Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1705 entries.
Irene, Bergen skrev på 14. juni 2012:
Jeg har muskulære plager i rygg og nakke.Går regelmessig til fysioterapeut. Etter jeg begynte med "utrolig" salven, trenger jeg ikke så mange timer lenger.
Anne Mari. skrev på 5. juni 2012:
Fikk Utrolig på lørdag, startet med og smøre på hendene. Jeg er blitt betraktelig bedre, åsså så myke hendene blir.Takk til UTROLIG
Ida skrev på 4. juni 2012:
Salven er absolut en god altmulig- salve, men fjernet verken utslett, kviser, vorter eller absesser for min del. Fin til tørr, sprukken hud.
Hilde skrev på 26. mai 2012:
Vi har brukt Utrolig salven på Myggestikk,atopisk eksem ,rygg vondt ,Tannverk ,sår hals ,den UTROLIG SALVEN. JA,DEN ER BARE HELT UTROLIG .
Mia skrev på 22. mai 2012:
Efter min första cykeltur var jag lite öm/sår i rumpan, smorde med den otroliga Otrolig salvan och kunde ta min cykel dagen efter igen. 🙂
Kjersti Sahl skrev på 28. april 2012:
Må bare få si at den hjelper på føflekker og.Skulle til lege og sjekke mine føflekker.Men prøvde helt tilfeldigt UTROLIG salve.Legetimen er avbestilt.Den er også god som natt krem.Det er vist mange ting vi kan bli avhengige av.Denne salven er en av de:)
Silje skrev på 28. april 2012:
Dette er en helt Utrolig salve,Datteren min på nå 4 år fikk eksem rundt munnen forrige vinter. Prøvde alt av dyre kremer fra apoteket men ingen ting funka. Det var sårt og svei og tørt. Ble anbelfalt Utrolig salven, Etter tre dager med påføring av salven morgen og kveld var eksemen borte. Hele familien bruker nå denne salven og er stor fornøyde. Kan anbefales på det strekeste.
Kjersti Sahl skrev på 28. april 2012:
Må bare få si at den hjelper på føflekker og.Skulle til lege og sjekke mine føflekker.Men prøvde helt tilfeldigt UTROLIG salve.Legetimen er avbestilt.Den er også god som natt krem.Det er vist mange ting vi kan bli avhengige av.Denne salven er en av de:)
mildrid skrev på 19. april 2012:
Utroli , det ligg i ordet . gav en eldre dame kremen for utprøving , var så plaga med sår hud og sopp nedentil , etter tre behandlinger " smurte tynt på kvar kveld "var plagene histrisk ! Utrolig !!!
Grethe Weier Olsen skrev på 15. april 2012:
Kan brukes overalt på kroppen,og den virker.Må bare ha den.....
Unni, Bergen skrev på 14. april 2012:
LEDDGIKT Heisann! Vil bare dele litt positive tilbakemeldinger :). Da jeg leste om salven her inne så visste jeg ikke helt hva jeg skulle tro. Men jeg syntes det virket litt interessant m sammensetning av urter. For jeg kjenner ei som blander urte-oljer og det hjelper på alt mulig rart. Så jeg ringte moren min og leste opp for ho og spure om ho ville prøve til leddene sine. (Hun har leddgikt som blir forferdelig når været slår om og i tillegg slitasje-gikt ved festene i tærne). Moren min har prøvd alt mulig mot dette og hadde hvertfall ikke tiltro til noe som het "Utroligsalven". Men dette visste jeg at hun ville si, men jeg bestilte likevel jeg! Så tok jeg med salven neste gang jeg drog en helg til ho. For jeg visste at jeg måtte smøre den på selv hvis det skulle bli gjort ;). Og joda, været slo om, hun fikk vondt og jeg smørte på 3 ganger m et par timers mellomrom. Allerde etter første smøring merket hun litt, etter andre var det nesten borte og etter tredje det hun iallfall definerte som "helt borte". Smurte inn tå-festene senere en gang og det ble også mye bedre. Hun har gjort d flere ganger senere, virker alltid, og det eneste som har hjulpet min mamma m dette. Hun er kjempeglad og det er jeg også. Eneste problemet er at nå er hun blitt gnien på salven pga jeg bare bestilte en liten salve til utprøving. Så jeg må vel kjøpe en ny en til ho no da sjøh 😉
Kajsa skrev på 2. april 2012:
Hei! Jeg har slitt med en spesiell og ganske smertefull eksem som kommer på leggene i ny og ne. Hudlaget har ikke funnet ut hva det er hverken i innland eller utland. Har prøvd mange forskjellinge produkter både på resept og uten og INGENTING har fungert. Fikk det her om dagen og smurte på litt av utroligsalven og kjente med en gang at smertene avtok. Dagen etter var alt borte! Det har aldri skjedd før uansett hva jeg har brukt! Fungerer flott på tørr hud og kviser også! Jeg lever på denne salven!!
Paul Winther Danmark skrev på 28. mars 2012:
Jeg vil bare gerne sige at jeg har altid været skeptisk når det gælder sånne ting, men (DETTE VIRKER). Jeg har en kraftig eksem på begge mine hænder, PGA. overfølsomhed fra materialer på jobben, men efter 3 dages brug kunne jeg både se og mærke at dette har noget for sig, så det er prisen værd. Hilsen Paul Winther
helle sørlie skrev på 27. mars 2012:
Etter flere år med Blefaritt, øyelokkbetennelse, har jeg nå i ett år smurt øyelokkene hver kveld med Utroligsalven før jeg skal sove og er blitt helt fin. Ingen kløe eller røde lokk lenger.
Sigvart Gabrielsen skrev på 8. mars 2012:
Da jeg har vert plaget med hemorider,prøvde jeg utroligsalven.Må si at den virket helt fantastisk.Efter 3 dager var jeg helt bra.Vil annbefale den for andre som har disse plagene
Olav (bor i utlandet) skrev på 26. februar 2012:
Min kone og jeg har brukt salven en tid og er veldig godt fornøyd. Den hjelper blant annet godt mot kløe. Jeg har vært litt plaget av tørr hud i ansiktet (nese og kinn). Litt Utroligsalve om kvelden og om morgenen hjelper bra. Den ser ikke fet og klisset ut. En litt stiv nakke ble bedre da jeg tok salve og masserte et par minutter. Forsendelse til utlandet, og betaling herfra, var ikke noe problem. Salven anbefales.
Judith, bor i Göteborg skrev på 22. februar 2012:
Jeg har endelig funnet en salve som hjelper meg litt i all min medisin-eksem og utrolige klöe. Jeg går på tunge medisiner for Reumatoid og etter brystcancer. Disse medisinene har hudutslag og klöe som fremste bivirkning.Klöen kan väre i underlivet, på magen, på ryggen etc.Salven gir en kjölende effekt og i löpet av natten har hudplagene roet ned en god del. Jeg er livredd for å gå tom for salve. Skulle önske dere hadde en reiseforpakning med salve i tube? Det kan også väre litt rensligere enn å stikke fingrene ned i krukka.
marianne sjåstad skrev på 24. januar 2012:
har brukt salven,som nattkrem hadde fått leverflekker i ansiktet,etter en tid merka eg at flekkane hadde blitt lysere.Eg har en slektning som er plaga med blemmer i munnen,ho brukte salven en uke og blemmene var borte.Eg får nesten panikk vist eg blir tom for salve.
Arnold skrev på 23. januar 2012:
Har brukt utroligsalven på flere plasser på kroppen og den er bare "utrolig" kan ikke annet enn å anbefale den til andre som sliter med diverse plager.
Herman Kitts skrev på 17. januar 2012:
Jeg er ikke fullt så imponert over salven. Den har en placebo-effekt mot sår etc. men mot eksem, acne etc. virker den rett og slett ikke.