Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1707 treff.
Hege Marion Nervik skrev på 14. juni 2020:
Utrolig salve har blitt helt uunnværlig for meg, den hjelper mot all sår hud jeg må ha en boks både hjemme og i veska. Jeg har også hælkremen som er kjempegod for føttene, Jeg har nettopp kjøpt salva på bra tilbud så jeg er sikker på ikke gå tom
Liss Tustervatn skrev på 14. juni 2020:
Super til å smøre tørre hender i denne tida der vi vaskbar og spriter hender hele tiden. Gjelder både utrolig og naturlig salven.
Cecilie skrev på 14. juni 2020:
Aldri en dag uten! Den funker på det meste!! Barna elsker den!!
Eva Tullien skrev på 14. juni 2020:
Jeg må ha Utroligsalve i huset. Har også en krukke på hytta. Brukes til tørr hud, sår etter spist varm mat innenfor leppene, veldig bra. Bruker den også til å myke opp tørre neglebånd. Ja denne salven kan brukes til alt.
Lise Fagernes skrev på 14. juni 2020:
Salven har fått et navn som passer helt perfekt,denne framsnakker jeg,og vet flere av mine venner/fam,har kjøpt denne. Den hjelper på det meste,fra vepsestikk til munnsår ,ja den er faktisk utrolig 🙂
Hanne Holm skrev på 14. juni 2020:
En salve alle må bare ha i hjemmet, hytta, campingen og i veska🤗kan brukes til alt og er fantastisk til alt😍
Bente h Teigen skrev på 14. juni 2020:
Det er et must her hos meg. Både hjemme og på hytta. Fantastisk, bruker den for munnsår, solbrenthet, tørr hud, ja den kan brukes til det meste.
Viktoria Matingsdal Kvaløy skrev på 14. juni 2020:
Kjempegod salve,gjer huden mjuk heile dagen.veldig fornøyd med den.
Grete skrev på 14. juni 2020:
Utroligsalven kan brukes til alt. Sår, stikk, brannsalve, blemmer, kviser, eksem, Har du vært i brennesle, smør med utroligsalve. Blemmer og kløe blir borte. Nå i koronaens har den blitt brukt til « nattkrem» på barns hender som har vært veldig såre etter ekstra mye vask av hender. Får bare ikke fullrost denne.
Randi Danielsen skrev på 14. juni 2020:
Utrolig bærer sitt navn med rette..... Har alltid den lille boksen i veska og den store i nært område her heime. Den kan vi ikke være fri for 😊
Janne Smevåg skrev på 14. juni 2020:
Kjøpte Utrolig første gang i 2015 og bruker den hver dag:) Hjelper mot det meste: Slik som kløe, gnagsår, myggstikk, vaskeeksem., munnsår .. Kan brukes til alt og er helt Utrolig!
Grete jornes skrev på 14. juni 2020:
Utrolig salven er utrolig effektiv. Har brukt den på atopisk eksem, solbrenthet, brannsår og munnsår inni munnen. Og den funker til alt det. Anbefales å prøve denne
Ellen Høiestad skrev på 14. juni 2020:
UTROLIG er det rette navnet på denne vidunder kremen 👍😄
Vivi -Ann Berger skrev på 14. juni 2020:
Virker for meg som tidligere Vaselin. Bra for tørre lepper, men har ikke sett noen umiddelbar vidundersalve. Hilsen Vivi-Ann Berger
Lajla Kristin Holen skrev på 14. juni 2020:
Er kjempefornøyd med alle produktene deres ☀️ UTROLIG salven - HÆLBALSAM og saltpipen ☀️ Har jeg prøvd. Neste gang vil jeg bestille serumet og ansiktskremen ☀️ De fungerer veldig godt ,lukter godt og er gode å smøre ut.
Eli Nygaard lindstad skrev på 14. juni 2020:
Utroligsalven er blitt noe jeg må ha, den brukes kontinuerlig til leppene, fin på brannsår og lignende. Jeg har funnet kremer som fungerer til mine kviser , jeg er så fornøyd med disse produktene.
Marianne S Gulbrandsen skrev på 14. juni 2020:
Utroligsalven min beste venn. Kan brukes til det meste, har reddet meg for mange "vonter" på hele kroppen. Har alltid en liten box med i veska hvorhen jeg ferdes. Skryter vilt og uhemmet til venner og kjente om at den er et "must". Hjelper umiddelbart på det meste av sår, eksem, kløe og ellers ubehagligheter på kroppen.
Aud Inger Simensen skrev på 14. juni 2020:
Som bestemor til 3 barnebarn trenger man alltid Utrolig salven. Ved kutt, tett nese, stikk, brannnmanet, solbrent osv. Den hjelper mot alt. Selv bruker jeg den under brystene for ikke å bli sår på varme dager. Den er rett og slett uunnværlig og jeg har et lager både på hytta og hjemme.
Torill Noem skrev på 14. juni 2020:
Utroligsalven bruker jeg til veldig mye,kan ikke være foruten. Etter operasjon i munnen smøret jeg på tre ganger om dagen,trengte derfor ikke så mye smertestillende. Nå gleder jeg meg til og prøve hælballsamen.
Christine skrev på 14. juni 2020:
Glemte å nevne en ting... FANTASTISK på såre gommer hos babyene! Eller voksne ved utbrudd av visdomstann. Snakker av erfaring på begge områder, kunne ikke unnvært den! Da dattera mi var baby og hadde vondt i gommene, så hentet hun den selv når hun ble stor nok 🙂 Den sto alltid lett tilgjengelig på nattbordet hennes.