Velkommen til vår gjestebok

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1518 treff.
Jorunn wangen skrev på 17. november 2018 kl. 19:09:
Kan ikke si noe annet enn at det er en Utrolig super salve. Den hjelper på alt mulig. Så tusen takk til det utrolige.
Martha Eikemo Sund skrev på 10. november 2018 kl. 14:46:
Hei. Jeg er bare såååååå fornøyd med Utrolig salven. Jeg går eller reiser ingen plass uten den. Har hatt plager med et vondt kne, smører på Utrolig flere ganger daglig. Er nå på bedringens vei. Utrolig. Min sønn hadde et stygt sår inni munnen som det hadde gått litt betennelse i. Han la på Utrolig, og såret er borte. Helt utrolig spør du oss i denne familien. Mvh. Martha.
Berit Koller skrev på 26. oktober 2018 kl. 07:19:
Denne er virkelig helt utrolig. Virker på absolutt alle hudproblemer , jeg er såpass gammel at jeg begynte å få «brune aldersflekker» på armene. Borte etter en ukes tid. Er veldig allergisk mot insekts stikk. Smører på US og vips , kløe og stikk forsvinner. Har en voksen sønn som har kronisk eksem under føttene, fikk en boks av meg. Nå er eksemen borte. Hjelper mot ALLE hudproblemer. ANBEFALES! Berit Koller
Grethe skrev på 15. oktober 2018 kl. 20:29:
Blei solbrent på leppa i syden....fekk stor blemme. Gjekk på apoteket ...fekk ein krem som skulle vere så bra. Smørte på fleire ganga dei 3 siste dagane eg var i syden....hjalp ikkje. Kom heim Smørte på utroligsalven...blemma var borte vekk på 2 daga?? ei fantastisk salve??
Maria skrev på 6. oktober 2018 kl. 12:14:
Sønnen min hadde ca. 15 vorter i hendene. Som er prøvd fryst bort blant annet. Men hjalp ikke . Hadde disse nesten 1,5 år. Prøvde utrulig salven. Og alle forsvant.
Turid skrev på 5. oktober 2018 kl. 17:47:
utroligsalven Bør alle ha I huset.den hjelper faktisk til det meste.har god erfaring.har prøvd det meste.av kremer og salver,mot mitt utslett,kle og svie,men det er utrolig salven som hjelper.
Synne skrev på 28. september 2018 kl. 09:59:
Fikk Utrolig-salven av min søster i sommer og er helt sjokkert. Makan til effekt! Munnsår forsvinner over natten. Og ikke minst KVISER: De blir bare borte, og jeg har vært plaget. Føler meg trygg for ALT med denne salven. Anbefales på det sterkeste.
Åsill Jørgensen skrev på 22. september 2018 kl. 17:28:
Jeg har brukt utroligesalven i mange år og kan ikke være uten den. Jeg strikker mye og blir ofte anstrengt i muskulaturen i skuldre og nakke. Jeg maserer inn utroligesalven og jeg blir hver gang like overrasket. Musklene og leddene er «fornyet». Denne salven holder hva den lover.
Solveig Andersen skrev på 20. september 2018 kl. 17:22:
Jeg har brukt Utrolig salven i flere år og er helt avhengig av den.Jeg fikk betennelse under mitt ene bryst,dette er noe jeg er plaget med når det er varmt og jeg svetter mye.Jeg prøvde først med soppdrepende salve fra apotek uten at det virket,og det var virkelig smertefullt.Så smurte jeg Utrolig salven på og iløpet av få timer var jeg helt fin.Jeg har brukt den på sprukne og såre lepper,tørr hud,sår i munnen ,ja listen er uendelig 🙂
Marta Sofie Leknes skrev på 10. september 2018 kl. 14:33:
Fantastisk salve .Har brukt den i 2 år og den brukes til alt . 😀
Jostein Strøm Pedersen skrev på 7. september 2018 kl. 17:49:
Brant meg på en brødrist som ble brukt på 200 grader. Smurte meg etter 5 minutter med salven og etter 1 min lindret dette veldig. Anbefales på det sterkeste..
Gro Myhre skrev på 2. september 2018 kl. 23:51:
Jeg mottok helbalsam for tre uker siden,og er Superfornøyd.Kan på det sterkeste anbefales.Holder hva den lover.
Astrid Lund skrev på 31. august 2018 kl. 12:27:
Innimellom slår magen seg vrang, og det betyr hemorroider... UTROLIG nok hjelper UTROLIG, litt salve på et papir, og problem løst en stund. Tørr hud, sår hud, insektstikk - alt mulig! Hælbalsamen er også fantstisk god, og NATURLIG er et funn for tørre lepper 🙂
Bodhild Johannessen skrev på 27. august 2018 kl. 11:40:
Den beste krem eg har brukt, kjempefin mot psoriasis
anne mette enger skrev på 27. august 2018 kl. 11:38:
Jeg elsker denne, ogsaa mannen. alle vi kjenner som har toerr hud, kviser, psoriasis++ sier denne hjelper. tipp topp tommel opp for en salve som FAKTISK hjelper.
Jorunn Skaansar skrev på 24. august 2018 kl. 22:15:
En ting er utrolig salven men hæl balsamen er bare fantastisk.
Jorunn Skaansar skrev på 24. august 2018 kl. 22:14:
Jeg bruker utrolig salven til mye. Sår på leppene , brannsår og tørr hud. Jeg har brukt hæl balsamen fra dere en stund. Har aldri hatt så myke og gode hæler. Disse oroduktene kommer jeg til å kjøpe fast. Veldig fornøyd.
Solveig Hofossbrten skrev på 24. august 2018 kl. 17:40:
M gjerne bruke min uttalelse om salven. Jeg har brukt salven i ca 3 mnd, og er like begeistret. Jeg bruker salven hver morgen p kneet mitt, anbefaler den p det varmeste
Monica Hansen Dyrnes skrev på 24. august 2018 kl. 12:16:
Hei jeg bruker denne salven å den er bare helt utrolig egentlig ikke mer å si om den saken den er et møst ??❤️Jeg bruker den til det meste fra sår til stikk inn i munnen for tannkjøtt ømme muskler ja så å si overalt l???❤️ Love IT ❤️
Turid skrev på 23. august 2018 kl. 19:11:
Fantastisk mot vepsestikk!