Velkommen til vår gjestebok

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1518 treff.
Gunn Kvernenes skrev på 14. februar 2019 kl. 19:08:
Nå har jeg gjennomgått 33 strålebehandlinger og smurt meg gjennom hele tiden med utrolig kremen. Har ikke fått sår, helt fin i huden. Det begynte og se litt skummelt ut, men klarte og gjenopprette det. Nå er det sånn at de kan ikke si utfallet, for det er individuelt, men har tro på at kremen hjalp meg gjennom denne behandlingen.
Shanna Ramsrud skrev på 7. februar 2019 kl. 17:38:
Kjempefornøyd med Utrolig salve mot eksem, kvise og sår i tannkjøttet. Kameraten min som har hudproblemer merker effekten av salven og bruker det hver dag. Anbefales! ??
Kari Borgersen skrev på 2. februar 2019 kl. 11:10:
Da har jeg brukt Serumet i et par uker, og er veldig fornøyd ! Det trekker fort inn i huden, og jeg føler nesten at det jobber... Det virker drøyt oxo 🙂
Anna Marie Nyquist skrev på 27. januar 2019 kl. 17:09:
UTROLIGSALVE....ja den har fått det rette navn...får ikke fullrost denne salva..
Kari Gunnerud skrev på 22. januar 2019 kl. 14:21:
Jeg har brukt Utroligsalven i flere år og kan ikke unnvære den. Den brukes til sår i munnen og i nesen. Har alltid en boks innen rekkevidde, på badet, soverommet og i vesken. Anbefales på det varmeste!!!!
Arne Nydal skrev på 11. januar 2019 kl. 19:32:
Svært godt nøgd!
Marit Lindekleiv skrev på 5. januar 2019 kl. 13:35:
Eg har tidligare blitt heilt frisk av. Psorreasis på hendene. Framleis frisk etter 3 år. No har eg erfart at Utroligsalven hjelper på tynne slimhinner i Skjeden. Den reparerte egentlig på 1 mnd ,det fleire år med kortisonpreparat hadde forårsaka av slitasje på slimhinnene! Heilt utrulig!
Randi Tønset skrev på 1. januar 2019 kl. 03:42:
Jeg har brukt utrolig salven lenge mot så å si alt mulig. Var hos tannlegen og trekte en jeksel og det ble betennelse i såret. Slet i 4dager med vondt fra haka til panna, men så kom jeg på at jeg skulle prøve å smøre på UTROLIG før jeg la meg om kvelden. Den var jo fra begynnelsen for bruk i munnen. Dagen etter..ja det var helt UTROLIG!! Betennelsen og det vonde var borte...hurra for UTROLIG salven
Marry Aas skrev på 29. desember 2018 kl. 10:58:
Salven er helt UTROLIG..!!! Jeg bruker den til nesten alt.!
Kari Andersen skrev på 28. desember 2018 kl. 12:15:
Veldig fornøyd med alle produktene jeg har prøvd? Nå har jeg igjen brukt utrolig salva på arr, å det ser ut som dette arret også blir fint, i motsetning til de jeg har fra før jeg viste noe om utroligsalva. Har også god erfarin med å bruke den i sommer tørt hår .
Irene berggren skrev på 27. desember 2018 kl. 19:55:
Veldig veldig fornøyd med utroligsalven! Har akkurat bestilt tre nye.......bruker den til alt mulig! Fantastisk salve!!
Arild Lund skrev på 23. desember 2018 kl. 19:29:
Min kone og jeg har brukt utroligsalven i flere år. Vi bruker den til alt: Kveiser og utslett, tørre lepper og eksem. Prøv den selv, og bli overbevist. Lykke til
ØØystein skrev på 16. desember 2018 kl. 14:43:
Kjøpte salven etter all positiv omtale, men ble veldig skuffet. Den virker IKKE på noe som helst. Jeg burde nok tenke at det var noe rart at siden alle skriver bare positive ting om den på Facebook, er det noen form for sensur/kontroll på hva som publiseres. Denne salven anbefales ikke, bruk pengene på noe annet !
Unn Elisabeth Buer skrev på 13. desember 2018 kl. 16:40:
Jeg har nylig fått cellegift og immunterapi behandling. Dette førte til at hele munnhulen var full av sår. Jeg brukte utrolig salven å smurte inn hele munnen, uten den var det nesten umulig å få spist noen ting. Maten smakte ikke godt, men i en slik situasjon er det uvesentlig. Så utrolig salven er fantastisk ???hilsen Unn
Tordis Marie Mæland skrev på 12. desember 2018 kl. 17:26:
Vanskelig å finne bursdag- og julegave til min ALS syke svigersønn som nå er lammet fra nakken og ned. Derfor kjøper jeg denne supergode salven som er veldig bra for han, og som assistentene hans skryter opp i skyene! Bruker den selvsagt selv og. Vil være et fast produkt hos meg i all fremtid!
Arild Andresen skrev på 5. desember 2018 kl. 19:31:
Helt fantastisk til tørr hud, som leppepomade o.l Har brukt den i mange år.
Paula Oeygård Karlsen skrev på 1. desember 2018 kl. 10:32:
Utroligsalven ER virkelig utrolig. Har brukt den i mange år og den er alltig med meg i dagliglivet og på reiser. Kan anbefale den på det varmeste fordi den kan brukes både innvortes og utvortes. Så løp å kjøp!
Elin Johansen skrev på 25. november 2018 kl. 17:41:
Hei, noen som vet om denne kan hjelpe på nummenhet i halve ansiktet, hatt det i ca 4år. Mulig trigeminusneuralgi. Ingenting har hjulpet så langt. Elin.
Liv Solberg skrev på 22. november 2018 kl. 22:38:
Denne salven har jeg brukt i mange år og kan ikke være foruten. Har brukt den til lett eksem og brannsår, har også brukt den til blemmer på tunga som kan være utrolig vondt. smurt på om kvelden og vært bra om morgenen. Har anbefalt den til mange venner som også er fornøyd med den. Utrolig-salven lever opp til navnet.
Anne Marie Gjessing skrev på 22. november 2018 kl. 18:28:
Veldig fornøyd med salven. Bruker den på alt.