Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1705 entries.
Gudrun skrev på 5. juli 2013:
Denne salven er perfekt på ømme muskler.
Maja skrev på 3. juli 2013:
Ikke til å tro! Bestilte salven i går og i dag lå den i postkassen!!Nå gleder jeg meg til å prøve den.
Bjørn G skrev på 2. juli 2013:
Denne salven er virkelig UTROLIG. Jeg er plaget med muskelsmerter i beina og dette produktet hjelper.
Cathrine skrev på 12. juni 2013:
Denne salven er virkelig utrolig, jeg hadde en hevelse i øregangen som gjorde veldig vondt i en mnd. Til slutt tok jeg denne salven på, og morgenen etter, hadde jeg ingen hevelse eller vondt lenger . Den funker også på kviser og strekkmerker. På barna sine såre stumper er den fin, og også faktisk på atopisk eksem. Superfornøyd!
Gunn skrev på 9. juni 2013:
Reiser aldri på ferie uten denne salven i bagasjen. Kløe etter insektstikk, som man ofte får på strender rundt omkring, forsvinner nesten med det samme. Fikk også noen små vonde nupper i tannkjøttet en gang. Smurte på utroligsalve, og vips ble nuppene borte.
Merethe skrev på 7. juni 2013:
Har Ulcerøs kolitt og salven hjelper meg hver dag. Har mindre plager der bak. Takker så mye for den utrolige. 😉
Liv-Randveig skrev på 24. mai 2013:
Hver vår er jeg plaget med loppestikk. Det klør så jeg nesten blir gal. Så kjøpte jeg en krukke "Utrolig" og ikke lenge etter jeg hadde smurt den inn, så var kløen borte,og jeg slapp å bli gal. Mot kløe er den super, eller Utrolig bra.
Trude skrev på 25. april 2013:
Etter et stygt fall fikk jeg brudd i ene overarmen. Røntgen viste at bruddet har grodd fint, men jeg fikk en kraftig inflammasjon i skulder/overarm. Ble av lege advart mot frozen shoulder. Har prøvd betennelsesdempende medisin men det hjalp så lenge jeg tok medisin. I ca. 4 -5 uker etter medisinkuren har jeg smurt skulder/arm med Utrolig salven hver morgen og kveld. Av og til også på dagtid. Kjente bedring etter første påsmøring. Nå er arm og skuldre nesten helt bra. Tipper jeg er kurert i løpet av noen uker til. Det er salven sin det! Har også vært plaget med nummenhet i fingrene på samme armen og under ene foten. . Dette kjennes spesielt på natta. Smører inn hånd og fot hver kveld før leggetid, og visp, plagene blitt borte.
Hilde Skilbred skrev på 23. april 2013:
UTROLIG kan brukes til Alt og Da mener jeg ALT 🙂 . Den er helt UTROLIG,har aldri vært utenfor å ha en så God Salve til alt Mulig . Kan anbefale den på det Varmeste 😀
Svanhild Dalberg skrev på 22. april 2013:
Hei.Jeg har en hudsykdom som heter Lichen ruber planus. Den gir kløende utslett på håndledd og ankler. Jeg bruker sterke kortisonsalver for den verste kløen, men etter at jeg startet med "Utolig" salven trenger jeg ikke bruke så mye kortison. Men jeg må smøre litt tykkere på en kortison.Har akkurat bestillt mer.
Oda R skrev på 17. april 2013:
Jeg har i over ett år slitt med eksem rundt munnen. Dette har til tider sett forferdelig ut, og min redning har vært Dermovat, en sterkt steroid krem som fåes på resept. De siste ukene har ikke kortisonkremen fungert noe særlig, men farfar hadde redningen for meg. Han hadde fått noe i posten som han hadde hatt liggende i et års tid og ikke hadde bruk for. Utroligkremen hjalp meg så fort jeg smurte den på, og jeg er fullstendig avhengig. Det aller beste er at den kun inneholder naturlige ingredienser 😉
Marianne Pettersen skrev på 16. april 2013:
Hei.Jeg er en dame som har Sjøgrens syndrom. Det medfører tørre slimhinner i munnen og sår tunge. Prøvde alt av sugetbl og sprayer uten noe godt resultat, før jeg ble tipset om utroligsalven. Nå legger jeg en kladd salve i munnen ved behov og jeg kan spise og drikke omtrent det jeg vil. Den virker utrolig bra!! Tusen takk til utroligsalven, den har hjulpet meg til en bedre hverdag. M.v.h. Marianne Pettersen
Malin skrev på 12. april 2013:
När jag väntade våran dotter så fick vi en liten burk med Otrolig, den kan användas till allt sa hon. Lite skeptisk var man allt, men det var värt att prova. Funkar de så funkar de... Men otroligt, det funkar!! Vi har de till allt, eksem, röd rumpa, bränner sig mm. Den är värt var enda krona!!
atle skrev på 1. april 2013:
Denne salven er helt topp, UTROLIG.Jeg fikk bedre dager fra mine smerter etter en testikkel betennelse.Har prøvd slt til jeg kom over utrolig" salven.Bare et lite tips til andre.Så prøv,.ny salve er på tur.
Eileen skrev på 7. mars 2013:
Det kunne ikke vært ett bedre navn for denne er utrolig. Var på ferie og fikk forbrenning i panna,og fikk blemmer. Så brukte jeg utrolig salven og fikk ny hud og ble helt fin igjen etter par dager.
Trond skrev på 10. februar 2013:
Jeg må bare si at denne salven er helt fantastisk !Jeg brukte den samme dag som forsendelsen kom, og dagen etter var min eksem fullstendig borte. Legen har brukt forskjellige reseptbelagte kremer og salver, men ingen av disse har hjulpet. Nå hjalp altså Utroligsalven meg på 1 døgn. Helt utrolig ! Den anbefales på det sterkeste !
kirsti erdvik skrev på 3. februar 2013:
Denne bruker vi til alt mulig. Et "must" Mannen min har eksem og har blitt mye bedre etter han begynte med denne.. I dag har jeg kurert munnsår med salven.
Kvinne 53. skrev på 31. januar 2013:
Forsøkt det meste på kløende eksem uten effekt- men denne hjalp !! Hjelper også på såre lepper, tørr vinterhud, hemorider, munnskold- best av alt- svir ikke. Resten av familien har samme erfaring- Må ha i huset.
Emmy skrev på 29. januar 2013:
Salven er bare helt fantastisk. Har vært plaget med at jeg blør fra tann-kjøttet. Etter å ha smurt med UTROLIG i 2-3 dager er tann-kjøttet ok. Plages også med Psoriasis, også der virker salven utmerket.
Tom skrev på 27. januar 2013:
Helt alvorlig den beste salven på markedet. Jeg har lenge brukt Utroli-salven til forskjellige småplager og den fungerer på alt. For to dager siden fikk jeg utvendige hemoroider som var skikkelig vonde. Etter først spyling med iskaldt vann fra dusjen og deretter et par tykke lag med Utrolig-salven 2-3 ganger, er smerten borte og hemoroidene er på vei bort! TAKK! <3