Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1705 treff.
Irene skrev på 4. juni 2020:
Er veldig fornøyd ned Utrolig-salven. Har brukt den på insektstikk, solbrenthet, skrubbsår, såre romper og mye annet. Har den med hele tiden. Har også brukt den på psoriasis med veldig god effekt. Jeg kan ikke klare meg uten.
Vera Reitzel Bernhardsen skrev på 4. juni 2020:
Har lest alle innleggene - er enig i alle !Jeg bruker salven spesielt mot kløe i huden !
Hege skrev på 4. juni 2020:
Er første gang jeg prøver denne utroligsalva, har søvnapne og ligger med maske, fikk sår i nesa, hadde veldig problemer med det, prøvde Salva og vips så var, skorpe og sår borte bare på et par tre timer, noe av det råeste jeg har vært borti 😀 Kommer alltid til å ha denne Salva i hus, bil, campingvogna, og i lomma, Anbefaler denne Salva på det sterkeste 😀
Bente Tennøy Klaussen skrev på 4. juni 2020:
Jeg er utrolig godt fornøyd med Utroligsalven og har anbefalt den til mange! Jeg har brukt den på mine tørre hender og på tørre flekker i ansiktet.
Hanne Thorsberg skrev på 3. juni 2020:
Det mest fantastiske som har skjedd dette året. Min mann har fått bukt med sin atopiske eksem, takket være UTROLIG salven.Den virker mot alt. TUSEN TAKK FOR AT DERE FINNES.❤❤❤
Inger Johanne Kjøl skrev på 3. juni 2020:
Utroligsalven er fullstendig unik! Bruker den hver eneste dag! Kan ikke greie meg uten salven❤️
Kristin Tvervåg skrev på 3. juni 2020:
UTROLIG leverer og kan virkelig bære sitt navn med stolthet!! Jeg er en superfornøyd bruker og har vært det i mange år, anbefaler den alltid til andre når jeg hører om div plager. Er ellers UTROLIG fornøyd med andre produkter dere selger også :=)
Jan hansen skrev på 3. juni 2020:
Utrolig salven er kjempe bra mot sprukken hud på hendene og mot lett kløe
Jorid Smiseth skrev på 3. juni 2020:
Her brukes Utrolig til alt mulig!! Jeg har også kjøpt og gitt bort til salven til barn barnebarn og oldebarn og fått glade tilbakemeldinger av alle!!
Synnøva Barbo skrev på 3. juni 2020:
Anbefaler den til alle som kommer til meg❤️👍 kjempe god😎
Marit Kaldestad skrev på 3. juni 2020:
Fantastisk salve med mange bruksområde. Har kurert eksemutslett, og brukt den på insektsstikk og sår.
Solbjørg Strandli skrev på 3. juni 2020:
Denne svarer til navnet sitt Har den med meg i vesken Kjekt med flere størelser Anbefaler den til alle Lykke til Helt avhengig
Søss-Helen Pettersen skrev på 3. juni 2020:
Sånn...Nu har e Utruli nokk klart å bestelt me UTROLIG salva 👍🌞 Så mykje positivitet å skryt som den har fått, e d ju på tide att den kjæm heim t oss 😅👍
May C. Møller skrev på 3. juni 2020:
Jeg bruker utroligsalven da jeg har mye smerter i knærne. Den er også anvendelig på skrubbsår, og solbrenthet. Er bedre å anvende salver av naturlige ingredienser enn produkt med tilsetningsstoffer. Om den gnis godt inn i huden ved f eks brukt på vonde knær er den også drøy i bruk.
Elbjørg Einarsen skrev på 3. juni 2020:
Har brukt utrolig i flere år. Vet ikke noe den ikke hjelper mot. Har brukt den på sår i munnen i nesen ,såre romper ,Etter barnebarnet brant seg på brennesle. Veldig efektiv på det. Gikk en halv time så var blemmene borte. Kunne ha skrevet mye om denne salven. Men det får bli med dette. Anbefaler alle å ha en sånn salve. Jeg har den med over alt. Tørr ikke være fri for denne salven😊
Anne Elise Karlsen skrev på 2. juni 2020:
Er veldig plaget med munnsår ,denne salven holder det i sjakk.☺️
LIV ERTESVÅG skrev på 2. juni 2020:
Hei! Har funnet ut at den er veldig bra for harde og misfargete albuer. Har en genser som arget av., og var litt fortvilet, men med salven ble det mjukt og godt og kunne fjernes lett.
Anne-Lise Steen skrev på 2. juni 2020:
Min hund Elvis har slitt med sår i armhulene i mange år. Fått salve av veterinæren....men hjelper dårlig. Så prøvde jeg Utrolig-salven...og det gikk ikke lenge før det ble bedre...så nå holder det å smøre han en dag i uka...og sårene er nesten borte og han klør ikke på det lenger. Bruker det sjøl også...tannverk...ypperlig. og innsekt-stikk.(hovner opp så fælt og klør)..men da er det frem med salven. Rett og slett bra til det meste. Veldig fornøyd.
Mari Theigmann skrev på 2. juni 2020:
Utrolig er bare helt konge ved begynnende munnsår. Smøres på leppene om kvelden og ubehaget er vekk neste morgen 🙂
Ruth Hege skrev på 2. juni 2020:
Er super fornøyd med hælbalsamen og anbefaler den til alle jeg kjenner. Beste jeg noen gang har prøvd.