Velkommen til vår gjestebok

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1525 treff.
Aud Eilertsen skrev på 23. september 2019 at 14:14:
Hei , har brukt denne vidunderlige salven på mitt vonde bein , maserer den godt inn og etter kort tid blir smertene borte , bruker den til mange ting , Den er uunnværlig 👍😊
Siw Eldhuset Hansen skrev på 10. september 2019 at 21:32:
Min hund fikk eksem på bakbena. Smurte henne med utrolig salven 4 kvelder på rad, nå er det nesten ikke synlig lenger:)
Torunn Auvi skrev på 1. september 2019 at 18:09:
Jeg må alltid ha en krukke med Utrolig. Den bærer navnet med rette. Kan brukes mot alt, myggstikk, stiv nakke, brennesle, sår solbrenthet o.s v. Veldig bra.
Laila skrev på 16. august 2019 at 17:22:
Hei!! Takk og lov for Utroligsalven som reddet ferien. Den hjalp både med myggstikk, solbrenthet, og sår som gutten min fikk av badeputer, og til å med han hadde fått sår i innsiden av lårene for de ble gnidd mot hverandre. Den anbefales på der sterkeste.
Knut Engen skrev på 12. august 2019 at 15:50:
Hei, fikk tannverk i ferien. En kompis ba meg smøre Utrolig salven på gommen og det funket som bare det. Slapp unna paralginforte og annet dop! Salven ble smurt på ca annenhver time. Eller ved behov.
Ingvild skrev på 3. august 2019 at 09:41:
Har slitt med tørre hæler i mange år, med til tider smertefulle sprekker. Kjøpte hælbalsam, og var skeptisk til det, og tenkte vel at så utrolig kan det ikke være... Så feil kan man ta! Hælbalsamen har endret fullstendig på føttene mine og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd!!
Lillian Solheim skrev på 27. juli 2019 at 08:17:
Jeg skjærte meg på en fing med en oppskjæring maskin. Smurte med universal salven og det ble fort uten smerte og grodde raskt.
Vivi ann melby skrev på 26. juli 2019 at 01:56:
Hei. Jeg må bare si at utroligsalven svarte ikke til mine forventninger. Den hjalp ikke på noenting av mine plager desverre.
Ine skrev på 14. juli 2019 at 19:11:
Fikk denne av mormoren min pga myggstikk. Har brukt den på alt mulig. Fornøyd bruker.
Anita skrev på 4. juli 2019 at 08:38:
Brukes på munnsår, lett forbrenning (2 grads) hjalp veldig, sår på legg etter langline til hunden som skar seg inn og det blir bra, hund som har sår på leppe blir borte, på stikk.
Kristin Berg skrev på 27. juni 2019 at 14:31:
Jeg var litt for ivrig/hardhendt med tanntråden en kveld, og tannkjøttet hovnet opp. Det gjorde vondt, og det gav seg ikke med det første. Smurte på med UTROLIG sakven, og hevelsen og smerten gav seg raskt!
Rakel Helen Andersen skrev på 9. juni 2019 at 11:01:
Har brukt Utroligsalva litt sånn til og fra i i flere år. Med godt resultat. Slitt med betennelse i hoftene i i mange år, kun kortisonsprøyter som har hjulpet på smertene. Etter siste runde kom smerter tilbake etter få uker. Måtte ty til smertestillende for å "overleve". Så prøvde jeg Utrolig en kveld. Sov omtrent hele natta. Smører meg bare av og til og klarer meg godt i forhold til smerter, både i hofter, skuldre, ved insektstikk mm. Ikke rart jeg både anbefaler og gir Utroligsalva i gave.
Ann-Mari Fossheim skrev på 7. juni 2019 at 14:10:
Kjøpte både Natulig og Utrolig salva,er avhenig av begge to.Natulig er kjæmpebra hvis d bruker den først og så Utrolig ettepå.Har bare godt å si om disse,de er UTROLIG😁👍
Ragnhild By skrev på 31. mai 2019 at 14:35:
Jeg er veldig fornøyd med Utrolig, den brukes til alt, brannsår, tørr hud, sprekker i huden på hendene,såre lepper, kløe osv osv...
Bethina skrev på 27. mai 2019 at 18:57:
Syns det er synd ingen negative erfaringer med produktet er nevnt eller blir godkjent,til feks å ligge ute på facebook,det er sykt dorlig reklame,prøvd den over lengre tid uten noe efekt,samme gjeldene flere jeg kjenner alle prøvd å skrive her &på facebook,ingen blir godkjente🙈 Lukter jo å forferdelig vondt:(
Harieth Larsen skrev på 24. mai 2019 at 14:43:
For ikke så lenge siden fikk jeg en ny forsendelse med utroligsalven som for øvrig er fantastisk. Men regningen har uteblitt.
Gro s. Saga skrev på 12. mai 2019 at 11:59:
Har brukt utrolig i flere år , når jeg fikk psoriasis under foten ble det første jeg tenkte på å bruke utrolig . Den holder foten myk i flere timer selv om jeg jo også må ha på sokker etter påsmøring.etter mye prøving med div. Salver har jeg følt at utrolig gjør den beste" jobben"
Margrethe Hansen skrev på 5. mai 2019 at 20:43:
Har brukt Utrolig salven til forskjellige plager.Senest i går smurte jeg Utrolig salve på skulderen min etter at jeg har vært en del plaget med kløe der.Hadde tidligere Helvetes ild på samme område og var redd for at jeg skulle få det til bake, men kjente lite til kløinga etter at jeg smurte på Utrolig salve.Er veldig fornøyd med produktet
Jan Upsahl skrev på 5. mai 2019 at 19:04:
Jeg har smørt den på såkalte gammelmanns føflekker ( store og mørke ). Etter 3-4 dager var disse så myke at jeg lett kunne skrape / plukke dem vekk, og huden var helt fin under. Sjekket først med hudlege om dette var noen farlige føflekker, og han sa at det var det ikke, men ufarlige gammelmanns. Litt feil benevnelse på dem, siden jeg bare er 56. 🙂 Mvh. Jan.
Meg skrev på 26. mars 2019 at 21:54:
Jeg har brukt Utrolig-salven på kviser, sår og psoriasis i ansiktet nå i godt over tre år. Kviser: litt salve på en påbegynnende kvise 1-2 ganger om dagen. Kvisene forsvinner på to-tre dager. Sår: salven lindrer irritasjon og rødhet rundt små sår meget effektivt. Psoriasis: kronisk tilstand, men salven lindrer kløe, reduserer rødhet og gir god fuktighet/forhindrer tørr hud og flassing pga høyt fettinnhold. 10/10 produkt, varmt anbefalt