Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1707 treff.
Inger Marie Erklev skrev på 3. september 2020:
Utrolig og Naturlig salve er super for mine corona hender. Hvorfor var ikke den med på tv2 sin test skjønner jeg ikke.
Lise skrev på 24. august 2020:
Jeg har brukt utroligsalven i mange år, til alt. Lepper, insektstikk, eksem, kløe, fotsopp m.m. med godt resultat. Jeg ga bort salven i gave til to gutter på 13 og 19 år med uren hud i ansiktet. De hadde prøvd mye i flere år. Etter 14 dagers bruk (tynt lag hver kveld) så er det kun litt rødt igjen på huden og de er overlykkelige. Jeg var overbevist før, men nå ble jeg forskrekket over det raske, positive resultatet. Nå har jeg alltid en boks ekstra i veska.
Gunn Torild Gjeldnes skrev på 17. august 2020:
Navnet på salven sier det meste. Den kan brukes til alt på kroppen som trenger å smøres og behandles. UTROLIG, men sant!
Torhild Johansen skrev på 29. juli 2020:
Utrolig salven har jeg brukt i mange år, Nå har jeg universal salven også, Myggstikk på hytta, smurte på universal salven og kløen forsvant med en gang, Helt avhengig av disse salvene
Hege skrev på 29. juli 2020:
Min datter sier at med en gang hun får antydning til en kvise smører hun på Utrolig og dagen etter er den borte! Fantastisk på såre lepper, dessverre ingen bedring av soleksem. Hælbalsamen er fantastisk! Sliter med meget hard hud og store sprekker på hælene. Etter 3 dagers bruk har jeg nesten babyføtter.
Grete Linset Alfheim skrev på 20. juli 2020:
Navnet sier alt om produktet. Utrolig at et produkt kan brukes til så utrolig mye. Løp og kjøp❤️
Alf Hildrum skrev på 15. juli 2020:
Et fantastisk produkt har brukt mye av utrolige salven. Kan ikke være foruten, må ha den for hånda hele tiden.
Wenche Melgård skrev på 1. juli 2020:
Har hatt Utroligssalven i mange år, får ikke fullrost den. Kan brukes til alt fra sår til eksem, også fin til sårt tannkjøtt. Har en med overalt.
Anne-Brith Larsen Hansen skrev på 30. juni 2020:
Jeg kjøpte deres tilbud med 3 produkter, rens, gel og krem. I leveransen lå det en liten prøve på «Utolig salven». Jeg var spent på alle disse produktene og glede5 meg til og prøve de, etter og ha lest litt hva andre hadde av erfaringer. Jeg må bare gi tommel opp og «full pott med ros». Rens og kremer, bruker gel på kveld, og krem på dagtid, er noe av det bedre jeg har prøvd. Huden har blitt mye mykere og føles glatt og ren. Rett og slett en ny opplevelse av rens og krem produkter, de trekker inn og jobber innenfra. Jeg er imponert. Når det gjelder prøven på «Utrolig salven», er jeg like imponert over. Jeg har hatt sår bak øret pga at brillestangen min gnager meg. Jeg bruker briller med fargeskiftende progressive glass på sommer, de er mine solbriller/briller. Disse er uvant og bruke og gir irritasjon bak øret. Har prøvd sårsalver, sinksalve og sårvask uten at det har blitt bedre/borte. Har smurt på «Utrolig salven» 2-4 ganger, og nå er såret og det vonde borte. Det er nesten utrolig. I helgen brukte jeg noen sko, jeg ikke har brukt på en stund, og fikk sko-gnag/blemme på hælen. Tok på «Utrolig salven» og allerede dagen derpå var det mye bedre. Jeg er så glad for at jeg endelig har funnet så gode hud produkter som virker slik jeg ønsker, og viser resultater, takk. Disse kan jeg trygt anbefale. Mvh Anne-Brith i Sarpsborg
Anja K. Holand skrev på 29. juni 2020:
Jeg bruker Utroligsalven hver eneste dag, og er helt imponert! Hjelper på alt fra tørre lepper, sår hud, til og med flekker etter solskader. Seneste bruksområde er en hånd som verker - lindrer hånda også. Kort sagt helt utrolig!
Heidi skrev på 28. juni 2020:
Jeg må nødt til å ha utrolgsalven i hus. Den har hjulpet meg med alt fra brannsår, tannverk og forkjølelsessår. Den fungerer superbra på myggstikk også. Den er virkelig så utrulig som navnet tilsier. Takknemlig å gi bort i gaver også.
Else B skrev på 28. juni 2020:
Vi har brukt den i noen år nå og vi er så glad i den og bruker den på alt😘vi anbefaler mange å kjøpe den for den er bare helt Utrolig TIL ALT 👍 verdens beste er alt å si🥰
Lajla Kristin Holen skrev på 28. juni 2020:
Den salven heter UTROLIG og det stemmer ☀️ Bare helt UTROLIG BRA SALVE. Alle trenger den her i veska i sommer🌸
Liv Nordstad Snare skrev på 28. juni 2020:
Utroligsalven er helt fantastisk! effektiv mot munnsår, lindrer kløe ved insektsstikk, fin som grosalve ved skrubbsår og brannsår. Lindrer solbrenthet også! Har brukt salven i mange år, må bare ha den!!
Reidi Dybwad Grimsrud skrev på 28. juni 2020:
Er bare HELT UTROLIG!!!!!!!
Synøve Furulund skrev på 28. juni 2020:
Denne salven er det beste som er oppfunnet,har fått flere til å kjøpe den.Har brukt den i flere år,fungere på alt😊😊😊
Gry Johansen skrev på 28. juni 2020:
Fabelaktig allround produkt, brukt salven på lepper, tørre partier på albuene, myggstikk og brannsår. Hjelper til det meste, kan trygt anbefales videre.
Magda Nilsen skrev på 28. juni 2020:
Har kjøpt forskjellige produkter fra dere og er veldig fornøyd.Har også gitt bort i gave og vet at noen har kjøpt selv etterpå.Kan anbefales.
Kirsten Pettersen skrev på 28. juni 2020:
Utroligsalven helbreder ikke min psoriasis, men jeg ikke, i løpet av mange år, funnet noe som lindrer og mykgjør så bra.
Mariam Martirosyan skrev på 28. juni 2020:
Jeg begynnte med Naturlig salve for 2 mnd siden. Er såååå fornøyd. Hadde kviser og akne i ansiktet som jeg var veldig plaget av. Nå er jeg helt fritt for se. Tuseeen takk