Velkommen til vår gjestebok

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1518 treff.
Ine skrev på 14. juli 2019 kl. 19:11:
Fikk denne av mormoren min pga myggstikk. Har brukt den på alt mulig. Fornøyd bruker.
Anita skrev på 4. juli 2019 kl. 08:38:
Brukes på munnsår, lett forbrenning (2 grads) hjalp veldig, sår på legg etter langline til hunden som skar seg inn og det blir bra, hund som har sår på leppe blir borte, på stikk.
Kristin Berg skrev på 27. juni 2019 kl. 14:31:
Jeg var litt for ivrig/hardhendt med tanntråden en kveld, og tannkjøttet hovnet opp. Det gjorde vondt, og det gav seg ikke med det første. Smurte på med UTROLIG sakven, og hevelsen og smerten gav seg raskt!
Rakel Helen Andersen skrev på 9. juni 2019 kl. 11:01:
Har brukt Utroligsalva litt sånn til og fra i i flere år. Med godt resultat. Slitt med betennelse i hoftene i i mange år, kun kortisonsprøyter som har hjulpet på smertene. Etter siste runde kom smerter tilbake etter få uker. Måtte ty til smertestillende for å "overleve". Så prøvde jeg Utrolig en kveld. Sov omtrent hele natta. Smører meg bare av og til og klarer meg godt i forhold til smerter, både i hofter, skuldre, ved insektstikk mm. Ikke rart jeg både anbefaler og gir Utroligsalva i gave.
Ann-Mari Fossheim skrev på 7. juni 2019 kl. 14:10:
Kjøpte både Natulig og Utrolig salva,er avhenig av begge to.Natulig er kjæmpebra hvis d bruker den først og så Utrolig ettepå.Har bare godt å si om disse,de er UTROLIG😁👍
Ragnhild By skrev på 31. mai 2019 kl. 14:35:
Jeg er veldig fornøyd med Utrolig, den brukes til alt, brannsår, tørr hud, sprekker i huden på hendene,såre lepper, kløe osv osv...
Bethina skrev på 27. mai 2019 kl. 18:57:
Syns det er synd ingen negative erfaringer med produktet er nevnt eller blir godkjent,til feks å ligge ute på facebook,det er sykt dorlig reklame,prøvd den over lengre tid uten noe efekt,samme gjeldene flere jeg kjenner alle prøvd å skrive her &på facebook,ingen blir godkjente🙈 Lukter jo å forferdelig vondt:(
Harieth Larsen skrev på 24. mai 2019 kl. 14:43:
For ikke så lenge siden fikk jeg en ny forsendelse med utroligsalven som for øvrig er fantastisk. Men regningen har uteblitt.
Gro s. Saga skrev på 12. mai 2019 kl. 11:59:
Har brukt utrolig i flere år , når jeg fikk psoriasis under foten ble det første jeg tenkte på å bruke utrolig . Den holder foten myk i flere timer selv om jeg jo også må ha på sokker etter påsmøring.etter mye prøving med div. Salver har jeg følt at utrolig gjør den beste" jobben"
Margrethe Hansen skrev på 5. mai 2019 kl. 20:43:
Har brukt Utrolig salven til forskjellige plager.Senest i går smurte jeg Utrolig salve på skulderen min etter at jeg har vært en del plaget med kløe der.Hadde tidligere Helvetes ild på samme område og var redd for at jeg skulle få det til bake, men kjente lite til kløinga etter at jeg smurte på Utrolig salve.Er veldig fornøyd med produktet
Jan Upsahl skrev på 5. mai 2019 kl. 19:04:
Jeg har smørt den på såkalte gammelmanns føflekker ( store og mørke ). Etter 3-4 dager var disse så myke at jeg lett kunne skrape / plukke dem vekk, og huden var helt fin under. Sjekket først med hudlege om dette var noen farlige føflekker, og han sa at det var det ikke, men ufarlige gammelmanns. Litt feil benevnelse på dem, siden jeg bare er 56. 🙂 Mvh. Jan.
Meg skrev på 26. mars 2019 kl. 21:54:
Jeg har brukt Utrolig-salven på kviser, sår og psoriasis i ansiktet nå i godt over tre år. Kviser: litt salve på en påbegynnende kvise 1-2 ganger om dagen. Kvisene forsvinner på to-tre dager. Sår: salven lindrer irritasjon og rødhet rundt små sår meget effektivt. Psoriasis: kronisk tilstand, men salven lindrer kløe, reduserer rødhet og gir god fuktighet/forhindrer tørr hud og flassing pga høyt fettinnhold. 10/10 produkt, varmt anbefalt
Aida Tremblay skrev på 15. mars 2019 kl. 16:27:
I have read so many articles about the blogger lovers except this article is in fact a good post, keep it up.
Frank skrev på 7. mars 2019 kl. 16:51:
Skeptisk av natur, det er meg . Men etter å ha lest en del kommentarer så måtte vel noen av dem ha en god opplevelse. Jeg kjøpte og hva skal jeg si etter å ha fått boksen hjem. Jeg ville heller kalle den Helt Utrolig. Har kjøpt flere bokser for jeg er redd jeg skal gå tom. Fungerer på alt jeg har prøvd, ikke minst smerter osv.. Tør ikke åpne boksen å sette den i bilen for da skinner vel bil både innvendig og utvendig. Fantastisk produkt til kropp (og sjel).
Hilde Lillehaug Sørvik skrev på 3. mars 2019 kl. 17:50:
Hei. Jeg slet med ei fotvorye som ikke ble bedre med medisinsk behandling,tenkte da at jeg prøver utruligsalve,smurte på om kvelden,dekket til med bandasje. Dette holdt jeg på med i en uke og fotvorte forsvant.Hadde da holdt på i 1 år med behandling til ingen nytte.
Debbie skrev på 22. februar 2019 kl. 12:58:
Det er bare helt utrolig. Blitt helt avhengig. Har også kjøpt Hælbalsam. Det er lenge siden sist jeg har hatt så blanke føtter. Var også plaget med fot vorter og de forsvant også
Reidun hoff skrev på 19. februar 2019 kl. 06:33:
Er enig i alt-Men også» utrolig» fin inni munnen til munnsår Barnebarnet mitt med CP var helt avhengig av denne (døde 17 år gammel). Reidun fra Verket i Hurum
Edmund S. Mikkelsen skrev på 15. februar 2019 kl. 18:30:
Utroligbra,holder d dere lover.
Edmund S. Mikkelsen skrev på 15. februar 2019 kl. 18:27:
Utroligsalven holder det den lover, jeg anbefaler på d beste.
Bodil D. Stangeland skrev på 15. februar 2019 kl. 06:37:
Utroligsalven er bare helt - UTROLIG! Bruker den på tannkjøttet, sprukne hender, sår osv. Har alltid en boks tilgjengelig, i veska, på badet, eller i bilen. Blir faktisk "mobbet" 🙂 - fordi uansett hva folk sliter med, så anbefaler jeg salven:-):-) Barna mine pleier bare å si til de som plages med noe, bare spør mamma, ho har et godt råd... Utroligsalven! Anbefales!!