud oppå hender...gnagsår...gangsperr..myggstikk...og til sist på brennkopper. De er ubehahelige men min datter sa det klødde og svidde mindre. Salven luktet litt i starten men da hun kjente den lindret var hun fornøyd. Denne salven er uunnværelig. Jeg drar ikke på noen ferie lenger uten. Og anbefalt den til alle jeg kjenner...
ingunn paulsen. skrev på 29. juni 2014:
Heia. Jeg hadde ei vorte på en finger som jeg har vært plaget med lenge. Smurte utrulig salven på noen ganger, og vorten forsvant helt. 🙂
Jorunn skrev på 26. juni 2014:
Jeg kjøpte denne salven til min mann, som hadde en flekk som klødde på kinnet. Han smurte denne salven på og etter ca. 4 uker var den borte !!! Helt UTROLIG ! Denne kan anbefales.
Karina skrev på 26. juni 2014:
Nå har jeg brukt Utroligsalven på både meg selv og min sønn på 3år. Å jeg må si at den er helt fantastisk 🙂 Sønnen min har hatt nuppete hud på armer å ben, å det er MYE bedre nå enn før vi begynte med salven. Den er også veldig bra på tørre hender å lepper. Jeg har også smurt min sønn på brystet med denne når han har vært veldig forkjølet, å det har åpent opp luftveiene 🙂 Så nå må jeg bestille inn mer! 🙂
Anita Bjorøy skrev på 25. juni 2014:
Vi har brukt salven hele familien til alt mulig,og må si at det er helt utrolig hvor godt den virker,på munnsår,på lette forbrenninger og sår nese osv osv. Dette er det beste produktet jeg har kjøpt som virkelig holder det som blir lovet, og jeg har fått både venner og kollegaer i tillegg til familien til å bruke salven:))
ingunn skrev på 22. juni 2014:
Har brukt utrolig salven, er nå desverre tom. Skulle gjerne skrevet noe spesielt hva jeg bruker den til, men det er vanskelig. For den er utrolig jeg bruker den som nattkrem, på mannen psoriasis, på sår, annen eksem er det noe så prøver jeg utrolig salven, ogdet funker de fleste gangene. Er veldig glad i utrolig salven 🙂
Bente Ekmo skrev på 22. juni 2014:
Brukte salven på et stygt brannsår på hånden, ikke antydning til arr etterpå (aldersflekkene på hånden forsvant også)
Mina skrev på 18. juni 2014:
Fungerer kjempe fint på sår barnehud.En dag, så er det borte! 🙂
Renate skrev på 18. juni 2014:
Min datter fikk slike molusker. De ble borte etter et par gangers smøring. Helt utrolig.. 🙂
Frid-Torill Ottardatter Rosenvinge skrev på 18. juni 2014:
Jeg må bare fortelle noe utrolig. Jeg hadde fått et stort område med mørke pigmentforandringer etter sår på leggen. Legene sa at den fargen ville jeg ha permanent på leggen. Etter at jeg begynte med Utrolig universalsalven er huden blitt mye lysere. Ingen forstår hvordan dette kunne skje. Er så glad. Og jeg hadde veldig hard hud på hælene og de er myke nå.
Bjørn, pensjonist skrev på 18. juni 2014:
Da er jeg på nytt, lens for Utroligsalven og det går ikke bra. Har derfor lagt inn en nybestilling i dag. Salven er fenomonal til lindring av kløe og sår hud. Anbefales !!!
Anne Lønne skrev på 8. juni 2014:
God erfaring med sjampo. Sluttet endelig å klø i hodebunnen og håret føles friskere og fyldigere.
NOOMI STRØMSBORG skrev på 6. juni 2014:
Anbefaler alle som har ansvar for idrettslag, fotball ,håndball eller andre idretter: Ha alltid Utroligsalven i førstehjelpsbagen. Prøv den som første utvei!
Ann-Mari skrev på 6. juni 2014:
Denne salven har hatt like god, om ikke bedre funksjon på min eksem som den salven jeg fikk på resept! Og Utrolig kan jeg bruke lengre enn den reseptbelagte. Er kjempefornøyd med dette produktet!
Fornøyd kunde skrev på 6. juni 2014:
Store plager ,på hud på og rundt øynene, forsvant etter kort tids bruk av Utroligsalven. Det var utrolig deilig etter å ha vært ut og inn hos diverse leger/hudleger i flere år, prøvd diverse kremer og endt opp med kortisonkrem som ikke hjalp stort. Fantastisk!
Marit skrev på 4. juni 2014:
Jeg kjøpte en krukke med denne salven for å prøve den ut.Det fikk jeg bruk for nå.Jeg blir lett solbrent pga veldig lys hud med lite pigmenter.Nå har jeg vært i syden,og en av de siste dagene ble jeg velsig solbrent på magen.Det gjorde så vondt,og huden kjentes for kort ut.Da jeg kom hjem kom jeg på at jeg hadde denne salven i skapet på badet.Og jeg kan bare si at UTROLIG er rette navnet 🙂 Det ble bedre allerede mens jeg smurte den på.Mannen min plages med en del kløe på armer og bein.Da han så hvor mye bedre jeg ble,smurte han seg også.Og den kvelden da vi la oss sa han at det var utrolig hvordan den salven tok bort kløen og lindret.UTROLIG ja 🙂
britt mary skrev på 29. mai 2014:
Helt *UTROLIG*den salven...har et brannsår som jeg behandler for tiden smører på 3ganger pr. dag, er nesten bra...ja den kan brukes på d meste, Ha en"utrolig" sommer 😉
Gerd skrev på 25. mai 2014:
Hjalp meg virkelig da jeg hadde helvetesild. Blemmene gikk ikke hull på, men tørket inn, og utbruddet varte ikke lenge i forhold til hva som er beskrevet om dette.
Eva Andersen skrev på 23. mai 2014:
Har brukt utrolig i mange år og det er en salve som kan brukes til d meste. Anbefaler alle å ha en boks i skapet 😃