Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1707 treff.
Mari Theigmann skrev på 2. juni 2020:
Utrolig er bare helt konge ved begynnende munnsår. Smøres på leppene om kvelden og ubehaget er vekk neste morgen 🙂
Ruth Hege skrev på 2. juni 2020:
Er super fornøyd med hælbalsamen og anbefaler den til alle jeg kjenner. Beste jeg noen gang har prøvd.
Anita skrev på 2. juni 2020:
Bruker Utroligsalve til alt. Munnsår, sår på fingrene etter strikking, nå i disse korona tider og såre hender har jeg brukt den der det er veldig tørt og sår, brannsår, myggstikk, på hundene , den hjelper til og med på hemoride.
Wenche skrev på 2. juni 2020:
Lever virkelig opp til navnet sitt! Brukes til "alt" av hele familien, både innvortes og utvortes 👍👍👍
Ann Søreng skrev på 1. juni 2020:
Vi har brukt salven mot myggstikk. Det slutter å klø umiddelbart etter påsmøring. Virker godt mot solbrenthet og tørr hud. Bruker salven året rundt på albuer, og holder huden myk. Anbefaler å ha salven i huset til enhver tid.
Marion Tveiten skrev på 1. juni 2020:
Utrolig fornøyd Bruker den hver dag på tørre partier og som ansikskrem😊
Ingrid kobbevik skrev på 1. juni 2020:
Har brukt utroligesalven i lang tid og får hjelp til det meste. Den bærer absolutt navnet sitt til rette..utrolig Bruker også hælbalsam og må gi den samme resultat. Nå skal mannen min,som har mye smerter og dårlig blodomløp i leggene, prøve leggbalsam og hjelper den like bra som de andre, ja da et det bare UTROLIG
Inger Sløgedal skrev på 1. juni 2020:
Beste salven jeg har hatt, bruker den på solforbrenning, vært borti brennesle, brannsår, tørre lepper, tørr hud og mye mer. Må ha den med over alt.
Torunn Ødegård skrev på 1. juni 2020:
Er blitt avhengig av utruligsalven, bruker den hver dag. Har ei krukke heime, ei på hytta og ei i handveska. Bruker den for kløe i ørene, utslett mm. Bruker forresten mange flere av deres artikler åsså.
Sonja Lovise Kvande skrev på 1. juni 2020:
Har brukt utroligsalven i mange år. Bruker den på tørre lepper,eneste salven jeg kan bruke alt annet jeg har prøvd får jeg munnsår av. Bruker den også på tørre hender og føtter,myggstikk og sår. Kan vel si at den kan brukes til absolutt alt. Har kronisk bihulebettenelse og får da ofte vondt i tennene,smører litt utrolig salve på tannkjøttet og gjett om det hjelper 😊
Greta Dalseg skrev på 1. juni 2020:
Jeg er så glad for denne salven og måtte bare anbefale den til min nabo som har eksem på hendene sine. Håper for henne at den hjelper henne.
Sheena Lee Hansen skrev på 1. juni 2020:
Utrolig salven er vi som familie veldig fornøyd med. Vi bruker den på sår som svir, brannsår og områder som klør. Min eldste datter brukte den på små blemmer hun fikk i munnen som var smertefulle, hvorpå salven virket lindrene. Jeg kan virkelig anbefale denne videre. 😍 Smil fra Sheena ❤
Ingrid skrev på 1. juni 2020:
Min datter plages med veldig tørre hender. Og spesielt i disse dager med handvask "100"ganger om dagen. Et par dager med Utrolig salven, og hendene er fine igjen.
Ellen Vaaga skrev på 1. juni 2020:
Utroligsalven kan brukes til alt; munnsår, blemmer inne i munnen, tørre lepper, tett nese, små sår og rifter i huden, soleksem osv. osv
Sissel Kråkstad skrev på 1. juni 2020:
Hei, hei er helt avhengig av utrolisalven, brukt den i mange år😍Er plaget med tørrhet i halsen og smører hver morgen i munn/gane og det hjelper 😊Ellers vruker jeg den til sår,myggstikk m.m. Må bare ha den😉Mvh Sissel.
Malin skrev på 1. juni 2020:
Utrolig salven er som navnet tilsier - helt utrolig! Den har reddet kløende soleksem, insektstikk og mygg! Smører den på umiddelbart og den lindrer med en gang! Bruker den også som nattmaske - den gir så god og silkemyk hud! Anbefales!
Lena Rødland skrev på 1. juni 2020:
Utroligsalven er alltid med på tur og hjelper mot alt fra myggstikk, såre lepper og solbrent hud. Har alltid en liten krukke i vesken!
Svein skrev på 1. juni 2020:
Veldig godt fornøyd. Ha en fin sommer ☺
Elisabeth Bjerke skrev på 1. juni 2020:
Jeg bruker både utroligsalven, naturligsalven, hælbalsam og leggbalsam. Jeg vet ikke hva det er med disse produktene - de er bare helt fantastiske !!! Mine tørre føtter har blitt til babyføtter, sår gror fortere og ømme muskler bedres i løpet av kort tid.
Berit Helene Norheim skrev på 1. juni 2020:
Fantastisk salve, bruker den til alt 😊 Har alltid med den lille krukken i vesken. Anbefales til de som ikke har prøvet denne.