Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1705 entries.
Anne-Lise Aas skrev på 14. juni 2020:
Jeg bruker utrulig salve på det meste. Insektsbitt, tannverk, brannsår, kløe på huden, ja på alt. Klarer meg ikke uten.
Inger Lisbeth Jensen skrev på 11. juni 2020:
Må ha både Utrolig og Naturlig i huset.Bruker de hver dag.Til brannsår óg munnsår ,soriassis stive muskler .To utrolige bra salver.💕🌹💥
Vera Reitzel Bernhardsen skrev på 11. juni 2020:
Etter at jeg begynte med Utrolig-salven så har jeg erfart at den er uerstattelig ! Finnes ikke noe som kan erstatte den ! UTROLIG !
Astrid Holm Sund skrev på 11. juni 2020:
Må bare fortelle dere at dette er noe jeg bare MÅ HA,,Helt UTROLIG hva den kan brukes til....Smerter i ben,(urolige),sår i munnen,hodepine,på huden i ansiktet bruker jeg den også,(blir liksom friskere og renere),nakkesmerter,soleksem,lett solbrenthet,Ja den kan brukes til alt,er bare å teste ut...hadde blemmer inni munnen,plagdes i flere dager,heldigvis kom jeg på å prøve UTROLIG salven,etter EN dag,var blemmen borte...så prøv,dere som ikke har den ,dere vil ikke angre.❤️
Elisabeth Ersland skrev på 10. juni 2020:
Utroligsalven er blitt mitt faste apotek. Kjøpte den først for å bekjempe molusker, men blir brukt til tørr og sprukken hud, kviser, insektbitt, stive muskler og vorter. Når fotvorta eg har hatt i 30 år forsvann, var eg solgt 😀 Er blitt fast innslag under juletreet, og blir godt mottatt! Anbefales.
Lise skrev på 10. juni 2020:
Utrolig salve er utrolig, akkurat som navnet tilsier. Den kan brukes til det meste, brannsår (ble ikke arr), kløe, insektstikk, tørre lepper, munnsår, tørr hud og helt sikkert mye mer. Må alltid ha den i hus.
Ellen skrev på 10. juni 2020:
Her i huset brukes Utrolig på eksem, psoreasis, sår, kviser, stikk, munnsår med mer! Enormt bra!
Sissel Volden skrev på 10. juni 2020:
Utrolig salva står på stuabordet hele tia , den brukes t mye . Bruke den t ømme muskla myggstikk små sår ising i tennern og mye mere 🙂.
Turi Strand skrev på 10. juni 2020:
Bærer sitt navn med rette....bare en tilng å si; UTROLIG !!!
Vigdis Enger Myrvang skrev på 10. juni 2020:
Må bare si at denne salven er hva den heter. Helt UTROLIG.Bruker den på såre lepper, myggstikk,smerter, soleksem og til og med en liten vorte på hunden. En utvekst jeg selv fikk under øret og borte ble det. Må ha en i veska. 1 i båten og 1 hjemme.Anbefales på det sterkeste av meg. Veldig sjelden jeg anbefaler noe. Men denne er jeg trygg på.👍👍
Agnar Jensen-Båtsfjording skrev på 10. juni 2020:
En uunnværlig salve mot nesten hva som helst hudrelaterte plager også leppeherpes har jeg sett fjerning uten sår som legemidler gir. 100% virkning på det aller meste👍🌹👍
Olaug Smøttebråten skrev på 10. juni 2020:
Kan ikke unnvære salven må ha den med over alt den er bare helt UTROLIG til brannsår til kløe På tunga brant meg der smørte på på noen min så vips bra Til og med på vonde tenner (såre og ømme)
Heidi-Lill Wulff Lunde skrev på 8. juni 2020:
Fikk Utroligsalven i forrige uke og har smurt begge bena og den lindret godt. Har hatt mye smerter særlig høyre ben helt opp til livet inkl. kramper. Kjenner litt fortsatt, men 80 % mindre enn på det sterkeste. Fortsetter å bruke Utr.salven. Krampene er også nesten borte. Tørrheten på bena er borte. Denne skal jeg kjøpe mer av..
Line Lindekleiv skrev på 7. juni 2020:
Denne salven er jeg helt avhengig av. Har psoriasis, har prøvd utallige før, men ingen kan måles med denne.
Trude Kleven skrev på 7. juni 2020:
Utrolig salven må vi alltid ha i hus. Den er helt super på solbrent hus, stikk, tørre lepper, tørre hender, munnskold og masse mer.
Mette Vestvold skrev på 6. juni 2020:
Utrolig salven er faktisk utrolig. Er veldig plaget av senestrekk. Da er utrolig salven tingen. På insekt stikk er den også veldig effektiv.
Marita skrev på 5. juni 2020:
Trodde ikke på produktet, men måtte prøve og ikke angret siden! Smører på leppene når det begynner å brenne, brukes på forkjølelsessår i/ved nesen, brennkopper, tørr hud, tørre hæler - ja i det hele tatt. Finnes visst ikke begrensninger for hvor god denne er!
Tove klokkerud skrev på 5. juni 2020:
Jeg har sagt det før men det kan ikke gjentas for ofte ; denne salven er bare helt utrolig og jeg vil fremheve at på insektstikk og brannsår er den forbløffende bra, kløe og svie forsvinner veldig fort!
Oddrun Svenneby skrev på 4. juni 2020:
Utrolig lever opp til navnet sitt 👍Helt Utrolig må ha den i hus. Har brukt den i mange år 🤩
Inger Svendsen skrev på 4. juni 2020:
Utroligsalve er kjempefin hjelper på tørre områder på huden og på psoriasis på tærne. Demper kløen og huden blir mykere. Kan anbefales.