Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1728 entries.
Mariam Martirosyan skrev på 28. juni 2020
Jeg begynnte med Naturlig salve for 2 mnd siden. Er såååå fornøyd. Hadde kviser og akne i ansiktet som jeg var veldig plaget av. Nå er jeg helt fritt for se. Tuseeen takk
Inger Blomstereng skrev på 27. juni 2020
Har god erfaring med Utroligsalven på insektstikk, kløe, svie, tørr hud og helvetesild.
Line skrev på 26. juni 2020
Første gang jeg leste om utrolig universalsalven, tenkte jeg at dette er sikkert bare tull. Noen som har brukt navnet Utrolig ... for å lokke til seg kunder. Men... der tok jeg feil. Dette er faktisk helt utrolig og navnet passer perfekt. Jeg hadde tørre og sprukne hæler og tenkte jeg fikk smøre de inn. Gjorde det etter jeg hadde dusjet på kvelden og før jeg la meg. Allerede morgen etter ( ja, det er sant) merket jeg at dette var utrolig 👌. - Så den ble anbefalt videre og førte til flere salg. Min sønn har tørr hodebunn og vi prøvde shampoen de selger. Jeg skriver det samme her 👍. Ikke kast bort pengene deres på " flass shampoo' er ". Bruk denne! Den har litt " spesiell" lukt, men den forsvinner når man skyller ut såpen. Har du tenåring i huset ; super på kviser og sår også 👍. Og ikke minst ... super på tørre lepper. Denne anmeldelsen høres sikkert " betalt " ut , men dette er basert på egne erfaringer. De lyver ikke ;-))). Så folkens; Ikke tvil, bare kjøp! Denne salven bør ha en plass i alles hjem 😊.
Bjørg Eriksen skrev på 24. juni 2020
Vi har brukt Utrolig-salven i mange år. Ser ut for at salven virker på mest alt, og kan trygt anbefales.
Kirsten Irene Ødegård skrev på 24. juni 2020
Jeg har bestandig hatt veldig røde kinn, tar på Utrolig salve hver kveld, og det virket som det røde forsvinner litt etter litt. Så jeg kommer til å fortsette å bruke denne. Så jeg er fornøyd.
Jan Erik Olsen skrev på 24. juni 2020
Jeg har brukt "utrolig" over lenger tid, mest på grunn av hudproblemer. Jeg fikk sår i munnen på grunn av tannprotese. Den virket der også. Jeg anbefaler den til alle.
Kari musdalslien skrev på 23. juni 2020
Meget fornøyd med salven . Fin på det meste .
Elisabeth Hansen skrev på 23. juni 2020
Har denne utrolige salven, og smorte på og den holdt flua unna, den lika ikke lukta av den... heeeerlig...😃
Lill Snørteland skrev på 22. juni 2020
Knall fornøyd med utroligsalven som jeg har brukt i noen år fast. Smører på rosacea i ansiktet hver kveld og blir alltid bedre hver morgen. Beskytter mot ytterligere rynker og hjelper mot ømme skuldre og nakke pluss munnskold🤗 Veldig fornøyd med Hælbalsam også, endelig noe som virkelig funker. Har fått nye myke flotte føtter🤗 Alle jeg har anbefalt produktene til, er kjempe fornøyde. Flotte gaver .
Bjørn Øyan skrev på 22. juni 2020
Var litt uforsiktig en dag og tørket av ei ikke helt avslått plate. Det sved! Smurte på Utroligsalve. Svien forsvant raskt og med varig virkning!
Svanhild Rolfsnes skrev på 21. juni 2020
Hei eg er veldig fornøyd med utrolig salven, eg bruker den på alle sår å stikk.No har eg nett begynt med cellengift for kreft,da fekk eg blemmer i munnen,eg smurte meg med salven og blemmene forsvant så no kan eg spise normalt kjenner Ingen ting.gjorde de 2 dager er veldig fornøyd.må prøves Helsing Svanhild👍
Haldis Opheim Rogde skrev på 21. juni 2020
Jeg er utrolig fornøyd med alle varene jeg har kjøpt. Psorit-X Shampo uten parabener for lett eksem i hodebunnen, Decrusto skincare for ansikt (morgen og keld) ? Utroligsalven for lett solbrent hud, kløe og små sår og tørre lepper. Kjempegode alle sammen. Jeg er ny som kunde, men kommer til å fortsette å kjøpe produktene.
Marianne Andreassen skrev på 21. juni 2020
Jeg/vi har brukt kremen i mange år og er blitt avhengig av å ha den tilgjengelig hele døgnet Trodde først det var spøk når den heter utrolig salve men utrolig var den. Jeg gir den i gave til jul og andre andledninger og alle som har prøvd er stor fornøyd. Den brukes på tørre lepper tørr og kløe på huden, kviser og myggstikk . Jeg har den lille boks 15ml med på jobb og i vesken hele tiden Vi i min familie er super fornøyd.
Rita Saxegaard skrev på 21. juni 2020
Bruker den til alt og har den alltid med meg. Den er bare helt Utrolig😘
Bjørn Egil Berge skrev på 21. juni 2020
Kan bare beskrives på en måte; De er rett og «NATURLIG & UTROLIG»
Heidi skrev på 19. juni 2020
Helt fantastisk på myggstikk. Kløen forsvinner. 😊😍😊
Hanne Thorsberg skrev på 17. juni 2020
Min mann er veldig fornøyd med utrolig kremen. Det tar mesteparten av kløen ved atopisk eksem. Virker også på kløe i ørene til bikkja,som også har eksem. Vi i denne familien kan ikke klare oss uten denne fantastiske kremen. TAKK😊😊😊
Wenche Strand skrev på 16. juni 2020
Vi er helt avhengige av utrolig salven. Den brukes på hender,føtter,i munnen etter skolling av for varm kaffe,te eller vann. Hjelper raskt. Barnebarn ble kvitt vorter på 2 uker. Legen hadde prøvd alle legeråd uten resultat. De kom igjen. Men etter utroligkremmen ble brukt daglig forsvant alle vorter og kom aldri tilbake. God på myggestikk og kviser også.
Liv Rigmor Horgen. skrev på 16. juni 2020
Hei! Vil gjerne gi min stemme til alle de fine produktene der formidler,er veldig fornøyd og takknemlig. Mvh Liv Rigmor Horgen.
Anne-Liv Karlstad skrev på 16. juni 2020
Vi har vært bruker av Utroligsalven i mange år. Super mot kløe, tørre hud flekker og solbrenthet. Utrolig effektiv på tørre barnehender i disse coronatider.