Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1698 treff.
Svanhild Rolfsnes skrev på 21. juni 2020:
Hei eg er veldig fornøyd med utrolig salven, eg bruker den på alle sår å stikk.No har eg nett begynt med cellengift for kreft,da fekk eg blemmer i munnen,eg smurte meg med salven og blemmene forsvant så no kan eg spise normalt kjenner Ingen ting.gjorde de 2 dager er veldig fornøyd.må prøves Helsing Svanhild👍
Haldis Opheim Rogde skrev på 21. juni 2020:
Jeg er utrolig fornøyd med alle varene jeg har kjøpt. Psorit-X Shampo uten parabener for lett eksem i hodebunnen, Decrusto skincare for ansikt (morgen og keld) ? Utroligsalven for lett solbrent hud, kløe og små sår og tørre lepper. Kjempegode alle sammen. Jeg er ny som kunde, men kommer til å fortsette å kjøpe produktene.
Marianne Andreassen skrev på 21. juni 2020:
Jeg/vi har brukt kremen i mange år og er blitt avhengig av å ha den tilgjengelig hele døgnet Trodde først det var spøk når den heter utrolig salve men utrolig var den. Jeg gir den i gave til jul og andre andledninger og alle som har prøvd er stor fornøyd. Den brukes på tørre lepper tørr og kløe på huden, kviser og myggstikk . Jeg har den lille boks 15ml med på jobb og i vesken hele tiden Vi i min familie er super fornøyd.
Rita Saxegaard skrev på 21. juni 2020:
Bruker den til alt og har den alltid med meg. Den er bare helt Utrolig😘
Bjørn Egil Berge skrev på 21. juni 2020:
Kan bare beskrives på en måte; De er rett og «NATURLIG & UTROLIG»
Heidi skrev på 19. juni 2020:
Helt fantastisk på myggstikk. Kløen forsvinner. 😊😍😊
Hanne Thorsberg skrev på 17. juni 2020:
Min mann er veldig fornøyd med utrolig kremen. Det tar mesteparten av kløen ved atopisk eksem. Virker også på kløe i ørene til bikkja,som også har eksem. Vi i denne familien kan ikke klare oss uten denne fantastiske kremen. TAKK😊😊😊
Wenche Strand skrev på 16. juni 2020:
Vi er helt avhengige av utrolig salven. Den brukes på hender,føtter,i munnen etter skolling av for varm kaffe,te eller vann. Hjelper raskt. Barnebarn ble kvitt vorter på 2 uker. Legen hadde prøvd alle legeråd uten resultat. De kom igjen. Men etter utroligkremmen ble brukt daglig forsvant alle vorter og kom aldri tilbake. God på myggestikk og kviser også.
Liv Rigmor Horgen. skrev på 16. juni 2020:
Hei! Vil gjerne gi min stemme til alle de fine produktene der formidler,er veldig fornøyd og takknemlig. Mvh Liv Rigmor Horgen.
Anne-Liv Karlstad skrev på 16. juni 2020:
Vi har vært bruker av Utroligsalven i mange år. Super mot kløe, tørre hud flekker og solbrenthet. Utrolig effektiv på tørre barnehender i disse coronatider.
Rima skrev på 15. juni 2020:
Bruker den veldig ofte på alle mulige bruksområder 😁😉🤘
Vigdis Lund Syvertsen skrev på 15. juni 2020:
Bruker utrolig salven hver dag. Veldig fornøyd. Tørr hud, Til tørre lepper, forebygger munnsår på tørre føtter
Julie Lian Tveråmo skrev på 15. juni 2020:
Plages med smerter i den ene skulderen. Utrolig tar bort smertene etter en liten stund. Bruker den også på muskelsmerter.
Tore Bjørklund skrev på 15. juni 2020:
Hei har brukt utroligsalven i noen år. Den hjelper på alt fra sør i munnen til tørre hender. Har også prøvd leggbalsamen, den funger meget bra. Husk å massere inn denne kremen da virker den bedre. Utrolig fornøyd med disse. Anbefales. Tore 😀👌
Trine Flyen skrev på 15. juni 2020:
Utroligsalven kan brukes på det meste. Jeg har smerte i albue etter brudd i vinter. Da smører jeg på salven som lindrer godt. Godt for sår hud og kløe ,Veldig bra! 🙂
Jøran Lien Grymyr skrev på 14. juni 2020:
Utrolig salven har blitt et must her i huset. Fantastisk på brannsår, gnagsår og andre sår. Det er også den som funker best på tørre og såre lepper. Har utrolig krukker hjemme, på hytta, i bobilen og håndveska 👌
Anne Torhild Huglen skrev på 14. juni 2020:
Jeg smurte Utolig i nesa som var full av blødende rifter inni. Og utrolig nok hjalp det etter bare ei natt! Fantastisk for tørre hender også!
Aud skrev på 14. juni 2020:
Veldig godt fornøyd med produktene, leggbalsam er den siste jeg har prøvd, og må si den hjelper noe helt Utrolig🤗
Frank Roald Mauno skrev på 14. juni 2020:
UTROLIG-salvene er godt for alt til utvortes bruk, samt sårt tannkjøtt, mangler bare t de kan smøres på skiva.
Birgit Godø skrev på 14. juni 2020:
Er så glad jeg har oppdaget disse produktene. Brukes til alt av småplager. Sår, insektsbitt, gnagsår, solbrent, sår i munn, på lepper, tørre hudparti, lett psoriasis. Ja, deg er bare å prøve uansett hva man plages med. Innvortes og utvortes. Har kjøpt til flere i familien og anbefaler Utrolig hele tiden! Naturlig er også veldig bra for mine tørre hender! Utrolig bra produkter, man tror det ikke før man har prøvd de!