Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1707 treff.
Anette A.Karlsen skrev på 11. mars 2014:
Denne var det eneste som funker på Selmas såre rumpe , og vi hadde virkelig prøvd alt. Nå bruker vi den til alt, sår, tørrhet, ansiktsrens til oss voksne og ved tennfrembrudd på vesla. Nå er jeg også forhandler for denne salven på min nettside : www.naturligbarndom.no . Stolt over å ha dette produktet i mitt utvalg 🙂
Arlene K Skogås skrev på 9. mars 2014:
Fant denne salven ved en tilfeldighet, da jeg lette etter salve til atopisk eksem. Når min datter (21)spør etter mer salve, ja da er dette et under i seg selv. Prøver selv salven til alt som dukker opp-Kjempefornøyd.
Aasland skrev på 4. mars 2014:
Fikk denne anbefalt av min fotterapeut
Heidi skrev på 2. mars 2014:
Har oppdaget Utrolig salven og er veldig fornøyd med den. Bruker den på rifter og små-sår og de gror veldig fort. Og på ømme muskler.Er veldig fornøyd med produktet !!
Bjørn....pensjonist. skrev på 19. februar 2014:
Bruker salven til det meste og har funnet ut at jeg ikke kan gå lens, derfor har jeg bestilt en ny "ladning" nå. Utrolig, sammen med gasbind og en rull hefteplast, er den eneste "førstehjelp" jeg har med meg på utenlandsreiser, funker alltid !
Mona skrev på 17. februar 2014:
Har brukt salven i flere år, på ømme muskler.overfladiske sår på hendene,tørr hud på /under føttene,helt helt fantastisk! Ramlet på isen tidligere i vinter,slo arm og fikk skikkelig vondt i musklaturen,ble smurt grundig med salven,og dagen etter var jeg nesten helt bra!:-)
M.J.M skrev på 3. februar 2014:
Etter et stygt fall på isen,hvor alt av muskler var forslått i tillegg en vond arm,så masserte jeg salven på ,og dagen etter var det faktisk bedre,helt fantastisk 🙂 Bruker den også hvis jeg har skåret meg, (småsår) gror superfort! Anbefales på det sterkeste ! Fantastisk produkt:-)I tillegg kom den i posten veldig raskt etter bestilling 🙂
Børge Skistad skrev på 3. februar 2014:
Salven har hjulpet oss med alt fra lindring/tilheling av 435 myggstikk , småsår / rifter / sprekker i hud , brannsår , lett eksem/psoriasis , arr etteroperasjon. Eksportert til Singapore. Vær ikke urolig- bruk UTROLIG - ha den alltid i din bolig ! Brit og Børge Skistad
anja skrev på 20. januar 2014:
Har plagdes med sprikker på hendene hver vinter. Etter flere forsøk med ulike kremer å salver uten resultat tenkte jeg å prøve denne utrulig salven også.. litt skeptisk men... kunne liksom ikke bli så mye verre heller..men etter 2 dager bare var jeg utrulig mye bedre. Helt utrulig!!!!! Virkelig rette navnet på denne salven. Anbefales virkelig!!!!!
Jenny Karin Moe skrev på 13. desember 2013:
Jeg har soriassis og bruker Utroligsalven hver dag. Den er kjempe fin og holder problemene mine i sjakk.
Erland Skas skrev på 14. november 2013:
Har brukt Utrolig salven i mange år, til alt mulig mellom himmel og jord, men mest til massasje. Kan anbefale den på det varmeste. En UTROLIG god salve
Sissel Tove Litzheim skrev på 12. november 2013:
Jeg har brukt Utroligsalven denne høsten og hatt hjelp for mange småplager. Tett nese, tørre lepper, sår hals og ømme muskler. Jeg har den med over alt og tror det bare er fantasien som kan sette grenser for hva man kan bruke den til.
Maylen skrev på 29. oktober 2013:
utrolig fornøyd. utrolig drøy:)
Torhill skrev på 26. oktober 2013:
Denne salven er bare helt ''utrolig'' Jeg har ofte litt plager emd den ene skulderen min å da smører jeg litt salve på og det hjelper.Jeg har brukt den på sår som verker,det hjelper,jeg har brukt den på brune pigmenflekker som man for etter å ha pasert midagshøyden.Det hjelper.Så den er ikke falig å bruke.Tror jeg brukte den på katten min åsså å så fremgang.Så den er Utrolig.Jeg går for den.Mannen min har brukt den mot vorter i ansiktet og den hjelper.Dette er ikke tull,dette er fakta.
Malin skrev på 11. oktober 2013:
Jag fick en burk av min syster. Du kan ha den till allt! Lite skeptiskt men provade. Den är super mot allt vi stött på, sår, sprickor, skorv. Ja, helt otrolig och kommer alltid att ha hemma. Rekomenderar den till alla jag känner, speciellt småbarns familjer. 1 salva och inte ett dussin olika.
9na skrev på 10. oktober 2013:
Plages med psoriasis ulike steder på kroppen, noe som medfører intens kløe. Har prøvd mange ulike kløstillende midler (reseptbelagte), men samtlige har gitt effekt bare for noen timer i slengen. Så jeg har hele tiden måtte smøre på nytt og på nytt og på nytt. Det har vært en evig kamp mot kløe. Men etter at jeg begynte å smøre med UTROLIGsalven, har jeg fått et nytt liv! Nå sover jeg natten gjennom uten å klø meg til blods i søvne! Nå har jeg ikke stygge, sviende og væskende sår lenger takket være UTROLIGsalven. Hallelujah!
anne tove holtan skrev på 28. september 2013:
hei denne salven er helt unik den er til hjelp mot veldig mye.må bare ha den i hus. veldig fornøyd et vert hjem burde ha en slik salve.
Hilde Skilbred skrev på 10. august 2013:
Hei 🙂 Jeg har brukt Utrolig nå ei stund og har brukt den på meg ,ungane og til og med hunden vår som har Allergi . Den er brukt både innvortes og utvendig bruk . Utrolig er bare Helt UTROLIG .Den er bare så Utrolig BRA 🙂 At den er virkelig å anbefales ..
Olav skrev på 6. august 2013:
Min kone og jeg kan anbefale "Utrolig"-salven. Vi har brukt den et par år mot kløe eller andre hudplager, og den er veldig fin. Behagelig i bruk, da den ikke "fetter" eller virker klisset. Service i forbindelse med forsendelse etc. (i vårt tilfelle til utlandet) er også helt forsteklasses.
Unni Lovise skrev på 4. august 2013:
Jeg fikk prøve denne salven av min mor, og den fikk kløen til å forsvinne da jeg har litt soleksem. Så denne salven må jeg ha i huset 🙂