Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1707 treff.
Kirsti skrev på 3. mai 2014:
Jeg prøvde utrolig salven, jeg har hatt sopp i snart 1 år, da jeg prøvde det fumket det kjempe bra! jeg er utrolig fornøyd. tusentakk!
irene skrev på 1. mai 2014:
Utroligsalven er gull verdt på såre gommer ved tannfrembrudd! Før vi fikk salven i hus sleit vi med at minstejenta ikke klarte å falle til ro i senga, hun var veldig urolig og gråt med fingrene godt plassert inni munnen. Første gangen vi prøvde utroligsalven var første gang hun sov hele natta uten å våkne! Veldig fornøyd 🙂
Birgit Lislien skrev på 1. mai 2014:
Så reklamen av kremen Utrolig på Face Book og leste flere av kommentarene. Så jeg tenkte: dette bare MÅ prøves. Som tenkt så gjort, tok kun 3-4 dager , så lå den i postkassen. Jeg hadde, ja som Dere leser hadde vorte på en finger. Etter bruk av salve/kremen i et par dager, kunne jeg "fjerne" flere røtter. Tok pause noen dager. Så "pånn" igjen. Nok et par dager og NÅ: helt borte!!!! Bare helt fantastisk!!!! Det blir nesten så du tror det ikke før du får se det! Kjempefornøyd!!! Takk og takk
Linda Marie skrev på 29. april 2014:
Har hatt utrolig-salven nesten en uke nå, og smurt den på barnas molusker, morgen og kveld. Nå tørker de ut og faller av en etter en 🙂 jeg er imponert og veldig fornøyd med dette produktet. Har selv hatt betente hårsekker i lyskeområde, og smurte på salven der også. Mye bedre blitt! Har også smurt det på loppe-bitt , samme virkning der. Takk for denne salven. Skal alltid ha den i skapet!
Lisbeth skrev på 21. april 2014:
Jeg fikk en liten krukke med Utroligsalven av min mormor, siden jeg sliter mye med tørre lepper, hender og føtter.Jeg var smått skeptisk, men det varte ikke lenge 🙂 Veldig drøy i bruk for jeg hadde den ganske så lenge, så nå har jeg bestilt 50ml + 15ml slik at jeg kan ha en i veska også. Har samtidig bestilt Hælbalsam som jeg er veldig spent på å teste ut!
Siv Bjørkestrand skrev på 18. april 2014:
Ungene klør ofte i huden og då e kremen uunnværlig. Dennis har noen nupper på knærne som eg plutselig kom på å prøve kremen på og etter en gang var de blitt kraftig redusert... Så denne må vi bestille på nytt..
Kristin Sjöberg skrev på 16. april 2014:
Grattis med supersalva!! er utdanna aromaterapaut i Sverige og lager mye salver sjelv..bivox och kokkosbas..men bor siden 27 år i Sverige så på siste ferie i Trondhem hadde min mor den .. problem med sopp å blemmer i munnen pga medesin men tok den på forslag i munnen da ei tann var vond..3 dager nesten helt symmtomfri... makan...grattis till er kram fra Kristin Sjöberg <3.
Oddrun skrev på 14. april 2014:
Utrolig Salven er helt fantastisk kan brukes til alt 🙂
Siv Spjelkavik skrev på 11. april 2014:
Hei.Min datter på snart 3 år har vært plaget med Molusker på hele kroppen i et års tid. Jeg kom over en artikkel om Utrolig salven og tenkte at jeg skulle prøve den da vi har vært litt fortvilet over at vi ikke har visst hvordan vi skulle bli kvitt disse. Hos fastlegen fikk vi bare beskjed om det ikke var noe og gjøre med, det ville forsvinne av seg selv innen 1 år eller 2. Har nå brukt kremen en mnd tid morgen og kveld, og det er nå bare små røde prikker igjen som er på vei til og forsvinne.. Tusen takk.. Utolig bra, kommer til og anbefale denne kremen videre til andre:-)
Else Rønning skrev på 11. april 2014:
En helt utrolig salve som kan brukes til alt, har brukt den i flere år og den er med over alt hvor jeg ferdes. Anbefales på det varmeste.....
elisabeth skrev på 9. april 2014:
Utrolisalva e et musst å ha:) bruker den til alt, som tannverk, har bytta ut kortisonsalva for lenge sia med utrolisalva til mi datter med atopisk eksem, bruke den til brannsår, solbrent, smøre i gomman til beibien, såre brystvorte med blødende sår i starten av amminga, til myggstikk og annen kløe, tørr hud, kvise, brennkoppa, forkjølelsessår, tett nese, brukte den til gutten når hann hadde munn-hånd-fotsyka, munnsår, strekkmerkan mine e bleika helt med den. finnes ingen begrensninge til kor mann kan bruke den. Bruke den å til stive og ømme muskler:)
Kristin Tømmervåg skrev på 3. april 2014:
Har brukt salven til alt , og har den alltid med meg når jeg er på reise ! Super mot allslags kløe . Har vært plaget med herpes munnsår, de er forferdelig vonde , smurte på salven fra første dag jeg merket at munnsåret var på vei , det lindret voldsomt og munnsåret forsvant etter et par dager ! Helt utrolig !!
Christopher Stensaker skrev på 2. april 2014:
Var skeptisk til å bruke denne salven i munnen på tannpine, men UTROLIGSALVEN fungerte utmerket.
Gustaf Falk-Svensen skrev på 31. mars 2014:
Salven hjelper mot alt, fra hodebunn til føttene.Bare HELT UTROLIG ! Ingen registrerte bivirkninger !
Anny Ulstein skrev på 30. mars 2014:
Salven er som navnet tilsier, jeg har kjøpt mange krukker, den er drøy, og den hjelper for det meste, så er den fri for Parabener, noe jeg er veldig obs. på
May Berg skrev på 16. mars 2014:
Har hatt kronisk bihulebetennelse i mange år.Brukt mye nese spray med og uten kortison.Smurte litt inn i nesen..kjente straks bedring.Hjalp også for hemorider..Må snart ha ny!!!
Sigrid Holmer skrev på 12. mars 2014:
Denne salven har sitt rette navn UTROLIG,mer behøver vel ikke sies!
Åse Korsmo skrev på 12. mars 2014:
Denne salven anbefaler jeg på det sterkeste .Jeg drar ikke et sted uten denne.Tror ikke det er et sår den ikke reparerer..Jeg må snart bestille fler. Lurt og kjøpe slik at du får også med den lille boksen,kjempefin og ha i lommen..denne må prøves .
Aase Robertstad skrev på 11. mars 2014:
Salven er virkelig utrolig god
grete skrev på 11. mars 2014:
Har nettopp bestilt ny ladning. Virker kjempegodt på herpesmunnsår, kviser og sopp i underlivet, samt på det meste av sår, stikk, arr, brannsår og tørr hud.