Vinneren av juni-konkurransen har blitt kontaktet. 

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1680 treff.
Lise skrev 10. juni 2020:
Utrolig salve er utrolig, akkurat som navnet tilsier. Den kan brukes til det meste, brannsår (ble ikke arr), kløe, insektstikk, tørre lepper, munnsår, tørr hud og helt sikkert mye mer. Må alltid ha den i hus.
Ellen skrev 10. juni 2020:
Her i huset brukes Utrolig på eksem, psoreasis, sår, kviser, stikk, munnsår med mer! Enormt bra!
Sissel Volden skrev 10. juni 2020:
Utrolig salva står på stuabordet hele tia , den brukes t mye . Bruke den t ømme muskla myggstikk små sår ising i tennern og mye mere 🙂.
Turi Strand skrev 10. juni 2020:
Bærer sitt navn med rette....bare en tilng å si; UTROLIG !!!
Vigdis Enger Myrvang skrev 10. juni 2020:
Må bare si at denne salven er hva den heter. Helt UTROLIG.Bruker den på såre lepper, myggstikk,smerter, soleksem og til og med en liten vorte på hunden. En utvekst jeg selv fikk under øret og borte ble det. Må ha en i veska. 1 i båten og 1 hjemme.Anbefales på det sterkeste av meg. Veldig sjelden jeg anbefaler noe. Men denne er jeg trygg på.👍👍
Agnar Jensen-Båtsfjording skrev 10. juni 2020:
En uunnværlig salve mot nesten hva som helst hudrelaterte plager også leppeherpes har jeg sett fjerning uten sår som legemidler gir. 100% virkning på det aller meste👍🌹👍
Olaug Smøttebråten skrev 10. juni 2020:
Kan ikke unnvære salven må ha den med over alt den er bare helt UTROLIG til brannsår til kløe På tunga brant meg der smørte på på noen min så vips bra Til og med på vonde tenner (såre og ømme)
Heidi-Lill Wulff Lunde skrev 8. juni 2020:
Fikk Utroligsalven i forrige uke og har smurt begge bena og den lindret godt. Har hatt mye smerter særlig høyre ben helt opp til livet inkl. kramper. Kjenner litt fortsatt, men 80 % mindre enn på det sterkeste. Fortsetter å bruke Utr.salven. Krampene er også nesten borte. Tørrheten på bena er borte. Denne skal jeg kjøpe mer av..
Line Lindekleiv skrev 7. juni 2020:
Denne salven er jeg helt avhengig av. Har psoriasis, har prøvd utallige før, men ingen kan måles med denne.
Trude Kleven skrev 7. juni 2020:
Utrolig salven må vi alltid ha i hus. Den er helt super på solbrent hus, stikk, tørre lepper, tørre hender, munnskold og masse mer.
Mette Vestvold skrev 6. juni 2020:
Utrolig salven er faktisk utrolig. Er veldig plaget av senestrekk. Da er utrolig salven tingen. På insekt stikk er den også veldig effektiv.
Marita skrev 5. juni 2020:
Trodde ikke på produktet, men måtte prøve og ikke angret siden! Smører på leppene når det begynner å brenne, brukes på forkjølelsessår i/ved nesen, brennkopper, tørr hud, tørre hæler - ja i det hele tatt. Finnes visst ikke begrensninger for hvor god denne er!
Tove klokkerud skrev 5. juni 2020:
Jeg har sagt det før men det kan ikke gjentas for ofte ; denne salven er bare helt utrolig og jeg vil fremheve at på insektstikk og brannsår er den forbløffende bra, kløe og svie forsvinner veldig fort!
Oddrun Svenneby skrev 4. juni 2020:
Utrolig lever opp til navnet sitt 👍Helt Utrolig må ha den i hus. Har brukt den i mange år 🤩
Inger Svendsen skrev 4. juni 2020:
Utroligsalve er kjempefin hjelper på tørre områder på huden og på psoriasis på tærne. Demper kløen og huden blir mykere. Kan anbefales.
Irene skrev 4. juni 2020:
Er veldig fornøyd ned Utrolig-salven. Har brukt den på insektstikk, solbrenthet, skrubbsår, såre romper og mye annet. Har den med hele tiden. Har også brukt den på psoriasis med veldig god effekt. Jeg kan ikke klare meg uten.
Vera Reitzel Bernhardsen skrev 4. juni 2020:
Har lest alle innleggene - er enig i alle !Jeg bruker salven spesielt mot kløe i huden !
Hege skrev 4. juni 2020:
Er første gang jeg prøver denne utroligsalva, har søvnapne og ligger med maske, fikk sår i nesa, hadde veldig problemer med det, prøvde Salva og vips så var, skorpe og sår borte bare på et par tre timer, noe av det råeste jeg har vært borti 😀 Kommer alltid til å ha denne Salva i hus, bil, campingvogna, og i lomma, Anbefaler denne Salva på det sterkeste 😀
Bente Tennøy Klaussen skrev 4. juni 2020:
Jeg er utrolig godt fornøyd med Utroligsalven og har anbefalt den til mange! Jeg har brukt den på mine tørre hender og på tørre flekker i ansiktet.
Hanne Thorsberg skrev 3. juni 2020:
Det mest fantastiske som har skjedd dette året. Min mann har fått bukt med sin atopiske eksem, takket være UTROLIG salven.Den virker mot alt. TUSEN TAKK FOR AT DERE FINNES.❤❤❤