Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1698 treff.
Randi Danielsen skrev på 14. juni 2020:
Utrolig bærer sitt navn med rette..... Har alltid den lille boksen i veska og den store i nært område her heime. Den kan vi ikke være fri for 😊
Janne Smevåg skrev på 14. juni 2020:
Kjøpte Utrolig første gang i 2015 og bruker den hver dag:) Hjelper mot det meste: Slik som kløe, gnagsår, myggstikk, vaskeeksem., munnsår .. Kan brukes til alt og er helt Utrolig!
Grete jornes skrev på 14. juni 2020:
Utrolig salven er utrolig effektiv. Har brukt den på atopisk eksem, solbrenthet, brannsår og munnsår inni munnen. Og den funker til alt det. Anbefales å prøve denne
Ellen Høiestad skrev på 14. juni 2020:
UTROLIG er det rette navnet på denne vidunder kremen 👍😄
Vivi -Ann Berger skrev på 14. juni 2020:
Virker for meg som tidligere Vaselin. Bra for tørre lepper, men har ikke sett noen umiddelbar vidundersalve. Hilsen Vivi-Ann Berger
Lajla Kristin Holen skrev på 14. juni 2020:
Er kjempefornøyd med alle produktene deres ☀️ UTROLIG salven - HÆLBALSAM og saltpipen ☀️ Har jeg prøvd. Neste gang vil jeg bestille serumet og ansiktskremen ☀️ De fungerer veldig godt ,lukter godt og er gode å smøre ut.
Eli Nygaard lindstad skrev på 14. juni 2020:
Utroligsalven er blitt noe jeg må ha, den brukes kontinuerlig til leppene, fin på brannsår og lignende. Jeg har funnet kremer som fungerer til mine kviser , jeg er så fornøyd med disse produktene.
Marianne S Gulbrandsen skrev på 14. juni 2020:
Utroligsalven min beste venn. Kan brukes til det meste, har reddet meg for mange "vonter" på hele kroppen. Har alltid en liten box med i veska hvorhen jeg ferdes. Skryter vilt og uhemmet til venner og kjente om at den er et "must". Hjelper umiddelbart på det meste av sår, eksem, kløe og ellers ubehagligheter på kroppen.
Aud Inger Simensen skrev på 14. juni 2020:
Som bestemor til 3 barnebarn trenger man alltid Utrolig salven. Ved kutt, tett nese, stikk, brannnmanet, solbrent osv. Den hjelper mot alt. Selv bruker jeg den under brystene for ikke å bli sår på varme dager. Den er rett og slett uunnværlig og jeg har et lager både på hytta og hjemme.
Torill Noem skrev på 14. juni 2020:
Utroligsalven bruker jeg til veldig mye,kan ikke være foruten. Etter operasjon i munnen smøret jeg på tre ganger om dagen,trengte derfor ikke så mye smertestillende. Nå gleder jeg meg til og prøve hælballsamen.
Christine skrev på 14. juni 2020:
Glemte å nevne en ting... FANTASTISK på såre gommer hos babyene! Eller voksne ved utbrudd av visdomstann. Snakker av erfaring på begge områder, kunne ikke unnvært den! Da dattera mi var baby og hadde vondt i gommene, så hentet hun den selv når hun ble stor nok 🙂 Den sto alltid lett tilgjengelig på nattbordet hennes.
Bente Kristiansen skrev på 14. juni 2020:
Utrolig universal salve. Ett: Veldig veldig bra produkt.
Christine skrev på 14. juni 2020:
At denne har fått navnet UTROLIG er helt forståelig. Et annet ord som beskriver salven er FANTASTISK. Her i hus er vi avhengig og vi har den med oss over alt, vi har til og med en liggende i bilen. Såre lepper, insektsstikk, brennesle, solbrenthet, fettsyrer fra stekeplata... rett og slett alt en den fin til! Er det ÉN ting du må ha i hus, så er det denne.
Anne-Lise Aas skrev på 14. juni 2020:
Jeg bruker utrulig salve på det meste. Insektsbitt, tannverk, brannsår, kløe på huden, ja på alt. Klarer meg ikke uten.
Inger Lisbeth Jensen skrev på 11. juni 2020:
Må ha både Utrolig og Naturlig i huset.Bruker de hver dag.Til brannsår óg munnsår ,soriassis stive muskler .To utrolige bra salver.💕🌹💥
Vera Reitzel Bernhardsen skrev på 11. juni 2020:
Etter at jeg begynte med Utrolig-salven så har jeg erfart at den er uerstattelig ! Finnes ikke noe som kan erstatte den ! UTROLIG !
Astrid Holm Sund skrev på 11. juni 2020:
Må bare fortelle dere at dette er noe jeg bare MÅ HA,,Helt UTROLIG hva den kan brukes til....Smerter i ben,(urolige),sår i munnen,hodepine,på huden i ansiktet bruker jeg den også,(blir liksom friskere og renere),nakkesmerter,soleksem,lett solbrenthet,Ja den kan brukes til alt,er bare å teste ut...hadde blemmer inni munnen,plagdes i flere dager,heldigvis kom jeg på å prøve UTROLIG salven,etter EN dag,var blemmen borte...så prøv,dere som ikke har den ,dere vil ikke angre.❤️
Elisabeth Ersland skrev på 10. juni 2020:
Utroligsalven er blitt mitt faste apotek. Kjøpte den først for å bekjempe molusker, men blir brukt til tørr og sprukken hud, kviser, insektbitt, stive muskler og vorter. Når fotvorta eg har hatt i 30 år forsvann, var eg solgt 😀 Er blitt fast innslag under juletreet, og blir godt mottatt! Anbefales.
Lise skrev på 10. juni 2020:
Utrolig salve er utrolig, akkurat som navnet tilsier. Den kan brukes til det meste, brannsår (ble ikke arr), kløe, insektstikk, tørre lepper, munnsår, tørr hud og helt sikkert mye mer. Må alltid ha den i hus.
Ellen skrev på 10. juni 2020:
Her i huset brukes Utrolig på eksem, psoreasis, sår, kviser, stikk, munnsår med mer! Enormt bra!