Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1705 entries.
Bodil skrev på 25. januar 2013:
Denne salven hjelper for alt som står på forsiden, virkelig utrolig. Har nettopp bestillt ny
Michael skrev på 10. januar 2013:
Jeg er plaget av lett allergi som gjør at jeg alltid er våt i det ene neseboret. I et par måneder har jeg på grunn av dette hatt et plagsomt sår der som ikke vil gro, og har prøvd en rekke forskjellige salver - til og med en mot sprukne hæler (!) uten effekt. Jeg fikk en liten boks UTROLIG for å se om det kunne hjelpe. Etter ett døgn, tre påsmøringer, var såret borte! Jeg har også brukt den på en stygg, brun vorte noen dager nå, og den er allerede i ferd med å bli mye mindre og "penere". Tusen takk til min venn som ga meg boksen!
erik walstad skrev på 23. desember 2012:
dennne salven er helt utrolig.jeg smurte på byller som har vært et problem,alt er vekk!!
Jan Arve Solvang skrev på 10. desember 2012:
Hei.Dette er en "utolig "Salve.Men hva om dere begynner å selge den som Lipsyl?Den er fantastisk på sprukne lepper og munnsår.
Julia skrev på 5. desember 2012:
Jeg har brukt denne salven til det meste og den fortjener virkelig navnet sitt. Har nå kjøpt den som julegave til mine veninner som i likhet med meg har små barn. Fungerer helt ypperlig som kuldekrem for de små nå som det er kaldt. Å som lipsyl for mor . Min mor har også brukt salven mot pigmentflekker i huden og ser resultat.
Astrid Grimstad skrev på 22. november 2012:
Utrolig hurtig levering, takk for det. Lageret var tomt, jeg brukte resten på mitt barnebarns forstuede fot, med strålende resultat. Bruker "Utrolig" til alt. Mine venner og venninder blir prøvekluter når de nevner noe om å ha ondt - i morgen er det Edith i sangkoret som skal ha en omgang på skuldrene. Dere er snart berømte, også på Amager, DK.
Vidar skrev på 13. november 2012:
Jeg var plaget med krampe i ben og fingrer, har prøvd alt som skulle hjelpe mot dette ingentig hjalp. Så leste jeg om " UTROLIG" salven, og tenkte jeg skulle prøve dette også. Bestilte en krukke på 50 ml. men ble ikke mye overbevist når jeg opnet den, tenkte som så; Hvor dum jeg var som bet på alt, men hadde jeg først fått den skulle jeg prøve. Smurte inn armer og ben etter en dusj om kvelden og UTROLIG nok så var krampen borte. Nå bruker jeg den hvær morgen og kveld og har ikke hat krame i bena på 3 uker. Har faktisk blit varmere på Tær også etter at salven er tatt i bruk.smører og maserer den inn under fotbladene. Skal aldri si noe negativt om denne salven,( Den bærer sitt rette navn.
Anne skrev på 13. november 2012:
Tusen hjertelig takk for dette fantastiske produktet!! Får alltid en del sår i munnen om vinteren og utrolig lindrer veldig godt! Den funker også på kviser og tørre området i ansiktet! Har blitt helt avhengig av salven og har den alltid med meg! Funker veldig bra som leppomade også!!
mona kaland skrev på 11. november 2012:
denne kremen er bare helt utrolig. her i huset bruker vi den alle sammen. jeg og min samboer bruker den hver morgen og kveld i ansiktet, hjelper mot kviser og tørr hud. Bruker den også på barna på bleie utslett og munnsår. Bruker den også på små sår i munnen. Bare digger denne kremen.. Har den i en stor og en liten som vi kan ha med oss når vi reiser:)
Tove Forfang v/Lyngen fotklinikk skrev på 7. november 2012:
Apotek på boks som alle burde ha hjemme-eg beg å prøve den på psoriasisen i 2008,ikke vært plaget siden. Skaffer den til mine pasienter-erfaringene deres: kvitt munnsår,soleksem,eksem,kløe,brannsår,sår generelt,forkjølelse,ferske operasjonsarr gror fortere og klør ikke,lindrer lette leddplager,lindrer slitne bein,..listen er nesten uendelig--salven kler navnet-Utrolig!!!!
Dagny Sofie Boine skrev på 21. oktober 2012:
Jeg har vært plaget med smerter i fingrene, tok å smurte på utroligsalve, og tro det eller ei, etter 10 min var smertene borte! Ble overrasket over at smertene forsvant så fort,siden har jeg vært smertefri i fingran...
Randi Jacobsen fra Arendal skrev på 7. oktober 2012:
I går prøvde jeg denne salven for førstegang på utslettet( kontakteksem) på fingrene som jeg har vært plaget med i snart 1år.Har hatt utallige våkenetter hvor jeghar klødd meg tilblods.Store sår og sprekker/ skjell var dekket på alle fingrene.Har måtte slutte med endel hobby som å sy, for jeg har til tider hatt så store smerter, svi og kløe. Jeg var litt skeptisk til denne salven, for hvorfor skulle den hjelpe når ikke kortisonsalven jeg bruker får bukt med dette eksemet? Vell jeg tenkte vell som de fleste, det er vell verd et forsøk. Jeg åpnet krukken og smurte meg godt inn og.... WOW!!! Kløen forsvant etter et par minutter og allerede etter ca 2 timer begynnte utslettet å roe seg ned.Og jeg kunne til og med endelig klare å bøye fingrene igjen.Det har jeg ikke klart å gjøre på flere uker!!!! Jeg har lest om alle andres erfaring med denne " UTROLIG" salven, men da jeg fikk prøve denne selv og virkningen den gir meg er dette en SENSASJON av en salve!!!Er samtidig blitt veldig forkjølet og jeg smurte litt salve rundt i åpningen av hvert neseborr.Den virket umiddelbart og åpnet kanalene, og jeg slapp å bruke nesespray !!!Har èn ting å si.... TUSEN TAKK for at "UTROLIG"salven finnes.
Kaja skrev på 26. august 2012:
Jeg har i mange år vært plaget av eksem, men har aldri vært så ille som det siste halve året. Jeg hadde flere ganger hørrt om utrolig salven, men ikke hatt trua på den, da jeg har prøvd ALT! Etter mange skuffelser og at boksen ser ut som en billig krem du får kjøpt på tv-shop så har jeg aldri fått meg selv til å kjøpe den. En dag kom min mormor med kremen, og mente jeg skulle prøve, noe jeg gjorde! Herremin... Den funker! Og det beste av alt: Den svir ikke! Denne må bare testes, og det er merkelig at ikke hudleger o.l finner ut hva som hjelper for huden. I tillegg vil jeg anbefale folk å bruke Zink mot eksem.. Dette har blitt min redning! =)
mona skrev på 31. juli 2012:
Har ei datter på 11 år som plagdes utrolig mye med atopisk eksem og mange vorter på hendene.Prøvde utrolig salven og eksemet og vortene er borte! Utrolig men sant:)
Johnny skrev på 27. juli 2012:
Har arvet seboreisk eksem av min far. Er plaget rundt overleppe, på begge sider av nesen, mellom øyenbrynene og i ytterøret. Har brukt kremen i tre dager og har alt lagt bort steroidekremen jeg fikk av legen. Ikke mer rød irritert hud og ikke mer flassing. Nå får jeg ikke ha salven i fred lenger heller for fruen sier at huden min ser så fin ut. Jeg anbefaler salven på det sterkeste.
Stine Skogby skrev på 7. juli 2012:
Jeg trodde dette var for utrolig til å være sant, men jeg måtte jo prøve i til felle det virkelig virket. Ingenting har virket på mitt hudeksem som jeg fikk under svangerskapet for 5 år siden. Jeg har ett kløende, sårdannende og til slutt veskende sår som oppstår rundt munn, hake og værst i hårfestet og litt nedover pannen. Jeg fikk salven kjempe raskt i posten og klinte på langt innover i håret ved pannen. Første dagen kjente jeg forskjell men ville ikke helt tro det, for etter 5 år hos hudleger som ikke har hjulpet med mer enn kortison kremer og penicillin kapsler, Tetralycal, så var jeg skeptisk. 2-3 dager til så var eksemen under kontroll, 1 uke senere var det borte, og nå bruker jeg salven 1 gang i uken og jeg HAR IKKE EKSEM!!!! Mitt atopiske ekstem er borte!!!!
os skrev på 3. juli 2012:
20 års plager borte på 1 uke,utroligt,håper dere får denne inn på pleieheimer/aldershjemm,såre gommer?borte på 1 uke,TAKK
Dagfrid skrev på 1. juli 2012:
Utrolig Salven er utplassert på hytta, leiligheten i syden , på badet hjemme og den lille i håndvesken, så her er vi helgardert og den blir brukt på alle mulige måter. Den er sånn" må bare ha det".
bm nordgård skrev på 20. juni 2012:
En utrolig flott salve. Vi bruker den mest på atopisk eksem og sprekker som følge av dette, og huden heles, samt at denne salven ikke svir når man smører på sprekker i huden.
Kirsten Johnsen skrev på 15. juni 2012:
Denne salven bestilte jeg for kort tid siden,men har brukt den på munnsår som jeg er plaget av, den fungerte, og såret var vekke noen dager etter. Tok den med meg til Dusseldorf der min datter og fam bor. De fikk prøve den på myggestikk på barna, muggenstikkene forsvant helt utrolog.