Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1698 treff.
Anja K. Holand skrev på 29. juni 2020:
Jeg bruker Utroligsalven hver eneste dag, og er helt imponert! Hjelper på alt fra tørre lepper, sår hud, til og med flekker etter solskader. Seneste bruksområde er en hånd som verker - lindrer hånda også. Kort sagt helt utrolig!
Heidi skrev på 28. juni 2020:
Jeg må nødt til å ha utrolgsalven i hus. Den har hjulpet meg med alt fra brannsår, tannverk og forkjølelsessår. Den fungerer superbra på myggstikk også. Den er virkelig så utrulig som navnet tilsier. Takknemlig å gi bort i gaver også.
Else B skrev på 28. juni 2020:
Vi har brukt den i noen år nå og vi er så glad i den og bruker den på alt😘vi anbefaler mange å kjøpe den for den er bare helt Utrolig TIL ALT 👍 verdens beste er alt å si🥰
Lajla Kristin Holen skrev på 28. juni 2020:
Den salven heter UTROLIG og det stemmer ☀️ Bare helt UTROLIG BRA SALVE. Alle trenger den her i veska i sommer🌸
Liv Nordstad Snare skrev på 28. juni 2020:
Utroligsalven er helt fantastisk! effektiv mot munnsår, lindrer kløe ved insektsstikk, fin som grosalve ved skrubbsår og brannsår. Lindrer solbrenthet også! Har brukt salven i mange år, må bare ha den!!
Reidi Dybwad Grimsrud skrev på 28. juni 2020:
Er bare HELT UTROLIG!!!!!!!
Synøve Furulund skrev på 28. juni 2020:
Denne salven er det beste som er oppfunnet,har fått flere til å kjøpe den.Har brukt den i flere år,fungere på alt😊😊😊
Gry Johansen skrev på 28. juni 2020:
Fabelaktig allround produkt, brukt salven på lepper, tørre partier på albuene, myggstikk og brannsår. Hjelper til det meste, kan trygt anbefales videre.
Magda Nilsen skrev på 28. juni 2020:
Har kjøpt forskjellige produkter fra dere og er veldig fornøyd.Har også gitt bort i gave og vet at noen har kjøpt selv etterpå.Kan anbefales.
Kirsten Pettersen skrev på 28. juni 2020:
Utroligsalven helbreder ikke min psoriasis, men jeg ikke, i løpet av mange år, funnet noe som lindrer og mykgjør så bra.
Mariam Martirosyan skrev på 28. juni 2020:
Jeg begynnte med Naturlig salve for 2 mnd siden. Er såååå fornøyd. Hadde kviser og akne i ansiktet som jeg var veldig plaget av. Nå er jeg helt fritt for se. Tuseeen takk
Inger Blomstereng skrev på 27. juni 2020:
Har god erfaring med Utroligsalven på insektstikk, kløe, svie, tørr hud og helvetesild.
Line skrev på 26. juni 2020:
Første gang jeg leste om utrolig universalsalven, tenkte jeg at dette er sikkert bare tull. Noen som har brukt navnet Utrolig ... for å lokke til seg kunder. Men... der tok jeg feil. Dette er faktisk helt utrolig og navnet passer perfekt. Jeg hadde tørre og sprukne hæler og tenkte jeg fikk smøre de inn. Gjorde det etter jeg hadde dusjet på kvelden og før jeg la meg. Allerede morgen etter ( ja, det er sant) merket jeg at dette var utrolig 👌. - Så den ble anbefalt videre og førte til flere salg. Min sønn har tørr hodebunn og vi prøvde shampoen de selger. Jeg skriver det samme her 👍. Ikke kast bort pengene deres på " flass shampoo' er ". Bruk denne! Den har litt " spesiell" lukt, men den forsvinner når man skyller ut såpen. Har du tenåring i huset ; super på kviser og sår også 👍. Og ikke minst ... super på tørre lepper. Denne anmeldelsen høres sikkert " betalt " ut , men dette er basert på egne erfaringer. De lyver ikke ;-))). Så folkens; Ikke tvil, bare kjøp! Denne salven bør ha en plass i alles hjem 😊.
Bjørg Eriksen skrev på 24. juni 2020:
Vi har brukt Utrolig-salven i mange år. Ser ut for at salven virker på mest alt, og kan trygt anbefales.
Kirsten Irene Ødegård skrev på 24. juni 2020:
Jeg har bestandig hatt veldig røde kinn, tar på Utrolig salve hver kveld, og det virket som det røde forsvinner litt etter litt. Så jeg kommer til å fortsette å bruke denne. Så jeg er fornøyd.
Jan Erik Olsen skrev på 24. juni 2020:
Jeg har brukt "utrolig" over lenger tid, mest på grunn av hudproblemer. Jeg fikk sår i munnen på grunn av tannprotese. Den virket der også. Jeg anbefaler den til alle.
Kari musdalslien skrev på 23. juni 2020:
Meget fornøyd med salven . Fin på det meste .
Elisabeth Hansen skrev på 23. juni 2020:
Har denne utrolige salven, og smorte på og den holdt flua unna, den lika ikke lukta av den... heeeerlig...😃
Lill Snørteland skrev på 22. juni 2020:
Knall fornøyd med utroligsalven som jeg har brukt i noen år fast. Smører på rosacea i ansiktet hver kveld og blir alltid bedre hver morgen. Beskytter mot ytterligere rynker og hjelper mot ømme skuldre og nakke pluss munnskold🤗 Veldig fornøyd med Hælbalsam også, endelig noe som virkelig funker. Har fått nye myke flotte føtter🤗 Alle jeg har anbefalt produktene til, er kjempe fornøyde. Flotte gaver .
Bjørn Øyan skrev på 22. juni 2020:
Var litt uforsiktig en dag og tørket av ei ikke helt avslått plate. Det sved! Smurte på Utroligsalve. Svien forsvant raskt og med varig virkning!